Keresés

Részletes keresés

ilona45 Creative Commons License 2011.01.23 0 0 4802

Tisztelt Polgármester Úr!

Az építményadóval kapcsolatos tájékoztatóban a helyi adókról szóló ,1990.évi, C törvényre hivatkoznak.

Ebben a törvényben, a 6.§-ban a következők szerepelnek:

6.§ Az önkormányzat adómegállapítási joga arra terjed ki, hogy:

.........

c) az adó mértékét a helyi sajátosságokhoz,...... az adóalanyok teherviselő képességéhez igazodóan.......megállapítsa,

d) az e törvény második részében meghatározott mentességeket, kedvezményeket további mentességekkel, kedvezményekkel, így különösen lakások esetében......a lakáson fennálló, hitelintézet által lakásvásárlásra, lakásépítésre nyújtott hitel biztosítékául szolgáló jelzálog fennállásától, a lakásban lakóhellyel rendelkezők jövedelmétől függő mentességekkel, kedvezményekkel kibővítse....

Azt hiszem, nem kell különösebben megmagyarázni, hogy miért kell Önöknek újra gondolni a rendeletet!

saroglyás Creative Commons License 2011.01.23 0 0 4801

Nemrég a Casinónál jártam ( épp mentem a budapesti vásárcsarnokba, oda-vissza 3 óra)  és kihült bennem a vér! Eltünt a mult decemberben a TMA által felavatott bevásárló központ!

Ha valaki megtalálná adja le a polgármesteri hivatalban.

Ófecskék Creative Commons License 2011.01.22 0 0 4800

Így gondolták?

Három havi nyugdíjam nem elég a kirótt adóra.

Igaz örököltem a XIX. századból egy darab szérűt és rétet, ami tőlem függetlenül belterület lett. (ki veszi meg?)

Érd Emese Creative Commons License 2011.01.21 0 0 4799

Tudod elolvastam magam is. A megfejtést abban látom meglelni, hogy siettél. Ez nem is gond. (Vagyunk ezzel jó egynehányan!)

Aztán meg felzaklattad magad és ím', kész is lett a vita, ami ugye a legnemesebb beszélgetés. Csak kérlek ne sértődj meg azon, ha slendriánságod okán, erős felindultságom - szülte levelemre adott pongyola odavetéseden felmérgeltem magam, minek okán megfeddve érezted magad, mely szándék nagyon is távol állott tenmagamtól!

S ha ezt most megbeszéltük, hát lelkünk rajta....

:-)

Előzmény: laszlohalasz (4794)
Érd Emese Creative Commons License 2011.01.21 0 0 4798

No mindegy. Ezek után? Mi után? Az után, hogy azt kéred számon, ami benne van a nyílt levélben magában is?

Hát....

Tudod mit? Olvass vissza, értékelj higgadtan, fogadd el, hogy másnak is lehet igaza, aztán.... De csak aztán!

Előzmény: laszlohalasz (4797)
laszlohalasz Creative Commons License 2011.01.21 0 0 4797

Bevallom én nem tudom ki ő...ezek után meg lehet, hogy nem is akarom tudni.

Előzmény: sélliagrav (4796)
sélliagrav Creative Commons License 2011.01.21 0 0 4796

Nem értem, hogy miért ugrottatok egymásnak.Valamit félre értettetek talán egymáson ... nem?

De Laci, Emese nem névtelen. Ismert és elérhető.

Érd Emese Creative Commons License 2011.01.21 0 0 4795

Igazad van!

Sajnállak!

Olvass, ne csak írj!

És ha elolvastad, hát kérem........

Én is névvel írtam! Egészen addig, míg a tehetetlen szarcsimbókok nem kezdtek zaklatni!

Hát ennyi!

q.e.d. (oszt' ennyi!)

Előzmény: laszlohalasz (4794)
laszlohalasz Creative Commons License 2011.01.21 0 0 4794

Na szóval...

Először úgy gondoltam, hogy elmagyarázom, hogy egy nyilvános fórumon senki engedélyére nincs szükségem, hogy arról és úgy írjak amiről és ahogy akarok, hogy elmondom, hogy az én hozzászólásom teljesen független a tiédtől, a saját gondolataimat írtam le, a két hozzászólást kizárólag csak egy kapocs köti össze, az az idézet, amit a hozzászólásodból átemeltem, etc. etc. etc. (egyébként tájékoztatlak arról, hogy a hiszti helyett inkább büszkének kéne lenned arra, hogy én tőled idézek...)

