Szabályok: A tippeket játéknaponként egyben kérem leadni, az előre feltett sorrendben. --- Tippet módosítani nem lehet. --- Tippelési határidő a mérkőzés kezdete, mérvadó az index órája.
Puzsu felett aratott detronizáló győzelmemet pedig ajánlom mindazoknak, akik végig mellettem álltak a tippelés nehéz napjaiban. Emellett meg kell jegyeznem, hogy szüleim és barátaim lelki támasza nélkül nem tudtam volna elérni ezt a csodálatos eredményt. Kívánom mindenkinek, hogy egyszer legyen része hasonló sikerben!!
Ha már feláldozták a kedvünkért a fél nyarukat, nem akartam beleszólni, hogy hogyan játszanak. Viszont egyik új stadionom teteje tegnap sajnos beszakadt. Asszem lebontatom és építtetek másikat. :)))
Köszi a játékot és a számolást FaberK-nak. Gratula a dobogósoknak, ill. minden résztvevőnek. Sajna első ilyen játékomban épphogy lemaradtam a dobogóról, de sebaj, a bajnokságokra erősítek.
Hát ez gyászos teljesítmény volt tölem, nem baj majd legközelebb.
Gratula mindenkinek akinek legalább egy telije volt.-)) nekem még az sem jött össze. Köszi a számolgatást FaberK! Találkozunk a többi tippelős topikban!
Botrányosan visszaestem a végére, még a Gattuso gyeek is megelőzött :DDDD Köszönöm a játékot és a számolást FaberK-nek! egyedül az eggyel a teli mellé kategóriában való helyezésemmel lehetek boldog :-)
Had csináljak egy kis reklámot. Novembertől a Nordic Combined topikban is lehet majd tippelni az északi-összetett versenyekre majd. :-)