Krausz T. 8-10 éve még leninista volt, régebbi Szovjetunió-története szánalmas. Most már csak marxista. Új Lenin-könyvében már hatalmas bukásnak tartja Lenin 1917 utáni politikusi ténykedését.
Kár, hogy nem nálunk van ez a technika. A változatlanságot lehet torelálni. Mi magyarok mért vagyunk mindig lemaradva????
Arra a felvetésre még nem kaptam tanácsot pl: a tavaji adásból Záróra, 2008. január 17. - Vendég: Beer Miklós műsort, hogy tudnám megnézni. Nem indul a videó. Hiába próbálkozom bármilyen módszerrel. Vagy lehet nem tudok mindent? Egyébként még a videótárban mindig 2008 látható. Ez érdekessé teszi az egészet. Igaz az ez évi videók mennek.
Tudom, hogy ez nem polotikai, és nem is kívánság műsor de a Gy F lemondása utáni riportot megnézném 50 percben de élőben. Mikor lehetséges???... G
Tudod, ez olyan dolog, hogy ami igazán érdekel minket, arról órákat is lehet beszélgetni:-) Engem is izgat továbbra is a kapitalizmus- antikapitalizmus polémia, most ennyi fért bele. Legközelebb majd több, remélem:-)
Ez a technika már létezik, csak nem nálunk. HOgy mikor lesz ilyen, az rejtély:-(
A kettéosztott képernyő már működik (ld pl. A szólás szabadsága), de szerintem képileg elég unalmas megoldás lenne. Semmi nem változna 45 percen keresztül....
vlina80 -nak! A tv-sek mikor találják fel az olyan technikát, hogy ottholról lehessen a kamreállást irányítani? Vagy a képet bal és jobb oldalra is oszthatnák. Úgy mindig látszanál.
Üdv: A Záróra tavaji adásait nemtom mengnézni. Érdekes jelenség a 2008-ból több januári dolgok is vannak. Vannak a tavajiak és az ideiek. Az idei műsorok mennek. A múlt évit már lehet, hogy nem lehet megnézni? Vagy türelem Lindát terem?
A kis ablakban, ahol a Záróra egyes adásait megjeleníti időrendben húzzátok le a gördítő sávot. A jobb alsó sarokban lesz egy link/gomb a lapozásra. Természetesen időrendben visszafelé.
A következőre lennék kíváncsi. Zárórából a 2008-as adásokat, pl Január,február stb megnézni, hogy lehet? Mert a keresőben az idei adásokat adja, mert még az a 2008-as éven fut. Lehetséges valahogy?
Jogos a kérdés, én is figyeltem, csak nem szorongtam, kicsit vidámra vettem a dolgot, hogy mennyire elmentek a konok ember füle mellett a kérdések, aztán csak megkapta újra, esetleg kicsit másképp :)