A boldog új lakástulajdonost meglátogatja a barátja. Hosszasan beszélgetnek még éjfél után is, mikor a barát észrevesz a falon egy réztányért, ráakasztva egy rézkalapáccsal. Meg is kérdezi: - Az ott micsoda a falon? - Beszélő óra. - Hogyhogy? Erre a tulaj odamegy a tányérhoz, hatalmasat ráüt a kalapáccsal, mire a falon keresztül üvöltés hallatszik: - Hajnali fél kettő van, a kurva anyád, mit vered a falat!
Hát van egy modora az illetőnek...no nem tengeralattjáró, hanem úgy a papírhajó és a piaci légy között félúton:))) De ugye...a sas nem kapkod:)))) Én már kissé szégyellem, hogy személyes indíttatásból belemerültem a csetes mocsárba az uccsó időkben:) Ajánlatát köszönettel veszem és ahogy ismerem flegmatikusból szangvinikussá váló természetem, igénybe is fogom venni:)))
De ha kíváncsi lennél még az ezt az utamat megelőző 2x 1 hetes utazásom képeire is, akkor ugyan abban a topicban, menj vissza egészen a következő hozzászólásokig: 2005.05.05 11:21:31 (9889), (9890), (9891), (9892), (9893), 2005.05.21 13:20:50 (9955), (9956), (9957), (9958), (9959).
Talán, ha még mindig úgy gondolod, hogy sárgulni szeretnél az irígységtől, akkor ezek után esetleg elkezdheted.;)))))))
De azért inkább talán mégse, hiszen én tiszta szívemből kívánom mindenkinek, hogy legalább ugyan ilyen, vagy még ennél szebb-jobb élményben legyen része minél többszőr.
Ha pedig még a cicáimat is meg akarod nézni akikről már olyan sokszor írtam a chaten, akkor őket is láthatod ugyan ott: 2005.05.23 10:12:32 (9982).
Például ezt a csokrot azért kaptam valakitől, mert 5 év keserves várakozás után végre személyesen is megismerhetett /Erdélyben/.
Továbbá, ebben a gyönyörű házban és hozzá tartozó hatalmas csodás parkban meg stb...... tölthettem el megint 1 hetet, a családom Erdélyben élő ágának imádott tagjaival.
Ez az utazás nekem is teljesen váratlanul jött, de annál sokkal jobban sikerült és boldogabb volt.
Persze nem voltak rosszak az 1 hónapon belül ezt az utat megelőző 2x 1 hetes utaim sem Németország-Ausztriában, és Kőszeg-Grátz-Bécs-Sopronban sem.
De azokról már hónapokkal elöbb tudtam, így készülhettem is rá.
Az erdélyi viszont teljesen váratlanul jött, és telis-tele meglepetésekkel. Természetesen csodás meglepetésekkel.:)))))))))
Végül de nem utolsó sorban, annak a "bizonyos" valakinek is köszönhetően, haza felé jövet meglátogathattam Erikánkat/szintén a 808-ról/, és megnézhettem a gyönyörűséges pici fiát, aki május 11.-én született,
és természetesen az iker nővérkéit is, akik most 12.-én voltak 4 évesek.
Ja és most így nézek/tem ki Erdélyben.
Elég bizonyíték a röpködő-kirobbanó hangulatomra?:)))))))
Sziapuszim Csitrianyóka!;)))) Már majdnem el is felejtettem, hogy az én szótáramban a nicked másképp szól! De örülök, hogy jól alakulnak dolgaid, végre valahára - mert MEGÉRDEMLED! Igazán bombázhatnál 1-2 uj képpel, alátámasztandó kirobbanó hangulatodat!;))))
Szia Waczyka! Jelentkezem újra a majd másfél hónapig tartó utazgatásaimból.:)))
Hányad saját magammal mosolyoghatok én is a képen, mert most az nagyon megy, teljesen egyedül nagyon kevés vagyok hozzá, hogy egészében látni lehessen.:))))
Puszika 20ika! 1000+1 éve... Tudom, hogy elegánsabb a Te módszereddel betenni egy linket, de még nem jöttem rá a nyitjára, Majd idővel beletanulok. Most készitek egy csoportképet, tessenek mosolyogni! ;)))
Nu,ez meg az én avatarom,saját készítésű!Ejnye Agyi!:) Wáczykám a Yodás flash kegyetlen jó!(((o: Ez meg A farm a sötét oldalról Star Wars paródia.Ez is jó megcsinálták.