Aztán rájöttem, hogy minek.

Én névvel vállalom a beírásaimat, te nem.

Egy névtelen, arctalan fantommal aki ledemagógoz, ráadásul már másodszor kóstolgat, mit vitatkozzak?

Érdekel engem ez az egész hiszti? Nem.

Írj rólam amit akarsz, alkoss rólam olyan véleményt amilyet akarsz. Nincs jelentősége.

Részemről befejezve. 

Quod erat demonstrandum.

Előzmény: Érd Emese (4793)
Érd Emese Creative Commons License 2011.01.21 0 0 4793

Pedig értened kellene! Nem vagy te olyan ......

Talán majd este.... :D

Előzmény: laszlohalasz (4792)
laszlohalasz Creative Commons License 2011.01.21 0 0 4792

Nem értem a hisztit, ennélfogva (pláne, hogy most rohanásban vagyok) nem is érdekel.

Talán majd este...talán...

Előzmény: Érd Emese (4790)
Érd Emese Creative Commons License 2011.01.21 0 0 4791

Tovább megyek!

Kéretik a "városközpont" (azért idézőjeles, mert ez csak álmaikban létezik!) rekonstrukcióját, kialakítását azonnal felfüggeszteni!

- Addig, amíg a város ki nem alakul! - Ez soká lesz! - De ha vki jól csinálja, akkor majd 10 - 20 év múlva, még szobra is állhat ott!

- Addig, amíg nem készül egy méter út sem ebben a városban, addig ne álmodjanak városközpontot, stb!

- Addig rohadtul azon dolgozzanak, hogy legyen már vmi!

- Kéretik minden kiadást azonnal revidiálni, és az azonnal nem szükséges tételek kivételével, minden forrást járdák-, vízelvezetés- és utak kialakítására fordítani!

Rendben! Vegyenek rajtunk erőt, vegyenek el tőlünk rengeteg - egyesek esetében erőn felüli - adókat!

DE CSINÁLJANAK MÁR VALAMIT, AMI NEM LÁTSZATTEVÉKENYSÉG, AMI NEM KÖDÖSÍTÉS ÉS AMI NEM .......

Előzmény: Érd Emese (4788)
Érd Emese Creative Commons License 2011.01.21 0 0 4790

"Véleményem szerint:

Természetes, hogy egyetért, mert

1. A Segesdi egy szót sem mond ki, amit előre ne egyeztetett volna a T. Mészárossal...Főleg egy ilyen nagy horderejű kérdésben.

2. Úgy tudom, hogy végig ott ült a Segesdi mellett, végighallgatta a város lakóit sértő és megalázó nyilatkozatát, nem állította le, nem korrigálta, azóta sem nyilatkozott arról, hogy helytelen volt a hülye beszéd a Segesdi részéről, ennél fogva véleményem szerint kijelenthető, hogy abszolút egyetértőleg viszonyul a Segesdi által elmondottakhoz és nyilatkozottakhoz."

KIKÉREM MAGAMNAK, hogy nem olvasod végig a hsz-emet, és ennek okán félreérthető hsz-t nyomsz rá. Kérlek olvasd el és csak eztán reagálj! Ide írom a nyílt levél vonatkozó részét:

...Azért nem, mert ezt a gyalázatos nyilatkozatot,

1. Ön is végig hallgatta, hiszen ott ült a nyilatkozattevő mellett!
  2. Bizton ön is együtt él vele, hiszen,azóta már országos médiákban is olvasható!...

No ennek tükrében:

Magam is azt írom, hogy ott ült, és végig hallgatta! Tehát a felszólításom, hogy mondjon le, ÜL!

Kéretik olvasni, kéretik nem felhasználni demagóg módon a mások hsz-eit!

A többi a te véleményed.... (Meg az enyém is! :-)))))))))

Előzmény: laszlohalasz (4789)
laszlohalasz Creative Commons License 2011.01.21 0 0 4789

..."Ha ön egyetért azzal, amit az alpolgármesterei tettek, akkor ön is mondjon le, és szorgalmazza időközi választások kiírását Érden!..."

Véleményem szerint:

Természetes, hogy egyetért, mert

1. A Segesdi egy szót sem mond ki, amit előre ne egyeztetett volna a T. Mészárossal...Főleg egy ilyen nagy horderejű kérdésben.

