Keresés

Részletes keresés

njerika Creative Commons License 2018.12.17 -4 0 8169

Tudtam előre hogy itt is vannak ilyen irigy "kedves" emberek! Kösz, hogy megerősítetted! Ez legyen a legnagyobb örömöd, amiket itt hozzászólsz! Szép napot neked! :)

Előzmény: Stella70 (8168)
Stella70 Creative Commons License 2018.12.16 -2 3 8168

Kifizettél több százezret egy dominikai nyaralásra és ezen gondolkodsz, hogy ott vegyed-e naptejet vagy vigyed itthonról a balatoni nyaralásról megmaradt 10 faktorost? Mert ha drágább fél dollárral kint mint itthon, akkor az borítja a költségvetést??

Egyébként minimum 30 faktoros kell... 

Előzmény: njerika (8164)
sunnysky26 Creative Commons License 2018.12.13 0 1 8167

Szia, a hínárral kapcsolatban tettem fel képet, ez a december eleji állapot, de szállodától is függ, mert Palladiumos utastársaktól azt hallottam, hogy náluk takarították és nem volt ilyen durva mint a Melia előtt.

Minket Saonán csipkedtek össze a szúnyogok meg néha a szálloda kertjében is de vittünk szúnyogírtó spray-t, csak mindig leázott :D, meg szúnyogcsípésre krémet.

Hazafelé a Punta Cana-i reptéren kidobták a power bank-unkat, mert a kézipoggyászba tettük (odafelé ezzel nem volt gond, meg a reptéren már benn láttam, hogy másoknál is van, úgyhogy lehet, hogy csak a mi sorunk volt szerencsétlen), Párizsban meg az átszállásnál a Punta Cana Duty Free-ben vásárolt dolgokat tételesen ellenőrizték a számla alapján, úgyhogy ezt érdemes megőrizni, de azt nem tudom hogy vettek-e el vlamit, mi nem vettünk alkoholt, a csokival meg nem foglalkoztak.

Gsx-rr Creative Commons License 2018.12.12 0 0 8166

Nagyon szépen köszönjük a dicsérő szavakat! Várunk vissza titeket!

A többi szigetre látogatónak is szívesen segítünk a fakultatív programokban ,de akár a komplett utazást megszervezzük a repjegyvásárlástól kezdve a szállodafoglalásig.

Last minute akcióinkról is folyamatosan tájékoztatunk az oldalunkon!

https://www.facebook.com/dominikamindenkinek/?ref=bookmarks

Előzmény: sunnysky26 (8160)
Spanyolnátha Creative Commons License 2018.12.11 0 1 8165

Szúnyog nincs, naptejet itthonról érdemes vinni. Január végén már a hínár, tengeri fű helyzet is jó lesz. Mi is ott voltunk februárban, tökéletes szálloda. Ha visszaolvasol (nem csak az én hsz.-im között), találsz róla véleményeket.

viktoria.b Creative Commons License 2018.12.11 0 0 8162

Szia! Mi január 21-én megyünk, csak mi Bayahibe-ra. :)

Előzmény: BarosTomi (8159)
agi70bagi Creative Commons License 2018.12.11 0 0 8161

Kedves Bea, Anita, Gina, köszönöm szépen a sok értékes információt és a képeket!

Már nagyon várjuk az utazást!

Kellemes pihenést és sok szép élményt kívánok a most nyaralóknak!

Üdv.: Ági

Előzmény: Beáta Babudné Barabás (8150)
sunnysky26 Creative Commons License 2018.12.10 0 0 8160

Sziasztok, 

mi szombaton jöttünk haza Dominikáról. AirFrance-cal mentünk de sajnos 1 nappal később mert az eredeti járatunk 3 órát késett volna Budpestről Párizsba, így pedig nem értük volna el a napi 1 Párizs-Punta-Cana járatot, így automatikusan át lettünk téve a másnapi járatra. Az AirFrance ügyfélszolgálat nagyon kedves volt és kérésünkre áttették a haza utunkat is 1 nappal későbbre és a hotel sem problémázott azon, hogy egy nappal később érkezünk és tovább maradunk. A repülőút is jó volt és a felszolgált ételek is finomak voltak.

