Keresés

Részletes keresés

tfa Creative Commons License 2005.08.17 0 0 40
Mit foglalkoztok drzyx-el? Veszélyes szélsőbaloldali, ultraliberális lózungokat pufogtat, mert ő maga is az. Ignoréra kell tenni az ilyet.
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.17 0 0 39
Nem, ennél egyszerűbb. Aki magyar, az náci, mit lehet ezen nem érteni. Vannak olyan elvetemült egyedek ebben az országban, aki szerint van olyan hogy magyar érdek. Aszem ezt nem kell tovább ragozni, ez az állítás még a hipotézis szintjén is kizárható.
Előzmény: drzyx (38)
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 38
hogyhogy fordítva? aki náci az magyar is egyben? ha nácinak vallja magát, akkor mindjárt elogadjátok magyarnak, lehet sváb, bármi? ha nem náci, akkor viszont kizárjátok a magyarságból, akkor is ha magyar volt minden felmenője? érdekes...
Előzmény: Törölt nick (37)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.17 0 0 37
Fordítva kedves Drzyx, fordítva. Például okáért itten van a vérnáci vezére, valami Orbán Viktor. Az a félcigány, félzsidó, és ráadásul reformátusnak keresztelt képes volt egy ujságírói kérdésre olyat válaszolni, hogy véleménye szerint a Benes dektrétumok nem EU kompatibilisek. Pedig azokban csak arról -is- van szó, hogy a németek, magyarok nem megbízhatóak állami szempontból.

A pofátlan Úristenit! HJát csoda, hogy ezek után gyanakszik az ember?
Előzmény: drzyx (35)
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 36
hogy van ez? szolgálatban gumibotozni megy a Viking Klubba, szolgálaton kívül meg csápolni?
Előzmény: özv. Bitera Sándor (32)
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 35
tehát aki magyarnak akarja vallani magát, annak kötelezően nácinak is kell lennie? ha valaki nem náci, akkor nem lehet magyar?
Előzmény: Törölt nick (33)
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 34
szóval nincsenek érvek, értem....
Előzmény: bikaborja pácban (28)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.17 0 0 33
Nono, a kettő gyakorlatilag egy. Ha néha úgy tűnik, hogy létezik a két csoport között különbség, az csak azt jelenti: fáradt vagy, hiszen a józan szemlélő számára már régen egybecsúszott a két kategória. Nem véletlenül.
Előzmény: drzyx (31)
özv. Bitera Sándor Creative Commons License 2005.08.17 0 0 32

Nevem: Titkos László

Beosztásom: titkos

Hobbim: a nácizmus

:o))

drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 31
nos tehát ezek a nácik, és kik a magyarok?
Előzmény: Törölt nick (29)
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 30

nem mondtál te egyetlen érvet sem, sem ott, sem itt, de általában sem olvastam még tőled érvet, de ha megadod a számokakat, amit te nnak tartasz én elolvasom

megint csak sarkítva tudsz gondolkodni, senki nem kért keresztrefeszítést, mindössze azt kérdeztem, hogy ez összeegyeztethető-e a közalkalmazotti jogviszonnyal morálisan?

Előzmény: bikaborja pácban (28)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.17 0 0 29
Óhh, hát ez nagyon egyszerű. Trianonos, fideszes, kokárdás, nemzetet megemlítő, decemberben szavazós... stb. Vannak ennek egzakt ismérvei, a nácik mindig lebuknak.
Előzmény: drzyx (27)
bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.17 0 0 28

most mit érveljek?

te aszondod szélsőjobbos rendezvény volt  én azt hogy nem.

én aszondom kulturális programokkal volt tele a sziget,te aszondod,hogy nem.

már a sziget topikban leírtam a véleményemet,úgyhogy nem kezdem újra mert nem csak hogy értelmetlen de tán még off is itt.

de beszéljünk a titkosszolgáról inkább:-))

remélem nem fogják kerékbe törni azért ha szabadidejében vette a fáradságot és oda ment ahová ő akart:-)))

Előzmény: drzyx (24)
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 27
és hogyan állapítanátok meg, hogy kiket kell kizárni? hogy kik a magyarok?
Előzmény: Törölt nick (25)
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 26

miért is kellene ott magyarokat keresnem? nem vagyok magyarságkutató, magyarságmérőm sincs én a magyarságomat természetesen és egészségesen élem meg, mivel magyar vagyok, így nincs állandó bizonyítási kényszrem mint a bizonytalan származású, komlexusokkal kűzdő übermagyaroknak

mindenesetre a topik az erőszakszervezetek és a szélsőjobboldali, vagy radikalrechts rendpárti csoportjainak összefonódásáról, vagy ennek létezéséséről vagy nem létezéséről szólna

