Keresés

Részletes keresés

m.poirot Creative Commons License 2005.04.05 0 0 90

"És a magyar rendőrség mi a fenével foglalkozik?"

Metron segítkeznek az ellenőrőknek,lógosok megfogásában.Közben az aluljáróban kizsebelik az embert,de ez már nem érdekes.Könnyebb egy bérlet nélküli kamasszal szórakózni,mint egy zsebesbandával.

Előzmény: Törölt nick (87)
spooler Creative Commons License 2005.04.05 0 0 89
Vádat emelni nem lehet ellenük a hatályos törvények alapján, de én minden második hétvégén leküldeném őket egy kicsit gondozni a sírt.
Előzmény: Törölt nick (53)
0k0ska Creative Commons License 2005.04.05 0 0 88

Engem állandóan lehülyéznek, amiért szeretném visszaállíttani a halálbüntetést. Jól van, legyünk nagyon rendesek, kapjon csak életfogytot. De egy év... vazze, melyik csövesnek nem ér meg egy jó kis menet másfél év összkomfortot? A belem kifordul. Kőbányákba az összessel, kenyéren, meg vizen, aztán ha egyszer szabadul, élete végéig nem lesz kedve egy lányhoz se érni.

Megjegyzem, ha az én családomban történne ilyen, egy évig ácsorognék a börtön előtt, és amit kilép, személyesen ölném meg. Gondolom, esetemben azért összejönne a 20 év is, csak a következetesség miatt.

Törölt nick Creative Commons License 2005.04.05 0 0 87
És a magyar rendőrség mi a fenével foglalkozik?

Pl. a szavazatok ujraszamlalasat kovetelo bekes tuntetes szetveresevel. Ahhoz van batorsaga, ahhoz ert!
Előzmény: salfonz (58)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.05 0 0 86
Valahol olvastam, hogy amerikában a neten rá lehet keresni arra, hogy a lakhelyed közelében ilyesmi priusszal rendelkező manuszok hol laknak.

Azért, hogy már odaköltözéskor el tudd dönteni, felvállalod-e azt, hogy egy ilyesmi manusszal egy háztömbben, vagy egy utcában lakj?

Pontosan. Itt igy van. Ez a minimum, amit mi szulok es a gyerekeink, mint jogot megerdemlunk.
Előzmény: tüzes fal (51)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.05 0 0 85
Ha negyvenet kap, akkor mar nincs libidoja, amikor kijon. Capisco?
Előzmény: P.I. (17)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.05 0 0 84
Ohrana, teljesen egyetertek Veled. Nagyon jol osszefoglaltad a jelenlegi helyzetet.
Előzmény: ohrana (5)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.05 0 0 83
Egy ilyesmiert itt az Egyesult Allamokban kapott volna a pofa ugy kb. 60 evet.
Most mar csak abban remenykedhetunk, hogy a rabtarsai majd vegrehajtjak rajta
a megfelelo iteletet. Az ilyeneket nem szoktak szeretni a kemenyfiuk odabent: Jeffrey
Dahmer-t, a Milwaukee gyermekevot is atsegitettek a masvilagra, pedig nagyon vigyaztak
ra az orok odabent. (Allitolag...)
Előzmény: TixTide (-)
unnamed Creative Commons License 2005.04.05 0 0 82
Marha jó, nesze neked honvédelem...
Előzmény: Röné (72)
valláskritika Creative Commons License 2005.04.05 0 0 81

Végül is iagazad van.

Közvetett a pártolás.

Valóban csak olyan ügyvédeket, birókat, ügyészeket pártolt, akik törvényellenesen bünözőkből élnek.

Előzmény: Törölt nick (80)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.05 0 0 80
...nem: ő azokat pártolta, akik a bűnözőkből élnek...
Előzmény: valláskritika (79)
valláskritika Creative Commons License 2005.04.05 0 0 79

A címben szeretpő dologban már Bárándy is igen kemyényen jeleskedett.

jakobi Creative Commons License 2005.04.05 0 0 78

Valszeg igazad van. De ez annyira iszonyú, h. megértem, ha kitörnek az indulatok, és az ember szeretne felelősöket találni. (Mármint azon a párián kívül, aki elkövette.) Nehéz belenyugodni, h. ez egy fatális eset, és nem lehet megvédeni tőle a társadalmat.

korábban azt írta valaki, h. ne engedjük ki a gyerekeket az utcára. De az se megoldás. Balassagyarmat egy békés kisváros, és az a gyerek csak a 300(!) méterre lakó barátnőjéhez ment át. És ahogy a híradásokból kivettem, az az őrült szabályosan vadászott rá, a kislánynak semmi esélye sem volt. Teljesen ki vagyok bukva, sokakkal együtt. Az az igazság, h. az itt is említett kirívó esetek (Mór, Aranykéz u.) ellenére Magyaro-on ritkák az ilyen brutális gyilkosságok, de az ilyenekből egy is sok.

Üdv: jakobi  

Előzmény: Törölt nick (73)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.05 0 0 77
...halálra kellene dolgoztatni... szimplán, mint ahogy veled "teszi" a társadalom...
Előzmény: Törölt nick (74)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.05 0 0 76
Előzmény: Törölt nick (74)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.05 0 0 75

IGEN :-((((

Törölt nick Creative Commons License 2005.04.05 0 0 74

Az 1 év után tennék egy 0-t.Ezután pedig kettőt.Száz év múlva szabaduljon.

...és ezzel azt érnéd el, hogy el kell tartani...

...az ilyen ember szimplán nem érdemli meg az életét...

