Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.01 0 0 8200

Szerinted Orbán meg Matolcsy úgy táncol, ahogy Demján, Csányi vagy a Vitézy-ek fityölnek? Vagy Simicska a háttérből a nagy gazdasági écesszgéber?

Előzmény: hederg (8198)
hederg Creative Commons License 2011.03.01 0 0 8198

Azért vannak kirakat emberek,mondjuk lesznek még a Fideszből is...talán.

De komolyra forditva:BKV felügyelő Bizottság...nevek nélkül.

(SZDSZ,Fidesz és persze a bünös MSZP) néma csönd...

De ott volt Torgyán háttéralkú paraszt áldozattal.

De ki hiszi a pénzes bulik kizárolagosan pártokon mulnak.Ugyan.

A pártok ugyanis csak eszközök a pénzguruk világában.

Igaz sokba kerülnek,az is igaz nekünk választóknak..

Előzmény: vz55 (8197)
vz55 Creative Commons License 2011.03.01 0 0 8197

Tábla a gyümölcsösben, Gyöngyös alatt, a 3-as út mellett.

Előzmény: vz55 (8196)
vz55 Creative Commons License 2011.03.01 0 0 8196

"Meg kell kérdeznem, bár nem vagyok fideszes, és nem is kértek fel rá: HÁNY fideszes van börtönben, előzetesben, vagy házi őrizetben ???"

Ez magas labda volt, kíváncsi voltam, leüti-e valaki. Szándékosan hagytam le a poént. Ime:

És az MSZP-ből?

Előzmény: Törölt nick (8190)
hederg Creative Commons License 2011.03.01 0 0 8195

Régi vesszőparipám a gazdálkodás.A felelős gazda,ami itt Érden hiányzik.

Rossz munkavégzés,drága kivitelezés.

Minden évben növekedő adóság.

Csak egy példa:a sétáló utca.300 millós önrész.Ezt az adóemelés is nehezen ellensúlyozza.

Olvastam Csözik véleményét minél több Eu-s pénzt szerezni

OKÉ.

Egy a baj sok önrész,adóságból.Eltapsolt többlet a hanyag túlfizetésekből.(amit kapunk azt szétszórjuk)

Egy ilyen levél önmagában nem elég.Nem ir a felelőségről ami hiányzik...

Nem kivánok belebonyolódni az elképzelésekbe.(csatorna,sajátbuszjárat),azért mert ezek valamiféle jövedelmet nyújtanak majd.Valószinü.(pótolják azt hogy nincs ipar,talán)

Egy a szépséghibája,Érd fizeti ki.Érd ruház be,a lakosság.

Persze lehetne mondani,jó dolog.Igen gondolnánk akkor ha a mohóságot nem látnánk a költésben.

Régen állitom ezt a sajátos kapitalizmust.A szolgáltató kifizetteti előre az eszközeit.

(mondjuk úgy tessék megvenni a buszt és mi jó pénzért elvisszük stb.)

Kérdezem mennyivel olcsóbb bármi amikor mindent fizettünk,viz,csatorna,gáz.Lenyúlták hiába van benne a pénzünk.Talán olcsóbb a fütés?

Nem

Persze lehet mondani mindent mi fizetünk.Igen de mennyit?Ha igy még drágább is,akkor ez csak egyeseknek jó.

A végeredmény boritékolható.

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.01 0 0 8194

Nyilván mindenki személyre szóló, egyedi válaszlevelet kap. Nagy gondossággal és tényszerűen tájékoztatva a pógárt. Oszt mivel személyre szól, a feladó beleegyezése nélkül nem hozható nagy nyilvánosságra.

Előzmény: Törölt nick (8192)
csélcsap füzike Creative Commons License 2011.03.01 0 0 8193
Előzmény: Törölt nick (8192)
pop-ey Creative Commons License 2011.02.28 0 0 8191

Én a szememnek hiszek. Te melyik levelet olvastad? Mert két levél van, némileg eltérő tartalommal, de a lényeg meg egyezik. TMA szerint, aki aláírta valamely tiltakozó peticiót, az mind megtévesztett ember. Ja és az előző hsz-emben idézett csacskaságok mindkét levélben fellelhetők.

Előzmény: Törölt nick (8188)
vz55 Creative Commons License 2011.02.28 0 0 8189

Höhö.

Velem nemigen tudnak mit kezdeni. Egyik párthoz sem tartozom (-zok).

Az akadálymentesítés az közérdek, és kormányrendelettel hírdették ki. Nem tudok alóla felmentést adni. ( már, ahol hívnak)

A hagyományőrzés is pártfüggetlen. Habár vannak, akik szeretnék kisajátítani.