Előzmény: bikaborja pácban (22)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.17 0 0 25
Hát ez nyitott kérdés, bármi elképzelhető. Egy biztos: a magyarokat kizárnánk. Nem bízom bennük.
Előzmény: drzyx (23)
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 24
imerem a programo évek óta, ez lenne a érv? akoor tényleg el kell magyarázzam mi az hogy érv
Előzmény: bikaborja pácban (22)
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 23

értem, tehát az a véleményed, hogy a magyarok megbízhatatlanok.

ezt az ellenőrző bizottságot hogy képzeled? létszámarányosan, paritásosan? esetleg más nációkat is bevonva?

Előzmény: Törölt nick (21)
bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.17 0 0 22

ott van a szigetes topikban a programleírás.

http://www.hvim.hu/

nézz be ide úgy,hogy magyarokat keresel és nem nácik után kutatsz.

.

Előzmény: drzyx (20)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.17 0 0 21
Mennyire épülnek be a szélsőjobboldali, rendpárti szervezetek a titkosszolgálatba, a rendőrségbe és a többi államhatalmi erőszakszervezetbe, ill. mennyire igaz ez fordítva?

Hát szerintem úgy általában nem lehet bízni a magyarokban. Ez alapból egy olyan szemét népség, jobb ha az egész bagázs megfigyelés alatt áll. És persze néha nem árt keményen megfenyegetni őket, mert igen gyakran elszalad velük a ló.

Az NBH-t legjobb volna külföldi -lehetőleg szomszédos ország titkosszolgálata- irányítása alá vonni. Ezzel kompenzálnánk a nagyon veszélyes magyar nacionalizmust. Talán egy nemzetközi bizottság irányítása lenne a legjobb, román, szlovák, szerb, és ukrán részvétellel. Megnyugodna, és fellélegezne sok ember ebben az országban. Valamint a demokrácia kiteljesedését látnánk ebben. Égetően szükséges.
Előzmény: drzyx (-)
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 20

győzzél meg, de lehetőleg érvekkel és ne kinyilatkoztatásokkal

tudod mi az az érv?:)

Előzmény: bikaborja pácban (19)
bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.17 0 0 19

ja bocsi,nem tudtam hogy szintén egy szemellenzős balliberóhoz van szerencsém:-))))

ha ezt tudom akkor a világért se gázoltam volna azzal a lelkedbe,hogy esetleg meggyőzzelek valamiről ami ellen már védőoltást kaptál:-)))))))

Előzmény: drzyx (17)
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 18
Szóval a cím az akarna lenni, hogy mennyire épültek be a szélsőjobboldali szervezetek az állami erőszakszervezetekbe, ill. fordítva és mi lesz ennek a következménye?
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 17
Te bevetted ezt a kultúrális rendezvénysorozat maszlagot? mondjuk nem csodálom, ha egy sima mondat 3 óra alatt esik le nálad, akkor egy ilyen rendezvény megértéséhez évek kellenek:)
Előzmény: bikaborja pácban (12)
bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.17 0 0 16

yó.

:-))))))))))))))

Előzmény: drzyx (15)
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 15
ezen egy pillanatig nem csodálkoztam, csak majd, ha ahogy éneklik folyik a kafténo a vér, akkor hozzm ne gyere visítozni:)
Előzmény: bikaborja pácban (13)
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 14

nézd már, a végén kiderül, hogy van humorérzéked:)

aperitif, magarul, magyroknak, de egy hollandtól elmegy:))

Előzmény: fakalap99 (11)
bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.17 0 0 13

nekem egyébként az egyik kedvenceim.

a fejbőrék mellett:-))

Előzmény: drzyx (7)
bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.17 0 0 12

már te is bevetted??

ez a sziget  Magyar Sziget volt és egy kulturális rendezvénysorozat.

ez a szélsőjobbos,nácizó szöveg csak az index törzsliberálisainak a téveszméje.

no meg a ballib sajtó vesszőparipája.

Előzmény: drzyx (6)
fakalap99 Creative Commons License 2005.08.17 0 0 11
Ha rèszeg volt lehetett aperetiv tiszt..:-)
Előzmény: drzyx (10)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!