google maps szerint is http://maps.google.com/maps?q=megyeri+%C3%BAt+13&hl=hu&cd=1&ei=hYDkS8mrBISd_Ab97vmQDQ&sll=47.575255,19.083901&sspn=0.006295,0.006295&ie=UTF8&t=h&view=map&cid=4602375130425013998&iwloc=A&ved=0CDIQpQY&sa=X
Ahogy Tomi és Greg mondaná: " ha nem megy a blokk, akkor káttold ki a ****be" baromira fáj a vállam... de majd a kérésnek eleget teszek a kövi ellenfelünk ellen!!! Muszáj nyernünk, hogy végre büszkén jöhessünk le a pályáról, és a Farkasok nevét öregbítsük!!! Szóval: RÁ-RÁ-HAJRÁ!!!
Rendben köszönöm az infót csak akkor még annyi lenne a kérdésem valaki felé aki tudja rá a választ hogy irtam marcinak és akkor most mennyek én is vagy ne vagy mi legyen?:D csak emiatt akartam hogy kapjak választ.
ez annak szól aki holnap jön a balatonibulira. én úgy tudom hogy péntek 11 kor indulunk a pályától! egy kis busszal egy teherautóval és a kis bravóval ( szerény személyem gépjárműve ). dél fél1 körül ott leszünk mókázunk majd hazajövünk.
Csak amiatt érdeklődök E-mail-be mert se ma se holnap a pálya közelébe nem tudok kerülni de pénteken meg ráérek és ha kell ember akkor elmennék persze igazad van ha megtehetném személyesen jobb az ilyet megbeszélni de sajnos nincs lehetőségem rá. Majd kiderül mi lesz:D
Gyertek le edzésre és ott Kovács Istvánt keressétek (hed kócs). Ő el fogja mondani, hogy milyen papír meg egyéb szükséges. Szerintem egyszerűbb az a megoldás, mint az e-mail-re várni, mert gondolom Marcinak is van más dolga. Így az infókat is megkapjátok és megnézhetitek milyen is egy edzés.
Pali
Látom prof lecseréled lassan a píszendláv-ot a bikicsunájra :)
ebbe teljes mértékben beletaláltál! Profra kell várni mindig az öltözőben mert iszonyat lassan szedi magát össze...de mi mindig megvárjuk. szóval a söröket akár meg is oszthatná velünk... :D
Prof öltözik a leglassabban, mert mindig ő szedi össze a maradék cuccot. A két öltöző viszont annyi szerzeményt szolgáltat számára, amiből simán összeszedi a hétvégi bulira a sört. Potyázóóóóóó!:)