Érdekes módon AttilaSVK Tannoy dobozai is odafent sokkal jobban szóltak, mint lent. Nekem az NDK-s hangszórós (Capri rádióból mentett?) szélessávú hangja tetszett még abból a mezőnyből.
Tiszteletköröket nem futok, mert minek! Krizsit megöleltem, Gabikának puszit adtam, ebben benne van minden... Barátaimmal találkoztam, dumáltunk is egy jót, hallgatni meg... Ki a fene megy oda "cuccost" hallgatni?:) Viszont amit észrevettem, öregszik a társaság! Régebben mindig jó sokan, beszélgetve lesétáltunk a tóhoz, most is gyönyörű volt az idő, de már csak ketten mentünk Tamással... (Bendi sem volt, hogy ugorjon egy hasast...:( )
Igen, jól látod. Az enyém a gép és egy Space Plus DAC-ot hajtok vele, aminek jelenleg éppen fut a Kickstarter kampánya. 10 nap van hátra és még 3700 font hiányzik a 20000-ből :(
Tunerman Sequerra-ja a V-Fetes végfokával! Labdába rúgott még Dys-cus hangfala a félvezetős A-osztályú hidalt végfokkal (a TauCeti-vel kevésbé tetszett)!
voltam már soványabb is, most pontosan 86kg vagyok. de a legkevesebb 78kg volt kb 1 éve. ezt ami van szeretném megtartani, ami nem könnyü, de rajta vagyok. a cigit ha leraknám, hiznék, amit nem nagyon szeretnék. vörösbor? -jöhet. )))