2. Úgy tudom, hogy végig ott ült a Segesdi mellett, végighallgatta a város lakóit sértő és megalázó nyilatkozatát, nem állította le, nem korrigálta, azóta sem nyilatkozott arról, hogy helytelen volt a hülye beszéd a Segesdi részéről, ennél fogva véleményem szerint kijelenthető, hogy abszolút egyetértőleg viszonyul a Segesdi által elmondottakhoz és nyilatkozottakhoz.

Lemondani pedig nem fog (legalábbis ebből az ügyből kifolyólag nem), mert

1. Reméli, hogy a pártfogója megvédi és kihúzza ebből a sz..ból is

2. Retteg attól, hogyha nem csókos lesz az utód, akkor erősen várható az elmúlt évek finoman szólva felelőtlen gazdálkodásának (véleményem szerint a durva lenyúlásoknak) a felgöngyölítése, az pedig semmi jót nem ígér a jövőre nézve.

Érd Emese Creative Commons License 2011.01.21 0 0 4788

Tisztelt Polgármester Úr / Kedves András!

Kezdhetném kedvesen, kezdhetném úgy, ahogyan azt az elfogadott tiszteletkörök megkívánják. De nem teszem, mert borzasztóan csalódott vagyok! Így, in medias res…:

Mi ez már megint? Mi ez a pökhendi, sehová nem vezető hatalmi arrogancia, mely az elmúlt hónapokban jellemzi a kommunikációjukat? Mit kommunikáció? Tudatos és tetten érhetően rátarti kioktatás, sértő és módfelett alpári viselkedés.

Önnek nem szóltak? Ön nem tudta, hogy amit alpolgármesterei – Segesdi és Tóth „urak” – tesznek, ahogy ők a közmegszólásaikban megnyilvánulnak, az, az ön szavazóit sérti?

A szavazók voltak azok – mondjuk igen kevesen, de még is többségben -, akik önt feljogosították arra, hogy ezt a minden ízében remegő, széteső – félben leledző várost vezesse? Vezesse! Ne félre vezesse!

Ön hatalmi arroganciával, érthetetlen destrukcióval áll/állt elébe azon felkéréseknek, melyek az elmúlt négy és fél év cselekedeteit kérték számon önön és az ön által vezetett szervezeten! Nem, hogy nem válaszolt úgy, ahogy azt egy felelős vezetőnek tennie kell, hanem nem is válaszolt. Az, hogy ön szerepel az összes olyan „sajtó – mellék – termék” címoldalán, szalagcímében és videó - visheiben, még nem jelenti azt, hogy hiteles az, amit ön mond. Sőt! Azt sem, hogy az ön által megbízott „kommunikátorok” mantrázása valamit is bizonyít, vagy kommunikál! Lassan oda jutunk, hogy a sok fizetett hirdetés, a sok felmerülő gyanú, a sok megválaszolatlan kérdés okán, az egész érdi vezetés egy semmitmondó, félrevezetően sekélyes kommunikációs csőd főszereplője!

Nyílt levelem oka pedig nem más, mint az a döbbenetes, sértő és megalázó nyilatkozat, melyet az ön alpolgármestere merészelt megtenni!

Kikérem magamnak a gyanúsítást, hogy adócsaló lennék!

Nem kell részleteznem mi indított arra, hogy ezt leírjam. Azért nem, mert ezt a gyalázatos nyilatkozatot,

1. Ön is végig hallgatta, hiszen ott ült a nyilatkozattevő mellett!
  2. Bizton ön is együtt él vele, hiszen,azóta már országos médiákban is olvasható!

Ennek okán, kérem fontolja meg a következőket!:

1. Érdemes lenne, egy jól előkészített és minden érdeklődő érdi polgár számára elérhető, részvételt biztosító közmeghallgatáson választ adni a sok – sok kérdésre, melyek az elmúlt időszakban felmerültek. Még akkor is, ha ez nagyon nehéz, ha ez „ciki”, ha ez kellemetlen!
  2. Olyan fórumot létesíteni, mely objektív, lekövethető, számon kérhető! Még akkor is, ha ez nagyon nehéz, ha ez „ciki”, ha ez kellemetlen!
  3. Úgy kommunikálni a lakossággal, ami objektív, lekövethető, számon kérhető! Még akkor is, ha ez nagyon nehéz, ha ez „ciki”, ha ez kellemetlen!
  4. Felelős vezetőjévé válni ennek a városnak úgy, hogy az objektív, lekövethető, számon kérhető legyen! Még akkor is, ha ez nagyon nehéz, ha ez „ciki”, ha ez kellemetlen!
  5. Azonnali hatállyal eltávolítani a pártkatonákat a szervezetéből, oly módon, ami objektív, lekövethető, számon kérhető legyen! Még akkor is, ha ez nagyon nehéz, ha ez „ciki”, ha ez kellemetlen!
  6. A város, annak lakóinak javáért tenni, dolgozni úgy, hogy az objektív, lekövethető, számon kérhető legyen! Még akkor is, ha ez nagyon nehéz, ha ez „ciki”, ha ez kellemetlen!