Előzmény: Törölt nick (0)
Röné Creative Commons License 2005.04.04 0 0 72
unnamed, figyuzz csak a (62)-re...
Előzmény: unnamed (71)
unnamed Creative Commons License 2005.04.04 0 0 71
Kötelet nekik. Akkor nem kell börtön...
Előzmény: Bimbum (7)
Röné Creative Commons License 2005.04.04 0 0 70
Az még érthető, mert pénz, pénz, jó ügynök, stb.

A félelmetes az, hogy ez egy senki, és mégis...
Előzmény: RontóPál (67)
jakobi Creative Commons License 2005.04.04 0 0 69

Jó ügyvédje voltak. Ez megmagyarázhatja az enyhe ítéletet, de azt nem, h. ez az ember utána szépen visszatérhetett a nyilvánosságba, és nem ásta el magát, ha nem is egy életre, de jó időre.

Előzmény: RontóPál (67)
jakobi Creative Commons License 2005.04.04 0 0 68

"P. Tamás 2003 januárjában szabadult a börtönből. Két alkalommal követett el erőszakos közösülést, és rendkívül durva módon, aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése is volt a terhén, közölte Dávid Gyula. A férfi 1 év 6 hónap büntetést kapott összességében, de jó magatartása miatt kedvezménnyel szabadult."

Ebből úgy tűnik, hogy elmúlt már 18 éves, amikor elkövette, mert most 24 éves. De abban igazad van, h. nem ismerhetjük a részleteket. De számomra félelmetes az egész. Itt valamit nagyon elszúrtak. 

Előzmény: Törölt nick (64)
RontóPál Creative Commons License 2005.04.04 0 0 67
Nem kell csodálkozni, ha eccer a császárelőd gyorshajtásos halálos gázolásért felfüggesztetett kapott. Ráadásul rendőrt ölt.
Előzmény: jakobi (60)
HAL9000 Creative Commons License 2005.04.04 0 0 65

Valami tényleg nem tökéletes az igazságszolgáltatással.

Lassan odáig fajul a dolog, hogy a kanizsai dvd-s ember komolyabb büntetést kap, mint egy visszaeső erőszaktevő.

Érdemes lenne bevezetni az USA-ban bevett többszörös életfogytiglant. (Mert ha jól tudom egy életfogyt jó magaviselet esetén 25 év, de lehet, hogy tévedek.) Kap 300 évet, és ha jól viseli magát 150 év mulva jó magaviseletért kérhet rövidítést.

Csak hát ez a módszer meg drága, és nincs hely, meg stb. De hát a halálbüntetés eltörlésének ez az ára szvsz.

jakobi Creative Commons License 2005.04.04 0 0 63

Én még reménykedem, h. a sajtó a szokott módon bulvárosította a hírt, bár a két elkövetett bűncselekmény (és a büntetés) leírása elég tényszerűnek tűnt.

Arra is céloztak valahol, h. elmebeteg lehet a tettes, de azt nem enyhe büntetéssel, hanem kényszergyógykezeléssel szokták "honorálni". Úgyhogy nem értem a dolgot. 

Előzmény: Törölt nick (61)
Röné Creative Commons License 2005.04.04 0 0 62
Most, hogy a Bolyai János Katonai Főiskola hallgatói szevezetileg, mint szerződéses katonák lettek állományba véve, zsoldot megnézve meglepve tapasztalták, hogy napidíjuk mintegy 2/3-a a börtönben elvileg rohadó raboknak.

Jó, mi?
Előzmény: ohrana (5)
jakobi Creative Commons License 2005.04.04 0 0 60

Én liberális vagyok, ellenzem a halálbüntetést, a mindenáron való börtönbüntetést, nem bünöző emberek (pl. fű) kriminalizálását, de ettől a hírtől megállt bennem az ütő. Egyszerűen nem tudom elhinni, h. egy VISSZAESŐEN súlyos erőszakos bűncselekményeket elkövető 18 hónapot kapjon, és még azt sem kell leülnie! Szerintem pontosan ez a típus az, akitől meg kellene védeni a társadalmat. Mit mondanak erre a jogértők?

Előzmény: Törölt nick (59)
salfonz Creative Commons License 2005.04.04 0 0 58

Ja, és még annyit:

szlovák bűnözők robbantottak az Aranykéz utcában, ahol ártatlan járókelők haltak meg, szerb bűnözők irtottak ki egy családot Szegeden, valószínű -mivel nem fogták meg őket, mert már nem tudták - Móron is külföldi bűnözők öltek.  

És a magyar rendőrség mi a fenével foglalkozik?

salfonz Creative Commons License 2005.04.04 0 0 57

Igen, nemi erőszakra tíz év!

Nem igaz, hogy nem lehetne olyan BTK. létrehozni, amely az évtizedek tapasztalatai alapján kiemelne egyes bűncselekményeket minősítettnek (nők, gyermekek ellen elkövetett súlyos bűncselekmények, előre kitervelt, szándékos emberölés stb. ), melyeket külön kéne kezelni, többszörözött elzárással büntetni, ezekben az esetekben ne legyen elengedés a "jó magaviselet" miatt. És kitervelt, szándékos ölésért pedig halálbüntetés!

Soha de soha nem lesz rend ebben az országban, féltenünk kell a gyermekeinket, az utcán, szabadon rabolhatják javainkat!

Politikusok! NEM GONDOLKODTOK KICSIT EL EZEN ESET KAPCSÁN???????????

Előzmény: Törölt nick (10)
Erzsébeti Creative Commons License 2005.04.04 0 0 56

Ez oké.

DE!

Szerinted ez helyes? Minden rendben van?

Szerinted nem kell semmit tenni?

Erzsébeti

Előzmény: Törölt nick (55)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!