már elnézést,de le tudnám köpni ezt a Makai nevű urat!!!(ha jól emlékszem a nevére) vizi,ha megtudod,hogy gyűjtenek erre a célra,akkor szólj,légyszives!!
Fizessék ki,és többet a szájára ne vehesse József Attila nevét!!Zsugori majom!
Most én is könyvet, vagyis virtuális életművet fogadnék örökbe, mert nagyon úgy néz ki, hogy az internetről, Magyar Elektronikus Könyvtárból éppen a költő születésének centenáriumán évekre törölni kell József Attila összes műveit. Az örökös jogdíjat követel, pénz persze nincs. Ha nekem lenne, kifizetném, legyen vele boldog, de az is egy megoldás, ha pár százan összeadjuk, netán az állam és magáncégek is segítenének."
Ezt most olvastam Andrassew Iván blogjában, és zabos vagyok. az örökösre...
Kollégám a Vatera-szakértő, nem én. Nyilván van ott is egy rész, ahol leírják a szabályokat, ki-miért felelős. Ha nem zárják ki a felelősséget, akkor pl. ők bűnsegédi bűnrészesek lennének, ha valaki lopott cuccokat árul.
csak az jutott hirtelen eszembe,hogy a V-án akár eladhatom az angol koronázási ékszereket is,ki kérdezi meg,hogy honnan van? Ma meg is bújom a szabályaikat,mert itt a boltban nem lehet csak ÚGY,papírok nélkül megvenni cuccokat!Volt már,hogy az eladó kiment és utána azonnal belépett a rendőr!
Nem tudom, hogy a Vaterán lehet-e mindent árulni. Ha a saját, boltban vett lemezeidet árulod, azzal nincs is probléma. A baj akkor van, ha másolt lemezeket árulsz (vagy, ami ezzel egyenértékű, kínálsz fel letöltésre). Nekem minden CD-m, DVD-m eredeti (tehát jogtiszta), nem árulom őket és senkinek nem ajánlottam fel másolásra és letöltésre. A számítógépemen minden fizetős program jogtiszta, itt van a számla, hologramos matrica, eredeti telepítő CD összekészítve egy dobozban. Vagyis jöhet a BSA, az ASVA, az Artisjus, bárki. Ezzel nekem nincs problémám.
Összeállítottam egy listát a filmjeimről, csak úgy, a magam szórakoztatására. Ezt tettem fel, mint a Lausbub Multiplex műsorát. Csakhogy a Józsi egyből azt kérdezte, hogy hol lehet letölteni az egyik filmet, vagyis jogsértéshez kért tőlem segítséget. Na ebbe nem akartam belemenni. Provokálni azért mégse kell a fenti hivatalokat. :-)
nem is ezt akartam írni:-)) sőt én nem is én vagyok:-))
na...
nem felejtettem el a napló folytatását!Az utolsó rész óta háromszor is begépeltem egy kicsivel terjedelmesebb részt és mindig visszadobta ez a DÖG! Miután fontos részről van szó,visítós gépelési technikám ellenére sem adtam fel,tehát folyt.köv. egy csendesebb időben:-))
Le. Ezek a filmek nekem megvannak, eredeti, törvényes kiadásban. Némelyiket az amazon.com-ról rendeltem, drága pénzen, valutáért. A mesüge Kovács meg mindjárt letöltésről beszél. Nem szeretném, ha bárki úgy értelmezné, hogy én ezeket a filmeket kínálom letöltésre, aztán egyszerre csak kiszállna hozzám a BSA, az Artisjus, az FBI, a KGB az és szomszédos jogok sértegetése miatt. :-(((((
Pontosan erre gondoltam az este, de már fáradt voltam ahhoz, hogy leírjam. Nekem könyvben is megvan, és nagyon tetszett a film is. Nagyot alakított benne.
ebben igazad van,de néha csak annyi a probléma,hogy nem vagyok ráhangolódva egy filmre... de az is igaz,hogy egy jó filn 10 perc után megfogja az embert