A fenti hat pont szerintem olyan lehetőség az ön számára, mely megszilárdíthatja az ön elfogadottságát, az ön hitelességét megerősítheti, az ön személyét egy hiteles, elkötelezett és valóban a közért, a városért tenni akaró városvezető szerepébe segítheti.

Addig is:

Tekintve, hogy az ön alpolgármesterei több ízben, egyértelműen és számon kérhetően nevetséges, gyermeteg és sértő, megalázó magatartást folytattak Érd lakosaival szemben!,

Távolítsa el őket, szólítsa fel őket lemondásra!

Ha ön egyetért azzal, amit az alpolgármesterei tettek, akkor ön is mondjon le, és szorgalmazza időközi választások kiírását Érden!

Őszinte köszönettel a majdani és persze azonnali intézkedéseiért,

Érd Emese (ön úgy is pontosan tudja, hogy én ki vagyok!)

saroglyás Creative Commons License 2011.01.12 0 0 4787

A múlt héten véletlenül láttam az Újbuda (Bp XI.Ker) -Érd női kézilabda mérkőzést. Én, mint a győri eto szurkolója , elképedve láttam a lagymatagon sétáló, a labdát elkapni is képtelen játékosok  tehetetlenségét! Ilyen sportolókra költik az ingatlan adót? Tudja a tisztelt TMA, hogy a Győri Audi KC minden sportolója luxus Audit kapott? Látott már nemzetközi mérközést, ahol több tizezer néző fizet belépődijat?

saroglyás Creative Commons License 2011.01.12 0 0 4786

Tisztelt TMA!

Nem várható el egyetlen egy polgármestertől sem, hogy mindenki kedvére tehessen. A legfontosabb, legalább a saját elképzeléseit megvalósithassa. Ha okos, nem felejti az 1998-2002-es Fidesz-kormányzás eredményét: a 2002-es választási bukást! Biztos vagyok benne, nem olvassa az érdiek kommentjeit, de van egy biztos olvasó: az Érdi lap kitünő ujságirója Vitriol! Csak egyetlen kérdésem van: mi szükség van két talpnyaló ujságra az adófitők pénzéből az Érdi Újságra és az Érdi Lapra?

Számos értékes intézkedés látott napvilágot az elmúlt 25 évben: három bevásárló  üzlet épült a Balatoni ut, Budai ut kereszteződésében, a Casinónál 6 éve bezárták a környék egyetlen üzletét a CBA-t, aztán az elmúlt év decemberében TMA felavatta Liedl üzletközpontot! A Csaba utca, Hóvirág utca közti szabadonálló ,teljesen beépitett területet átminősitették oldalhatárossá. A hatos utat összekötő M6-os csomópontot három körforgalommal egyesitették. és még hosszan sorolhatnám: a gazdasági vállság közepén a legfontosabb beruzások egyike a sétáló utca kivitelése. Nekünk meg be kell járni a bp-i vásárcsarnokba.  Még az a szerencse, hogy Budapestre kell járnunk dolgozni. A szavazáson részt nem vevő lakosok a talpukkal szavaznak: mintegy 6-8- ezer eladó ingatlan van Érden!

Érd Emese Creative Commons License 2011.01.11 0 0 4785

O.K. Értem. És elfogadom. Ez a te irányod, képviseld. Az meg az én véleményem volt. Megbeszéltük. :-)

Előzmény: laszlohalasz (4784)
laszlohalasz Creative Commons License 2011.01.10 0 0 4784

Mottó: Soha ne magyarázkodj. A barátaid előtt nincs rá szükség, az ellenségeid előtt pedig minek...

