Az indexes nyilatkozat szerint az NBH egy tisztehelyettese általa kedvelt koncerten volt a Magyar Szigeten, az MNO szerint megfigyelték a Magyar Szigetet (szakszolgálat feliratú paprokat találtak) Mennyire épülnek be a szélsőjobboldali, rendpárti szervezetek a titkosszolgálatba, a rendőrségbe és a többi államhatalmi erőszakszervezetbe, ill. mennyire igaz ez fordítva?
Nem, ennél egyszerűbb. Aki magyar, az náci, mit lehet ezen nem érteni. Vannak olyan elvetemült egyedek ebben az országban, aki szerint van olyan hogy magyar érdek. Aszem ezt nem kell tovább ragozni, ez az állítás még a hipotézis szintjén is kizárható.
hogyhogy fordítva? aki náci az magyar is egyben? ha nácinak vallja magát, akkor mindjárt elogadjátok magyarnak, lehet sváb, bármi? ha nem náci, akkor viszont kizárjátok a magyarságból, akkor is ha magyar volt minden felmenője? érdekes...
Fordítva kedves Drzyx, fordítva. Például okáért itten van a vérnáci vezére, valami Orbán Viktor. Az a félcigány, félzsidó, és ráadásul reformátusnak keresztelt képes volt egy ujságírói kérdésre olyat válaszolni, hogy véleménye szerint a Benes dektrétumok nem EU kompatibilisek. Pedig azokban csak arról -is- van szó, hogy a németek, magyarok nem megbízhatóak állami szempontból.
A pofátlan Úristenit! HJát csoda, hogy ezek után gyanakszik az ember?
Nono, a kettő gyakorlatilag egy. Ha néha úgy tűnik, hogy létezik a két csoport között különbség, az csak azt jelenti: fáradt vagy, hiszen a józan szemlélő számára már régen egybecsúszott a két kategória. Nem véletlenül.
nem mondtál te egyetlen érvet sem, sem ott, sem itt, de általában sem olvastam még tőled érvet, de ha megadod a számokakat, amit te nnak tartasz én elolvasom
megint csak sarkítva tudsz gondolkodni, senki nem kért keresztrefeszítést, mindössze azt kérdeztem, hogy ez összeegyeztethető-e a közalkalmazotti jogviszonnyal morálisan?
Óhh, hát ez nagyon egyszerű. Trianonos, fideszes, kokárdás, nemzetet megemlítő, decemberben szavazós... stb. Vannak ennek egzakt ismérvei, a nácik mindig lebuknak.
miért is kellene ott magyarokat keresnem? nem vagyok magyarságkutató, magyarságmérőm sincs én a magyarságomat természetesen és egészségesen élem meg, mivel magyar vagyok, így nincs állandó bizonyítási kényszrem mint a bizonytalan származású, komlexusokkal kűzdő übermagyaroknak
mindenesetre a topik az erőszakszervezetek és a szélsőjobboldali, vagy radikalrechts rendpárti csoportjainak összefonódásáról, vagy ennek létezéséséről vagy nem létezéséről szólna
Mennyire épülnek be a szélsőjobboldali, rendpárti szervezetek a titkosszolgálatba, a rendőrségbe és a többi államhatalmi erőszakszervezetbe, ill. mennyire igaz ez fordítva?
Hát szerintem úgy általában nem lehet bízni a magyarokban. Ez alapból egy olyan szemét népség, jobb ha az egész bagázs megfigyelés alatt áll. És persze néha nem árt keményen megfenyegetni őket, mert igen gyakran elszalad velük a ló.
Az NBH-t legjobb volna külföldi -lehetőleg szomszédos ország titkosszolgálata- irányítása alá vonni. Ezzel kompenzálnánk a nagyon veszélyes magyar nacionalizmust. Talán egy nemzetközi bizottság irányítása lenne a legjobb, román, szlovák, szerb, és ukrán részvétellel. Megnyugodna, és fellélegezne sok ember ebben az országban. Valamint a demokrácia kiteljesedését látnánk ebben. Égetően szükséges.
Szóval a cím az akarna lenni, hogy mennyire épültek be a szélsőjobboldali szervezetek az állami erőszakszervezetekbe, ill. fordítva és mi lesz ennek a következménye?
Te bevetted ezt a kultúrális rendezvénysorozat maszlagot? mondjuk nem csodálom, ha egy sima mondat 3 óra alatt esik le nálad, akkor egy ilyen rendezvény megértéséhez évek kellenek:)