Kézilabda-szurkolókból alakult kézilabda-csapatok egymás közötti mérkőzéseiről, tornáiról szóló topik.
Eredmények, élménybeszámolók, képek a meccsekről és az azt követő közös bulikról.
Igazad lehet, eddig mi szinkronúszás edzésre jártunk, meg lovasbúvár edzésre. :-)
És összesen egy kézilabda meccset láttunk életünkben élőben a Szeged-Veszprém kupadöntőt Pécsett. Addig nem is tudtuk, hogy mi a kézilabda. Meg is lepődtünk, hogy milyen hülye kicsi labdával játsszák, meg valmi ragacsot kennek a kezökre, hogy ragadjon. :-)))
egy szavatok nem lehet ha megyei bajnok nevezik(et volna) hisz ők is mondhatják,hogy szurkolnak valamelyik csapatnak....köv szezonba már II. esek is mehetnek?:DDDDDDDDDDDDDD
Cseszi zavaróba lehetek majd?Megengeded?:DDDDDDDTudom azt szereted ÁM :D
Ja és ami fix...Veszprémben lesz majd idén a Fan Tour,Szombaton és 1 nap alatt meg is lesz a győztes...Este meg party...
Cseszi bár nem tudjuk,hogy igazolt játékosok játszhatnak-e....lehet,hogy nem :))))) majd szurkoltok a győri nemigazolt játékosoknak ÁM....:))))))))))))))))
Peppo tudod attól még,hogy edzetek párat és most vagytok elöszőr ilyen tornán ne hidd azt, hogy k*r*a jók vagytok sehol nem vagytok:DDDDDDDD...mi nem szoktunk nagy mellénnyel játszani,persze vannak nálunk is esetleg kivételek...Cseszikém az is lehet,hogy mi bulizni megyünk és nem az eredmény miatt...Persze a legfontosabb cél a Győrt megverni ÁM....a többi másodlagos is lehet akár....majd itthon augusztusba na az más tészta ott az eredmény lesz a fontos előfordulhat...majd kiderűl...:)
Tudom, hogy milyenek a 2 napos tornák, mert több ilyenen részt vettem (és részt veszek évente több alkalommal, igaz más sportágban) és tudom, hogy a második nap elég borzalmas is tud lenni. Izomláz hegyek, fájó végtagok. Aki iszik annak még rosszabb lehet.
Itt fáj, ott fáj, rossz duma, de hát ez a Ti szintetek! :-))
A csapat sokat fog bírni.
Aztán nehogy lenézzetek minket, hátha összefutunk a nyolc között, a nagy mellény meg végzetes lehet. Jobban kell játszanotok, mint tavaly a 25-10 alkalmával ÁM, mert mink is tudunk jáccani, nehogy baj legyen! :)
Ugyan CsabszikÁM! Neked tavaly is a sok pia miatt fájt itt is, ott is:-))) Mert azok arohadt székek, asztalalok, vonalak, nem voltak hajlandóak odébbugrani előled pénteken éjszaka:-))))) Aztán győztél bocsánatot kérni mindenkitől:-)))
Peppokám aha nem tűnik soknak jajaj de ha 4-6 meccs van akkor másnap garantáltan mozdulni nem tudsz ÁM....Kíváncsi vagyok majd másnap rád....fel sem fogsz kelni annyira sajogni fog mindened ÁM...bőven elég a 2X10 perc