Láttam egy filmet az egyik adón: Egyik Eszterházy ( talán Pál) volt a labancok vezére.

Nos, innen teljes a dillema.

Persze én azért fotózom, hogy egyre több az " Isten hozta községünkben", és "Jó utat Isten áldásával " feliratú tábla. Érden is.

Meg olyat is fotóztam ( talán mutattam), Gyöngyös alatt:
Alakul a börtönválogatott, újabb átigazolások várhatóak.

Meg kell kérdeznem, bár nem vagyok fideszes, és nem is kértek fel rá: HÁNY fideszes van börtönben, előzetesben, vagy házi őrizetben ???

Előzmény: Törölt nick (8188)
vz55 Creative Commons License 2011.02.28 0 0 8187

Túl hosszú a levél. Meg hát ugye a szkenner is kiverné a biztosítékot...........

Előzmény: pop-ey (8186)
pop-ey Creative Commons License 2011.02.28 0 0 8186

Ha Te nem kaptál ilyen levelet, akkor valószinüleg nem is írtál alá semmiféle peticíót. Még az is lehet, hogy tévedek, és TMA Téged nem tart válaszra érdemesnek. Netán, Te nem is vagy érdekelt a helyiadó rendelet megváltoztatásában?

Előzmény: Törölt nick (8184)
pop-ey Creative Commons License 2011.02.28 0 0 8185

Az MSZP-s képviselők nem voltak ott az ülésteremben. A Jobbik képviselője hozzászólt valamelyik témához. Lásd a 8161. hsz-t. Persze a távollévők megjelenése sem hozott volna más erdményt a szavazásoknál, hiszen 13 ember egyirányba akar haladni. Ezt 5 ember, főleg , ha 3-4 féle irányt tartanak jónak, nem-igen tudja megváltoztatni. Valószínű, hogy D.B. és  J.B. jelenléte megnövelte volna a "tanácskozás" idejét, mert felvetéseikre szokott reagálni TMA, vagy valaki. Időnként a viták szinesítik az ülést, de a döntéseket ez nem befolyásolja. Mintha a döntések nem az Érd MJV Közgyűlésén, hanem azt megelőzően, máshol dőlnének el. Szóljatok, ha tévedek!

Előzmény: Törölt nick (8174)
pop-ey Creative Commons License 2011.02.25 0 0 8183

Láttam ilyen levelet, melyet az kapott, aki a peticiót aláírta. Olyan figyelmeztetést, vagy felhívást, amiről Te írtál, nem tartalmaz. Sajnálatos, hogy az ilyen félinformációk hiteltelenné tehetik sok jószándéku ember írását. Azért érdemes szemezgetni a TMA levélből, van néhány figyelmet érdemlő, a háttércsapatot is minősítő mondat. Pl. "Az építményadót nem az ingatlanok, hanem az ingatlan tulajdonosai fizetik meg." 

"....,mert párbeszéddel juthatunk el oda, hogy a közös erőfeszítésünk meghozza gyümölcsét:...." 

Előzmény: Törölt nick (8176)
pop-ey Creative Commons License 2011.02.25 0 0 8182

Szédületes volt a beszámolód. Kár, hogy nem tudtam a kettőt együtt követni. Olyan volt, mint mikor a jó meccseket néztük a tv-n a Vitrai hangját letekerve és a rádión Szepesit felhangosítva. Remélem nem rontja felépülésedet ez a "távmunka"! Vajon CS.L. követte az ülésen az írásodat? Gyanítom, hogy így utólag csak azok értik az írásodat, akik követték az ülés közvetítését. Én is kíváncsi lennék arra, hogy hány ember követi az élő adást a közgyűlésről. Ha valaki tud ilyen adatot tege fel ide, vagy tegye közkinccsé!

Előzmény: egy simabőrű (8173)
PM.H Creative Commons License 2011.02.24 0 0 8181

Nocsak, nocsak az Aradszki uramat nem kellene ugyanilyen okból megkérdezni? Ő is jogász, kellene egy másik jogi vélemény is. Ha A t mondsz, mondj B t is.

A

Hol van az újság, az Érdi Valóság nevű? Mikor is olvashatunk a csínyekről?

Előzmény: egy simabőrű (8177)
Jalmi11 Creative Commons License 2011.02.24 0 0 8180

Még annyit üzennék a PR-csapatnak,

fölösleges ilyen levelekre pénzt költeni,

a visszájára sül el a dolog.

Előzmény: Jalmi11 (8179)
Jalmi11 Creative Commons License 2011.02.24 0 0 8179

Megerősítem, bár az adó mértékével továbbra sem értek egyet!

