*vigyorog* - kb. ötször írtam át, de egyik sem tetszett igazán. Bár lehet, hogy csak egy beteg gyermekkel töltött álmatlan éjszakák okozzák, hogy egy egyszerű mondat is érthetetlenné tud válni ;-)
Még nem is említettem? Még akkor megbeszéltem vele, amikor a Belső Ellenséget fordítottam, szerintem már el is felejtett. :) Csak hát akkor még több időm volt, nem hittem, hogy ilyen lassan haladok majd. De az első 1-2 fejezet kész van. :) Hát, ha nagyon sok időm lenne, én is nekiesnék. ;) Csak hát a Blood Magic 84 fejezet..... Az után a One Good Turn is nagyon kétséges. :)
off: Ez nem az a keselyűs történet? Én úgy emlékeztem, az nem slash, hanem mentor történet. (slasht és nem...) De akkor miért "slashcity"-s oldalon van? Vagy már keverem a sztorikat?
Le akarod fordítani Gatewaygirl: Blood Magic-jét? Vauuu... Már előre várom ;)
Siren írásait is szeretem, szóval én örülnék, ha lenne hozzá még kedved, hogy azt is lefordítsd *vigyorog*.
Viszont, amit ajánlottál, nagyon tetszik. Ha egyszer sok időm lenne, én lehet, hogy nekiesnék a fordításnak. (talán... - ha egyszerre nem 4-et fordítok majd :D)
Mármint ennek a történetnek? :) Én részemről meghagyom angolul olvasásra. ;) Ha egyszer majd befejezem a Chained Souls-t, akkor nekem ez lesz a következő: Blood Magic És ha utána még lenne hozzá kedvem (amit nagyon kétlek :), akkor ez jönne: One good turn
De ha a Chained Soulsra gondoltál, akkor egy héten belül. :) Most megyek Álomvirágot olvasni. :)
Hamvaiból feltámadó főnixet játszom. Ha még valaki képes ennyi idő után felvenni a fonalat, akkor itt a link az Álomvirág új fejezetéhez. Az oldalamon van némi melékeztető is, hogy miről szólt a történet... :-D
Igen. A probléma a következő: Teve nem a Taurit linkelte be, hanem a Fanfiction.net-et.
A Taurin a fejezet száma 33., mert a Tauri nagyon hosszú fejezetet nem enged fel, és az egyiket Ferporcelnek meg kellett bontania. Még régebben, talán már egy éve is megvan. Annak a fejezetnek a címe magyarul "Több kell, mint csak egy név". De: A Fanfiction. net felenged jó hosszú fejezetet is.
Tehát az Awakening c. fejezet a Taurin a 33. (én azt szoktam nézni), míg a Fanfiction.net-en a 32. Phű.
A lényeg az, hogy én jól le vagyok maradva a fordítással. :-(