"Én úgy gondolom,hogy mindenki azzal a vassal induljon,amivel akar,vagy éppen tud,az adott pályán!"
Amikor csináltam a táblázatot, akkor az ugrott be, hogy qrva sok időbe fog telni, mire végigér mindenki, minden autóval, úgyhogy magam is így gondolom:-)
"Az időket nem kell nyilvánosságra hozni (pl. itt a fórumban),mert az arra sarkalhat mindenkit,hogy megdöntsük az előző időket! Erre pedig esetleg napok mehetnek rá,ill családok veszhetnek össze...:)"
Akkor már régen rossz :-)
"Az én kis Zuzóm,már civil autózáskor is így beszél velem,hogy: - 5 hibapont! - Láttál te már autót? - Kizárás! - Könnyű terep következik!"
:-DDDDDDD
"Be lehetne iktatni az utvonalkereső játékmódot is,mert igazán ott jönnek ki a navigációs feledatok!!!"
Alapvetően marha egyszerű. Azt a pályát határozzuk meg a következő versenyre.
Srácok! Ti betegek vagytok? Hogy a francba tudtok végigmenni 54-55 pm alatt?
Nekem 58 mp a legjobb, de már kezdek idegroncs lenni! :)
Én ezt a bajnokságot lehet, hogy kihagyom. Még ha rallye lenne időre az okés, de ez... Tömeggyilkosnak érzem magamat, mert annyi nézőt elütöttem már... :)
Úgy hallottam hogy Lukácsék két perccel rajtoltak Riglerék után, és a 2,5ös dizellel 11km után megelőzték a V8-as "csúcs" benzinessel nyomuló Tuareget. Nem lenne csoda ha elment a kedvük a további menéstől, de lehet hogy tényleg műszaki gondjuk volt. Ettől független benzinmotor fűnyiróba való... Terepraliban meg főleg nem alkalmas semmire. Pár aranyárban mért japán gyári autó ami esetleg ütőképes, de megfizethető kategóriában nincs jobb benzinmotor a dizelnél..
A kép jobb szélén a BABA,elötte nem tudom ki,a kamerás,és másik piros kabátban,zsebre tett kézzel az Oroszlán Tibi.Kettővel odébb a Gombi áll.Szürke pajeroval szlovák szinekben induló versenyző.
Szia!De emlékszem.Varga Iminek hívják.Ő is szokott indulni,egy hosszú patrolja van.Most nem tudom miért nem ment.De teljesen igaza volt.A Liszit meg kellett volna büntetni amiért ilyen nagy sebeséggel hajtott be a szervízparkba.Holnap biztos hogy megyek,de már saját kocsival,mert azzal fel tudunk menni a pályához,és több helyen is megpróbálunk majd fotózni.Üdv
Abszolút egyetértek mindenben, talán egy szubjektívra majd futja az energiámból holnap, a leírásodba egyedül Liszi-t írnám be, akit zokszó nélkül kizárnám a boxutcai ámokfutásáért.
(Nem emlékszel, h akkor ki emlegette az édes anyját?)
Üdv!Voltam a versenyeny,domony-völgyben,fenn a gyorson nagyon nagy sár várta a fiukat.A második gyors kb felénél álltam,ott a BABA defektet kapott majd becsúszott az árokba ahonnét csak nagynehezen tudott szabadulni.A Lukács Andris autója gyönyörűen hasított,de a többiek sem szégyenkezhetnek!!Egyedül a Rigler!Neki tök új épített csoda kocsija van,de az első gyors után feladta,mondván tönkre ment a fűtés motorja????????Ez a párát fújja le a szélvédőről!És???(létezik RAIN-X)különben nagyon hatásos szer.A Bunkoczi Lacinak több is van a táskájában.
Szerintem a Rigler fél!Fél a kocsitól a sártól és fél saját magától.Fél a lebőgéstől,hogy olyan autókkal megverik aminek a költségei töredéke az övének.Ezt én így láttam.
lehet,hogy holnap is ki megyek,csak még a reggeli hangulattól függ.Üdv mindenkinek