Gondolom Ti is a meccset nézitek. Kicsit had írjak már erről is, mert ki van a tököm már ezzel az edzővel, hogy Lass nélkül játszunk. A múltkor lehozta első félidőben, mondta is az edző, hogy: Megnevezte Murinho a főbűnöst. Katsztrófa nélküle a középpálya. Nézzétek meg akkor kerülnek helyzetbe, amikor csak akarnak ezek a színesbőrű hollandok. (Jó, most ez annyira nem jellemző rájuk, mint néhány éve, de akkor sem szeretem őket. Meg mindegy is.)
Én már az első bekezdésnél sírni tudnék, pedig még csak itt fekszek az ágyban. :-)))
"- legalább 3-4 évnyi rendszeres sportolói múltad van állóképességi sportágakban, megszokott dolog számodra a heti 10 órányi edzés, a 6 edzésnap és egy pihenőnap - ideális esetben indultál már néhány rövidebb távú triatlon versenyen az elmúlt években és lehetőleg teljesítettél már egy féltávot is - van heti 14-16 órád edzeni (tiszta edzésidő!) és hetente háromszor el tudsz végezni napi két edzést is - az edzésterv első két hetét különösebb megerőltetés nélkül végig tudod csinálni"
Hogy bontsam a csapat összhangot, Hajrá Bayern!!! :-))))))
Hja, egyébként tényleg érdekes. Nagyon jó a NE HAJTSD KI MAGAD! NE HAJTSD KI MAGAD! NE HAJTSD KI MAGAD! rész. De hát hogy f.ba ne hajtsd ki magad 180 km-en!!! :-)
Hát igen, ezekre a különböző mozgásokra nehéz átállni.
Én a Balaton átúszásnál jártam úgy, hogy épp jöttem ki a tóból, ezer ember a parton, gondoltam fitten kifutok, ahogy Mitch Bjukenen a Baywatch-ban, aztán örültem hogy négykézláb ki tudok mázni, anynira benne volt a lábamban a mell lábtempó. Úgy meg nehéz mozogni a parton. :-))))
Király vagy! Én kibicajoztam Szőcre, majd letettem a drótszamarat és futottam két tókört. Elég volt. Találkoztam Kornéllal, kicsit nevettséges volt, hogy két kört futok, de ez van. Valahol el kell kezdeni. Bicajozás után először terpeszállásban fut az ember vagy fél kört, nagyon fura. Pedig nem bicajos nadrágban futottam. :-D
Ahogy már korábban írtam vasárnap (201..október 2-án forduló Komáromban). Indulás:2011.október 2-án 9.30-kor (nem akkor van gyülekező) a Polg.Hiv.elől Mérkőzések:12.00 (esetleg 11.45) - Fekete Ló - SZPK "B" 13.30 Fekete Ló- SZPK "C" Akik visszajeleztek,hogy jönnek: Kapus: Vér Tomi, Gyurák Hátvéd: Ervin, Sanya, Bartos Zoli, Paksa Milán, Pötttttty, Gyima Csatárok: Bobó, Vili, Marci, Marton Krisz, Gyökeres Laci,Én Nem tud jönni: Kovács Tamás ?:Pelikán Milán
Vér Tominak van egy 9 személyes kisbusza,ahhoz kell még egy autó (Bobó PEstről jön). Én nem tudok azzal menni (szerelőnél van/lesz). A bajnokságban történő nevezéshez mindenki számára kellett játékengedély és sportorvosi igazolás (ennek költségei 2500+2000 forint).Ebből 3000 forintot kell kifizetni,a többit (+a nevezési díjat) az egyesület állja.Nem kell egyszerre befizetni, lehet 2-3 részletben is.Így a hétvége költségei: -utazás 1000 ft/fő (a többit az egyesület) -rendezés 1000 ft/fő - engedély,sportorvosi 1000 ft/fő ÖSSZESEN:3000 ft/fő Ha szeretnénk kajálni,azt csütörtökig jelezzétek.Ha nem akkor felejtős!
Beszéltük,hogy a Decathlonba elmennénk. Mi lenne ha mellette megnéznénk egy NB1-es meccset. Győr a Kecskeméttel, Szombathely Siófokkal játszik. Vidi idegenbe játszik. (Győri stadion szerintem Magyarország legmodernebbje)
Köszi, megnézem. A vo2-is érdekes, nem tudom hogyan lett a 16-ból hirtelen 7? Egyébként 16,8 killát mentünk ma. Jó volt. Köszi mindenkinek, aki eljött. Gábortól továbbra is várjuk a képeket. :-)
Szeptember 23-30-ig lehet kedvezményesen Vo2 bérletet venni (7000 forint-bármikor mehetsz).Ráadásul lesznek átalakítások is (több súly,gép).A leállás idejét jóváírják a bárleten.
Biciklisek!
Az Aldiban lehet kapni téli biciklis nadrágot (vastagrugalmas anyag,valagán párnázott)-3499!
Jópofa ötlet, csak megfelelő időpontot kell találni (nekem pl. elég sűrűek lesznek az októberi hétvégéim).
Ja, meg az én indulásom után ne 2 percet várjon a következő, hanem lagalább 10-et! Nem szeretném, ha az utánam induló három ember előbb érne fel, mint én...!