A Melia Caribe Tropical-ban szálltunk meg, ami itthonról jó választásnak tűnt de kiérve már megbántuk. Egyrészt a hotel fele felújítás alatt állt (amit tudtunk is, de úgy volt, hogy november közepéig befejezik, tehát mi már a felújított részben leszünk, ehhez képest még van sok munka, ami elég nagy zajjal jár, és szinte éjjel-nappal dolgoznak), emiatt pár étterem is be volt zárva, így nem volt valami változatos az étekzésünk és eleve elég repetatív a menü, szinte minden nap ugyanazok az ételek voltak. Italok terén pedig csak a helyi italok voltak az ellátásban, minden másért fizetni kellett volna. 20USD borravaló ellenében és mert nászúton voltunk a Level Adults Only részlegben kaptunk szobát ami annyi előnnyel járt, hogy a parton lévő VIP éttermet is használhattuk.

Nem tudom aki mostanában volt Dominikán mit tapasztalt tengeri fű tekintetében de nálunk minden nap rengeteg volt, hiába próbálták takarítani és ahogy sétálgattunk a parton sajnos több szálloda előtt is ezt tapasztaltam (csatolok képet), sőt még Saona szigeten is. 

Kirándulni Sanyiékkal voltunk Saonán és Samanára is mentünk volna de azt sajnos törölték a nagy hullámok miatt.

Sanyi csapata nagyon segítőkész és kedves, szuper kirándulást szerveztek, a hajón amivel mentünk végig szólt a zene, megállás nélkül folyt a rum, isteni finom volt a languszta ebéd és friss gyümölcsöket is kaptunk. Plusz rengeteg érdekességet megtudunk a szigetről. Jött velünk egy fotós srác is aki szuper fotókat készített rólunk, ezeket később baráti áron megvásárolhattuk és megkaptuk pendrive-on.

A transzferünket a Dominika Mindenkinek csapat szervezte és rajtuk keresztül foglaltuk az utat is, őket is ajánlom, legközelebb velük is elmegyünk kirándulni, mert róluk is jókat hallottam.

Bármilyen kérdésetek van, írjatok nyugotan.

BarosTomi Creative Commons License 2018.12.09 0 0 8159

Sziasztok! 

Január 23. Án utazunk Dominikára! 

Van esetleg valaki aki ezidőtájt kint van, esetleg ekkor indul ? 

Now Larimar hotelről vélemények ? 

vpeti69 Creative Commons License 2018.12.09 0 0 8158

sziasztok.dec 17 én indulunk Zürichen keresztül Punta Canara.Jön valaki esetleg ebben az idónen?

JuditJazmin Creative Commons License 2018.12.09 0 0 8157

Köszönöm az infókat!

Jó nyaralást!

Gina0131 Creative Commons License 2018.12.09 0 0 8156

Sajna valamiért nem megy 🙁

Gina0131 Creative Commons License 2018.12.09 0 0 8155

Gina0131 Creative Commons License 2018.12.09 0 0 8154

Na még egyszer, mert nem tette fel. 

Előzmény: Gina0131 (8153)
Gina0131 Creative Commons License 2018.12.09 0 0 8153

Ez a Vista Sol partja. 

