Hogyan lehet bejutni Istvántelekre? Páran szeretnénk körbenézni valamikor a tavaszi szünetben... Kinél érdeklődhetek? Előre is köszönöm a segitséget...
Sajnos csak most szereztem tudomást az Istvántelki Főműhelyről és erről a topicról. Ahogy olvasom, éppen a napokban voltatok látogatáson. :-(
Szeretném megkérdezni, hogy hogyan, milyen úton-módon lehet eljutni a Főműhelybe, hol található pontosan az "ojjektum" és kitől lehet engedélyt kérni fotózásra?
Én szívesen megszervezem, de nem látok semmi érdeklődést a felvetésem iránt a gőzmozdonyos topicon. Ők is március 8-ra szervezik, ezért lenne jó együtt.
Legyen itt a szervezés, úgy látom itt egy kicsit előrébb tartunk. A időpont pedig legyen fix a korábban elhangzott március 8. A gőzösöket kérjük meg, hogy itt jelentkezzenek hamár a topic neve: Istvánelki Főműhely.
És Andrást kérjük meg a bejutás szervezésére. Mindenkinek jobb, ha tudjuk mikor és egy csapatban megyünk.
Mi csak a 327-est szabadítottuk ki két hétvégés akció keretében. De lehet, hogy lenne még ott olyan jármű amit érdemes volna "tető" alá tenni András szervez egy kirándulást a szentélybe. Akkor remélem körülnéznek és ha lenne olyan jármű amit szabadítni kellene akkor nosza tegyük meg azt is szabadítsuk ki!!!!
Hellosztok! A nevem ne téveszen meg senkit csak egy idöben metroval is foglalkoztam de 100% vasutbuzi vagyok:)Ép ma jártunk istvántelken és lett egy két jó kép igaz nem a drága szép gözösök voltak az alanyok hanem a koszos szutykos BV-BVH-BDVmotok és vezérlöik.De azért a bdvmühely melletti régi csarnokban lévö muzeális emlékeket is megnéztük.Kérdésem lenne:A csarnokot nagy részben ti tömtétek meg ilyen gyönyörüségekel?És ha nyár folyamán ismét lesz ilyen iletve bármikor lesz gépmentés akkor légyszi szoljatok mert nagyon szivmelengető látvány ahogy vasutbarátok közdenek a magyar relikviákért és ennek én is szeretnék tevékeny tagja lenni!
Nos, ha jól értelmezem soraidat, akkor az ezen a topikon történő szervezkedés egy másik, mint a gőzmozdonyoson. (?)
Ez esetben (a többieknek):
mindkét topikon 8-a van megjelölve, ill. itt még csak mint lehetséges időpont.
Van értelme ennek? Akkor az egyik lehetne más időpontban, akkor nagyobb eséllyel lehetne pályázni valamely alkalomra. /a szerencsések pedig mind a kettőre. :-)/
Ha lehet egy javaslatom: legyen márc. 8 / vagy vmi. más fix időpont/ és kész. Aki tud jön. Olyan időpontot ami mindenkinek jó lehetetlen találni. Hasonló
történet egy másik topicon bortányba fulladt. Új lista:
Szerintem csínáljuk azt, hogy itt jelentkezzen aki szeretne jönni. Én beszéltem az illetékessel, aki segít elintézni a bejutási engedélyt csak meg kellene adni az időpontot.
A gőzmozdonyos topicban leírtam, hogy mi is mennénk Velük ha nem gond, de nem reagáltak, könyörögni meg nem fogok. Akkor megyünk külön. :-)
Tehát szavazzátok meg melyik időpont legyen és intézem a többit.