Előzmény: coleng (8178)
coleng Creative Commons License 2011.02.24 0 0 8178

Röviden: nem igaz.

Bővebben: Rendkívűl rossz indulatú híresztelés. Ha adsz egy elérhetőséget, elküldöm, hogy személyesen győződj meg a kapott és feltett információd valótlanságáról.

Előzmény: Törölt nick (8176)
egy simabőrű Creative Commons License 2011.02.24 0 0 8177

Tisztelt Döcsakovszky Béla képviselőtársam.

Mint jogásztól, mint gyakorló ügyvédtől és nem utolsó sorban mint volt polgármestertől szertnék kérni tőled egy erre a fórumra felrakható jogi állásfoglalást a keretmegállapodások  jogi intézményéről.

Különös tekintettel az érdi vonatkozásokkal kiegészítve.

Kérésemet e-mailon is átküldöm. Tisztelettel Jakab Béla

egy simabőrű Creative Commons License 2011.02.24 0 0 8173

Mégegyszer , rendkívül gyors volt a tempó, hibákat vétettem, ne kelljen már javítgatnom.  Köszönettel Jakab Béla

egy simabőrű Creative Commons License 2011.02.24 0 0 8172

Zárt űlés kezdődött, eddig tartott a népek számára látható rész. Majd a többiről értesülünk valahonnan. A jegyzőt hivatalosan is hamarosan " kisakkozzák" túl sok pappírt adott ki polgármesteri engedély nélkül. Vicces egy sakkjátszma , jegyzők, főépítészek jönnek-mennek itt Érden . Mindegy ki lesz, az új sakkbábu, ez az igazi demokráciától fényévnyire van, de jónéhányan nagyon jól megélnek belőle. Minden jót, sokat nem veszetettem, gondolom senkinek a teremben nem hiányoztam, háááát ez van. Aki véletlen olvasta közben annak további szebb napot!

Előzmény: egy simabőrű (8170)
h-mester Creative Commons License 2011.02.24 0 0 8171

Fölhívtam! Minden rendben, de hát az évek. Valóban elmondhatták volna. Legalább megköszönték neki? Nagyon rendes ember!

Előzmény: egy simabőrű (8167)
egy simabőrű Creative Commons License 2011.02.24 0 0 8170

Az egészségügyi intézmények sikeres fejlesztéséről beszél, az elkülönített pénz visszakerül az általános tartalékba. Egyhangú.

Testvérvárosi kapcsolatokhoz szükséges pénz kérése a Visegrádi Alapból 300 ezer forint. Hadmenjen, egy szervezett út a vezéreknek sokkal többe kerül, de nem szabadott kihagyni.

Europlakát szerződés módosítás márc 15 éig szerli le a plakátot két héttel később. Az esőbeállókat nem az ÉKFI területén őrzik, hanem Ők maguk az eurósok őrzik. Biztos meg van rá az okuk. Egyebek, Csőzik Teleki iskola _nocsak- ebben a ciklusban lesz feújítás, Ismeri Lászlóm a pénzügyi helyzetet, ne mondd 2002-től 8 éven át alpolgármester voltál, ez a minimum. Ezért lobbizni kéne Laci, arra van pénz amire akarnak. Polgármester újabb tervekről beszél. Spár még mindig engedélyezési eljárás folyik, ugyan már hány éve? Teleki a polgi szerint a felújításra van esély a harmadikfeles energiatakarékos külső homlokzat és ablakcsere . Ez az ami brutális, tipikus PPP, ez az amit a jövő fog megfizetni, az iskolában belül maradminden, kívülről szép sárga lesz!!!

Ezt a erfcos szerződéseket vizsgálgassátok László ía Pénzügyi Bizottságban!!! Érdemes, négy intézmény kivülről szigetelve Figyú A tető nem, Valamivel több mint EGY MILLIÁRD 15 évre elterítve, érdemes itt vizsgálódni.

KOpor, mi van te kritizálod at ÉKFI-t, csak a Harkai megne tudja, mert a tvs állásodnak fuccs! Kicsit legyél figyelmes.

TMA szerint nagyon olcsó a szemétszállítás , azért ilyen a helyzet.

Az érdi hivatal a legtakarékosabb a hivatal létszámát illetően. Óvatosan vigyáznak a létszámra, de egyéb módon majd kiegészítik, Polgármester úr ezt úgy hívják, hogy külsősök, mint az informatikában. Havi 9 millió az informatikai szolgáltatásokra annak ellenére, hogy van informatikai csoport.