Előzmény: Gina0131 (8152)
Gina0131 Creative Commons License 2018.12.09 0 0 8152

Szia! A széfet nem kötelező kibérelni, de ha szeretnéd 10 dollár. A színháznál van ingyen wifi, de mi egyszer sem tudtuk használni. Lehet venni két eszközre, Én akartam is, de állítólag felesleges mert használhatatlan. Nekem Vodafone világ napijegyem volt, ami tökéletesen működött. A parton ha balra elmész az első kávézóba iszol valamit, kérd el a wifi kódot. Ha a tenger felől az első szobákba vagytok, fogni tudjátok az erkélyről. Nekünk működött. Az 5311-es volt a szobánk és ott működött, a kilátás pedig gyönyörű volt.A part csodaszép tele pálmafával.Teszek fel pár képet hogy milyen volt a kilátás az erkélyünkről. Tényleg gáz és fenyőfás 😄 Én bejelentkezéskor adtam 25 dollárt és ezt a szobát kaptuk. Szerintem megérte. 

Előzmény: agi70bagi (8148)
Anita0616 Creative Commons License 2018.12.09 0 1 8151

Szia! Mi most vagyunk a Vista Solban. Mi akartunk wifit a szobába, de azt javasolták ne tegyük mert drága

, talán 50 dollár és nem érünk vele semmit. A színházteremnél ilyenkor reggel 7 kor tökéletes mert kevesen használják, viszont azt vettem észre ha közeleg valami program akkor direkt lekapcsolják ne foglalják a helyet azok akik csak netezni ültek le. A széfet kötelező szerintem kibérelni. Az itt tartózkodásodik 10 dollár és ki is van írva, hogy a Vista csak annak az eltünésére vállal felelőséget ami a széfben van. Viszonylag nagy.... Nekünk benne van a laptop, fényképező, pénztárcák, iratok, szemüvegtokok... Szóval erre ne sajnáljátok pénzt. Sok törülközőt ne hozzatok mert mindenre adnak a bőröndben meg csak a helyet foglalja. A part nekem egyenlőre csalódás.... Szinte csak fenyő van lent amitől tele van tűvel a homok, a tengerifű most nagyon sok persze ez szerintem folyamatosan változhat. Az óceán iszonyatosan hullámzik, mondjuk én nagyon bírom. Összességében eddig egy percig sem bántuk meg, hogy a Vistát választottuk. A szoba gyönyörű, a kaja nekem 4 nap után még nagyon változatos és mindenki nagyon cuki. :)) 

Beáta Babudné Barabás Creative Commons License 2018.12.07 -1 1 8150

Szia Ági!

A szállodában Wifi csak színház területén van. E-mail címmel és a szoba számod megadásával tudsz majd felcsatlakozni rá. Volt olyan is amikor nem tudtunk rácsatlakozni, akkor később próbáltuk. De minden nap tudtunk életjelet küldeni magunkról a családnak, és ez nekünk elég is volt.

mezdema Creative Commons License 2018.12.07 0 0 8149

Vagy pl. magyar céget is tudok ajánlani: https://www.flight-refund.eu/hu

Segítenek a kártérítés behajtásban.

Előzmény: Gina0131 (8017)
agi70bagi Creative Commons License 2018.12.07 0 0 8148

Szia Bea!

Vista Solba megyünk 16-án. Sok infót beszereztem már előző hozzászólásokból, viszont a Wifiről szeretném kérdezni, milyen tapasztalatod van? 

Köszönöm:

Ági

Előzmény: Beáta Babudné Barabás (8144)
JuditJazmin Creative Commons License 2018.12.04 0 0 8147

Sziasztok!

Január 6.-án utazunk Punta Canára a Vista Solba január 22-ig.

Budapeströl indulunk 6.20-kor Frankfurti átszálással.

Jön valaki ezzel a repülövel vagy ebben az idöszakban?

Bármilyen hasznos tanácsot szivesen fogadok.

Balintorsi Creative Commons License 2018.12.03 0 0 8146

Szia! Mi is a fél8-as Düsseldorfi járattal megyünk :)

Előzmény: Veronika69 (8117)
Anita0616 Creative Commons License 2018.12.03 0 0 8145

Köszönöm szépen Bea a válaszodat! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Remélem mi is hasonló érzésekkel fogunk hazatérni :)

Előzmény: Beáta Babudné Barabás (8144)
Beáta Babudné Barabás Creative Commons License 2018.12.02 0 0 8144

Szia Anita!

