Nem tudom,mi a gondod,mert ez egy tök jó gyakorlat,ha hülyét akarsz csinálni magadból az edzőteremben.Ha meg még a netre is kikerül,akkor még jobban sikerült a terved.:)
Igen, ismerem. Nem véletlen, Nagy Levi kedvenc testépítője Dorian Yates, ő mutatta annak idején ezeket a módszereket, kivitelezést. Ha a koksz-faktort leszámítjuk, teljesen jó a mindennapokban is, sőt.
Jók a Dorian videók, az egyik kedvencem nekem is, de itt is hozzá kell tenni, hogy ami neki a warmup sorozat, az igazából a legtöbbünknek a normál sorozat. :D Mert nekünk a normál sorozat az, hogy még maradna benne 2-3 ismétlés, neki az a bemelegítés. És a munkasorozat meg bukásig, szóval ez a 2 bemelegítő sorozat + 1 munkasorozat kombináció az igazából inkább 3 sorozat, ha hobbi testépítésben gondolkodunk.
Az izombukás itt "failure" - vagyis a központi idegrendszer vagy az adott izomcsoport kifáradása miatt már képtelen elvégezni az adott ismétlést, ismétléseket. Ilyenkor lehet még külső segítséggel / csökkentett súllyal erőltetni az adott izmokat néhány ismétlés erejéig.
Köszönöm szépen mindenkinek! Étrendem szerintem rendben van napi 4 5 étkezés plusz 1 2 kisebb mikor mennyire esik jól, bár most a cink tartalmú kiegészítőtől jobban megjött az étvágyam! Lehet akkor e helyett beruházok valami több komponensű kreatinba illetve veszek egy 1kg glutamint! Én is találtam egy cikket ahol szoktam vásárolni
Kb hasonló téma. Van akitől azt hallom megfelelő fehérje bevitel mellett dobnak ezek a teszto fokozók és van akitől azt, hogy szrt sem érnek! Elég drága motyó ugyhogy lehet ebből tényleg egy több komponensű krea + glutamin lesz!
Nincs tudományos bizonyíték rá, hogy bármelyik természetes teszto fokózo akár csak kicsit is segítene, én a helyedben nem pazarolnék pénzt rá. Inkább a kajádat tedd 100%-osan rendbe.
Köszönöm a tippet, hát igyekszem pihenni amennyit tudok, bár munka mellett nem a legkönnyebb. Akkor ezek szerint te már próbáltál ilyen összetett programot?
Én 30 éves vagyok és ugye 25 év alatt felesleges a tesztó fokozó használata, de most elgondolkoztam egy ilyenen. Valamelyikőtök próbálta esetleg már az Universal Animal Stak jét? Érdemes rá beruházni?
Működni fog, ha eleget alszol, a kombinált edzéstervek (alacsony és magas ismétlésszámos napok több és kevesebb súllyal) rohadt hatékonyak, de extra fontos a pihenés, és tényleg ne hajtsd túl magad az elején.