De mivel úgy illik, hogy ha megszólítanak válaszoljak, hát íme:

1. A tisztelet hangján szólni hozzám jó helyzetfelismerésre és egészséges hozzáállásra vall.

2. Már kibogarásztam az engem érdeklő dolgokat.

3. Harcolok a magam stílusában úgy, ahogy azt én jónak látom.

4. Ott próbálkozom és úgy, ahogy én jónak látom.

5. Hogy ki minek tart az az ő dolga. Számomra nincs jelentősége.

A "hadurak" ??? Azok már akkor is senkik voltak, amikor még voltak valakik.

6. Egyáltalán nem vagyok megbántva. Az ügy számomra nem érzelmi és főleg nem politikai kérdés.

7. Kihagytad a Vremját, a Pravdát, az Izvesztyiját, etc... (véletlenül ???)

8. Hogy neked mi jön be vagy mi nem, az a Te döntésed. Hogy én mit teszek és hogyan, az pedig az enyém.

q.e.d. 

Előzmény: Érd Emese (4783)
Érd Emese Creative Commons License 2011.01.10 0 0 4783

A legnagyobb tisztelet hangján:

Akkor bogarásszál már,

Akkor a blogodon túl harcolj is, kivont karddal,

Akkor ne csak itt írj, hanem mindenhol próbálkozz,

Akkor ne silányítsd magad oda, hogy csak dumamancinak tartsanak a "hadurak",

Akkor, ha annyira meg vagy bántva, akkor tegyél is vmit, de facto, ne csak itt, ahol "mi szájhősök" írogatjuk a "brilliánselmékkelszembenialantasmocskolódásunkat!"

Hívd az FHÜ -et, a Reuters-t, a Wiener Neue Zeitung - ot, a SKY News - t, a BBC -t, ect.......

Harcolj, ha igazad van. De amit itt teszel, az már nekem sem jön be, pedig a jelenlegi városvezetés nekem sem a kedvencem!

Előzmény: laszlohalasz (4782)
laszlohalasz Creative Commons License 2011.01.10 0 0 4782

Azóta voltak útépítések miatti állami visszavásárlások, létesültek ipari parkok, építkeztek multik stb. stb.

Hol van már a tavalyi hó...

Ab ovo akik "megvették" (vagy tisztességtelenül lenyúlták???) azokat a területeket, javarészén, de talán már az egészen túladtak...de azért a földhivatalban utána lehet bogarászni az eredeti "vevőknek"...érdekes nevekkel lehet találkozni...

Előzmény: coleng (4781)
coleng Creative Commons License 2011.01.10 0 0 4781

Még a nevükön van? Akkor most telekadót fognak fizetni?

Előzmény: laszlohalasz (4780)
laszlohalasz Creative Commons License 2011.01.10 0 0 4780

És még valami az ominózus 2011. jan. 5 - i sajtótájékoztatóhoz:

A T. Mészáros és a Segesdi a hülyeségek hangoztatása helyett jobban tennék, ha inkább arról beszélnének, hogy a 90 - es évek elején kik is nyúlták le fillérekért a város körüli hatalmas földterületeket és fosztották meg többszáz milliós bevételtől a várost.

Előzmény: laszlohalasz (4769)
vz55 Creative Commons License 2011.01.07 0 0 4779

Előzmény: Érd Emese (4778)
Érd Emese Creative Commons License 2011.01.06 0 0 4778

Dózsa György

Előzmény: hederg (4777)
hederg Creative Commons License 2011.01.06 0 0 4777

Hát persze!

De a viccet féretéve.Ha a magyar átlagpolgár kicsit is látna,nem csak nézne.

Kicsit is elgondolkodna néha teljesen világos dolgokon nem itt tartanánk.

Ha nem igy lenne ahogy ma akkor a nép (csúnya kifejezzéssé degradálták),az zemberek

részt tudnának venni ténylegesen sorsuk alakitásában.Csupán abból a tényből kiindulva nem lehet őket "palira venni"

Most olvasom Orbánról irt Spigel cikket:Orbán aki nem tiszteli a demokráciát (ezt Orbán kijelentéseire alapozza,nem rágalmazva,kitalálva,tényszerüen)

Nos ennék fényében egyre távolabbnak tünik a Mi Sándorunk óhajtása,viziója a "nép okos gyülekezetében hányni meg.."nem sorolom.

Akkor kérdezem ki itt az igazi magyar,hazafi és "forradalmár"?

Előzmény: Érd Emese (4776)
Érd Emese Creative Commons License 2011.01.06 0 0 4776

A válasz - egy része, hiszen ez "csak" az árfolyamveszteség - az alábbi linken elérhető: - írom

azért másoltam be a hsz-em egy részét, mert ismét tetten érhető az elsiklásos olvasás.