Most jöttünk haza a Vista Solból. Csak jót tudok mondani. Mi a szobában hagytuk értékeinket ( nem szem előtt) , mindent a helyén találtunk. A szobában a szekrényben volt széf, csak éppen zár nem volt benne. A portán lehet széfet bérelni (mi nem tettük), ha jól tudom  ez 10 dollár. Egyébként a parton is biztonságban vannak az értékek, mivel 50-70 méterenként a parton a szálloda biztonsági őrei ( gumibotos) vigyáznak a turistákra. Még egy ötlet: Takarítótól kérjetek a kilincsre DO NOT DISTURB (NO MOLESTAN) táblát, Így TI tudjátok szabályozni, hogy bemehetnek -e. Szuper a hely, minden este 21:30 programok.

Üdv: B.J.

Előzmény: Anita0616 (8143)
Anita0616 Creative Commons License 2018.12.02 0 0 8143

Sziasztok! Elsősorban azokhoz szól a kérdésem akik már voltak a Vista Solban. A szobában mennyire vannak biztonságban az értékeink? Tudom, hogy van széf amibe belefér a pénz plusz iratok. Viszont én most arra gondolok első sorban, hogy mérjük e magunkkal vinni a fényképezőt hiszen nyilván nem fogom magammal hordozni egész nap. Egyébként a széf az ingyenes? Még mindig várom azok jelentkezését akik esetleg dec. 5-én indulnak Bécsből, Zürichi átszállással!! :)

Szhoff Creative Commons License 2018.12.01 0 0 8142

9-en jovunk haza. Ti mikor mentek?

Előzmény: trasegy (8140)
Edit Gergye Creative Commons License 2018.12.01 0 3 8141

Sziasztok. 11. 27.-én jöttünk haza Dominikáról. Air Franccal repültünk. Mindennel elégedettek voltunk. Megfelelő ételt, párnát és fülhallgatót is kaptunk. A személyzet nagyon udvarias és kedves volt. A Be Live Collection Punta Cana hotelben voltunk. A szálloda egy gyönyörű kertben helyezkedik el,  több épület tömbből áll. A hotelben mindenki kedves és segítőkész. A takarítással semmi gondunk nem volt, igaz minden nap 1 dollárt az ágyon hagytunk. Az animátorok fantasztikusak. Mindent megtesznek, hogy egész nap jól érezd magad. Az ételeknél nagyon bőséges a választék, természetesen az italok tekintetében is. A Fakultatív programokra a Dominika Mindenkinek szervezésével voltunk. Három kiránduláson vettünk részt: Saona, Santa Domingo, és Delfin úszás. Fantasztikus és felejthetetlen volt a nyaralás minden perce. Azt hiszem, ha tehetem ide vissza fogok térni. Ha bármi kérdésetek van keressetek.

trasegy Creative Commons License 2018.12.01 0 0 8140

Szhoff- és ti meddig maradtok ? :) 

Előzmény: Szhoff (8138)
Beáta Babudné Barabás Creative Commons License 2018.11.30 0 0 8139

Szia! Tegnap érkeztünk  meg Dominikáról. Vista Solban voltunk. A szállodával nagyon meg voltunk elégedve. Széleskörű ételválaszték, programok. Mi Gustávóval és Ágotával voltunk három fakultatív kiránduláson. Mindhárom nagyon jó volt. Bármi kérdésed van írjál.

Előzmény: napoli33 (8084)
Szhoff Creative Commons License 2018.11.30 0 0 8138

Szia! Mi is ugyanabban a hotelben leszük, csak mi 2-án indulunk. :D

Előzmény: Anita880917 (8132)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!