Veres Juditot is megkeresték a szülők, helyes, Judit megoldja majd a parkolást, tudjuk 10 éve, hogy nehéz a parkolás. Nem megvizsgálni kell, parkolót kell építeni, nem tervezetetni annyiért amennyiért meg lehet építeni

Előzmény: egy simabőrű (8169)
egy simabőrű Creative Commons License 2011.02.24 0 0 8169

Felhívás a holnapi rendezvényre, csatornaprojekt ünnepélyes indítása. mindenkit hív polgármesterünk , érdemes elmenni, tényleg fontos .

egy simabőrű Creative Commons License 2011.02.24 0 0 8168

Bizottsági beszámoló a Kéritől ami a nagyérdeműre nem tartozik elfogadva. Le van írva ellehet olvasni mondta Kéri apánk. Akit érdekel járjon utána.

Előzmény: egy simabőrű (8167)
egy simabőrű Creative Commons License 2011.02.24 0 0 8167

Tűzoltó parancsnok csere, Veres János Úr felmentése javaslat polgi részéről. Pályázat kiírása, a helyettes kinevezése ideiglene parancsnoknak.

Kérdés nincs, minden polgármesteri javaslatot csontnélkül elfogadnak. Különösebben a kérdés a választók előtt teljesen titokzatos, vajon miért ment a volt parancsnok. Néhány szóban valaki elmondhatta volna.

egy simabőrű Creative Commons License 2011.02.24 0 0 8165

Lemardta, túl gyorsak, minden rendben van mindenki kérdés nélkül megszavazta.

Veres JUdit szerint formaság az ök szerződés módosítás miatt . Fogászati orvosokkal kapcsolatban. Szerződéskötés is oké.

Lomtalanítási ütemterv a következő, negyedik ütem előrehozatal a május közepére. Módosítás PS szerint júl 02-re.  Majd a következő űlésen megbeszélik. Mindegy , legyen egy összegzés a munkára Kopor Tihamér szerint. Hát legyen , csak vigyék el időben. Módosítva,elfogadva egyhangu.

Portré szobrok áthelyezése az épülő városközpont építése miatt. POlgi szerint az "elkövetett" portrékat áthelyezi . Úgy legyen.

Előzmény: egy simabőrű (8164)
egy simabőrű Creative Commons License 2011.02.24 0 0 8164

Újabb terveztetés, kitől a  Hinterlandtól akiktől száz milliókat kérünk vissza? Csőzik nem csomagelv az hanem KRETMEGÁLLAPODÁS LACI! NÉZZ UTÁNA MI AZ. CSomagelv? EZT egy jogász?

Óvoda nem lehet tóth Tomi bá szerint = millióért nem lehet ezt az óvodát MEGTERVEZNI!!!! MICSODA? KI LESZ ITT ATERVEZŐ? Segesdi naná, hogy befogadja, majd később kitaláljuk. Pályáztatás nicsak Laci figyelj mert ezekben vannak a nyalánkságok. Tóth Úrnak kevés a 7 milliós tervezési díj, most amikor mindenki a munka után kajtat. Kedves Érdiek, várjuk az ajánlatokat a tervezésre. Érdemes, a biztos kifitetést azt nem garantálom. Ha a Hinterland lesz , hát érdekes. 15 igen, hát indulhat az újabb tervezgetés.

Előzmény: egy simabőrű (8163)
egy simabőrű Creative Commons License 2011.02.24 0 0 8163

Második napirendi pont város fellobogózása .. renedletmódosítás három perc , mindenki elfogadta, kérdés nincs nem is lehet. Nem lehet követni olyan gyorsak, Csuka z köönytár alapítóokiratának módosítása 2 perc , kész További alapítóokirat módosítások , kevésbé lényeges kérdések, vita nem sok lehet. technikai szünez a szavazógépek miatt.

Előzmény: egy simabőrű (8162)
egy simabőrű Creative Commons License 2011.02.24 0 0 8162

Polgármester valóban előnyös a bérlőknek, vagyonvédelem? Gondozni kellen az önkormányzati telkeket! Alig van már lakás a telkekről meg messziről kirí, hogy az önkormányzaté. telekről beszélek, nem lakásokról. Polgi szerint Edinának is igaza van, tehát mindenkinek igaza van . Szavaznak , módosításról. kézfeltartással egytartózkodással. Másodi a koncepció Béla pá r szóban mondja a főnök.

Tapasztalat a visszakapott lakásaink leromlottak. Húsz éve így van, történt valami?   Összefüggés amire utalni kell, természetesen egyhangú a bizottsági szavazás. Szavazás két tartózkodással elfogadták. 

Előzmény: egy simabőrű (8161)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!