De ez csak az árfolyamveszteség.Maga az adóság ennek a többszöröse. - írod.

Nem fogod elhinni, de én is azért írtam, hogy "ez "csak" az árfolyamveszteség", mert én így is gondoltam!

Az adósságot, még megbecsülni sem merem...............

Előzmény: hederg (4775)
hederg Creative Commons License 2011.01.06 0 0 4775

Ez volt a költői kérdés...

De ez csak az árfolyamveszteség.Maga az adóság ennek a többszöröse.

Könnyü különben kitalálni,csak a kibocsátás dátumát kell előszedni.

Az adóság maga a kötvény.Ezt kell kiperkálni akkor amikor jön a hitelező...mai áron.

Előzmény: Érd Emese (4773)
Érd Emese Creative Commons License 2011.01.06 0 0 4774

És az a félelmem, hogy a most kivetett adó, illetve a még véleményes szennyvíz - kezelési díj, csak a jéghegy csúcsa. Ne legyen igazam, de felmerült bennem az alábbi rémkép:

I. Az ÖK - ok mindenhol minden lehetőséget megragadva adót emelnek, díjakat emelnek, ect....

Mi is ez? Csak nem annak az előszele, hogy az állam egyszer csak bejelenti: "Az ÖK - ok finanszírozását csökkentjük, a kieső bevételeket nekik helyben, saját lehetőségeik tükrében kell kompenzálniuk."

Na most ez azért lenne irtóztató szemétség, mert ez egy bújtatott adóemelés. A kormány hazugságba esne, mivel ugyan nem közvetlenül, hanem rendkívül firlefáncos módon, de ígéreteivel szembe menve adót emelne!

II. Az un. Robin Hood adók esetében megint érdekes a helyzet! Hallott vki arról, hogy a PSZÁF, a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség, vagy az állam bármely szerve szankcionált volna mondjuk vkit, aki árat emelt az extra adók kivetése után? Ugye nem! Csak az a tény, hogy a banki díjak emelkedtek, az árak-, szolgáltatási díjak emelkedtek/emelkednek/emelkedni fognak.....

No kérem. Ez megint egy durva átverés - szagú ügy. Miért is? Ha az állam hagyja azt, hogy az általa extra adókkal sújtott szektorok szereplői áthárítsák az extra adókat részben, vagy egészében, akkor .... "cinkosok közt vétkes aki néma!", vagyis az államunk ismét úgy emel sunyin adót, hogy azt nem közvetlenül teszi, hanem áttételesen.

III. Valaki kiszámolta már, hogy az új adószerkezet kinek jó? Mert most szólok, hogy a társadalom azon tagjai számára, akik 220.000.- HUF!!!!!!!!!!! bruttó alatt keresnek, NEM! Ők bukni fognak!!!! Akik e fölött keresnek, azoknak jó, sőt sávosan egyre jobb!!!!!

Ennek kapcsán, kiszámolta már vki, hogy a csökkenő adóbevételek mellett, miből lehet kiadásokat finanszírozni? Csak nem az lesz a vége, hogy egyszer csak IMF hiteleket fogunk lehívni, kérni?

Hát tisztelt 2/3 - os többség: Ha még nem vettétek észre, hogy az indián lova döglött, ráadásul a törzsfőnök fordítva ül rajta és a négy lába is már füstön lóg, hát majd beszélgessünk erről egy év múlva. akkor, amikor a most besunyított médiatv. majd élesedik, majd elhallgat a más vélemény, és nektek, egy árva peták, annyi sem sok hasznotok sem lesz az egészből!

Hajrá Magyarország, Hajrá FIDESZ! Gyííííííííííííííííííííííííííííí - nyeeeeeeeeeeeeeeeeeee! - huj - huj - hajráááááá!

Előzmény: Érd Emese (4773)
Érd Emese Creative Commons License 2011.01.06 0 0 4773

Hány milliárd is hiányzik a kasszából.Tessék közölni hadd tudja a lakosság mi a tét.

A válasz - egy része, hiszen ez "csak" az árfolyamveszteség - az alábbi linken elérhető:

http://erdlako.hu/cimlap/61-penzuegyek/146-arfolyamveszteseg.html

Tudom, hogy ez libsi suttogó propaganda, meg merő rosszindulat, de sajnos tény.

Előzmény: hederg (4772)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!