sose hittem el, hogy vannak lefizetések a sportban, de ez a hitem az olasz botrány óta megingott. nem tudom, hogy mi van a háttérben, de a Mavs minden bírói segítséget megkap ebben a PO-ban, amire még nem lehet ráfogni, hogy csalás. bár a Spurs elleni 3.-4. meccsen már ez is megfordult a gondolataimban többször is.
sokat nem láttam ebből a párharcból, de ahogy olvasgatom, megint nem a Dallas ellen fújtak. meg az a bosszantő, hogy ha jól emlékszem, 4ből 3 meccsen is, amikor a Mavs nyert, a Suns vezetett már legalább 10 ponttal.
most meg egyértelműen a Miaminak szurkolok, a Mavsnek sikerült eléggé megutáltatnia magát velem az idei PO-ban.
Namost nem tom kinek drukkoljak. 1. Mint már mondtam, Dirk-mez miatt nem akarom, hogy idén gyűrűt nyerjenek.:) 2. Azért mégis a Dallasnak drukkoltam Dirk miatt a Sac meg a Bulls után. 3. Wade és J-Will miatt szeretném, ha a Heat nyerne. 4. Shaqet rühellem, még ha elismerem is. nyert már elég gyűrűt:) 5. Payton mostmár ne nyerjen, ha BArkley és Stockton se nyerta végén. nyert olna a Lakersben.
Igy van Dirk-kel alapvetoen nics semmi baj. Csaz az a undorito, hogy a birok vedekezesben minden t elneznek neki, tamadasban meg kapja a sorra a faultokat ez foleg akkor idegesito, mikor brusztol befele es nekiugrik a gyakorlatilag allo vedonek. Mindig megkapja erte a +1-et A mostani meccsen vedekezesben is volt jo nehany olyan eset, amin mar csak nevetni lehet, ha az ember Suns drukker. Pl. mikor az elso negyedben elrantotta TT karjat es erre TT kapott faultot. Aztan egyszer eleg durvan kitette a csipojet a betoro Nash ele, vagy amikor a ziccert dobo Nash-t hatulrol szabalyosan fejbevagta.
Mondjuk akkor sem lett volna szabad 10 perc alatt eladni 15 pontos elonyt. Nem is ertettem, hogy miert lassultak le annyira a tamadasaink a harmadik negyed vegen. Pedig megvoltak a dobohelyzetek, de senki nem merte elvallalni. Aztan mindig oda jutottunk, hogy volt visza 4-5 mp es Nash pattogtatta a labdat 8 meterre a gyurutol.
Na mindegy ez a hajo mar elment, majd jovore ujra megprobaljuk!
Vasárnap éjjelre is ígértek élő közvetítést (ezen az egy napon nem is rendezhetnek meccset), a jövő heti műsorban se a fenti időpontok szerint közvetítenek.
Az biztos, h nem volt túl sok klasszis center az elmúlt 10 évben, akik azok voltak, azok is a 80 évek végén kezdték a pályát, és mára már visszavonultak.