Sziasztok!
Ide várunk minden olyan rajongót, akit érdekelnek az NFL és a College Football eseményei.
Az eddigi NFL-es topic új néven "Budapest Wolves" fut tovább, és elsősorban a Budapesti Farkasok amerikai focicsapat életével, és történéseivel foglalkozik.
GO FIGHTING IRISH, GO PACKERS!!!!!!!!!!!!!
"Február 7-től minden nap 18:15-től egy 45 perces magazinműsorral fogunk jelentkezni Phoenixből az ARENA4-en. Láthattok interjúkat a játékosokkal és az edzőkkel, mutatunk érdekességeket a helyszínről, megpróbáljuk annyira közel hozni a döntőt, amennyire csak tudjuk.
Február 12-én 22:00-tól kezdődik majd a meccset felvezető Countdown, hogy aztán 00:30-tól a helyszínről megmutassuk az 57. Super Bowlt!"
A Bengalsnak szerintem nem egy hanem két győzelem kellett volna a nr1 státuszhoz, tehát az ő esetükben nem a KFC-vel, hanem a Buffaloval szemben kellett volna kompenzálni a legutóbbi meccs pályaválasztói jogának elbukását. De ekkor lemaradtunk volna egy ilyen extra csemegéről amit a havazás jelentett :)
Számomra amúgy teljesen érthetetlen amit az NFL csinált a cicákkal. Potenciálisan a 17. hét előtt még ők is lehettek volna első kiemeltek. De valahogy velük nem is foglalkoztak, csak Buffalo vagy KC folyt a csapból is. Kérdezem én a KC-CIN meccs miért nem lehet semleges helyszínen? Amúgy sem rajongok a KC-ért, de így totál egyértelmű, hogy hajrá cicák vasárnap :)
Burrow azért frappánsan odaszólt az NFL-nek az Atlantába tervezett Bills-Chiefs meccs "megelőlegezett" jegyeladásai miatt :) Persze nem kell nagy feneket keríteni a dolognak mert kivételes helyzetben kellett ilyen döntést hozniuk, de azért Cincinattiban tiszteletlenségnak érezhették, hiszen mégis csak ők az AFC címvédői. Ami meg a hétvégi döntőt illeti, Burrow mérlege eddig 3-0 a KCC és Mahomes ellen, remélem behúzza ezt is.
Érthetetlenek voltak az ilyen apró hibák az óra megállítása/meg nem állítása kapcsán a meccs végén mindkét oldalon, gyakorlatilag elmehetett volna rajtuk egyesével is a meccs (Mitchell kifutása, dallasi oldalon meg elkapásnál láb le nem tevés meg ez és lehet volt még más is). Ennyire nincsenek tisztában a szabályokkal vagy ennyire szétestek fejben éles helyzetben a végére. Ritkán van ennyi amatőr hiba.
A játéknak az előrehaladás végénél van vége - ha hátrafelé hagyja el a pályát, akkor logikusan az előrehaladásnak a pályán belül kellett lennie, így nem áll meg az óra.
egy másik fórumban is ezt írta valaki, erre ez volt a válaszom:)
Sok apró hiba miatt kaptak ki 1. Rengeteg screent hívtak, de legalább volt 10 eset, mikor valaki elfelejtett jól blokkolni, ezáltal nem lett meg a nagy játék, sőt egyszer talán a TD sem. (jó, nyilván ellenfél is van a pályán, de egyik másik azért dühítő volt) 2. Első félidőben kijátszották magukat a FG távból 3. Mikor beállt Henne, volt egy INT-es eset, azt bizony el kell kapni! Mit ad isten abból TD-t kaptak, képzeld ha az a kapott TD helyett minimum egy rúgott FG 4. Első félidő végén Kirknek azt a labdát el kellett volna kapnia! Az is lehet TD, így csak FG lett 5. Egész meccsen 3x kaptak jó mezőnypozíciót, nem éltek nagyon vele 6. Azért én előbb-utóbb már csakazért is dupláztam volna Kelce-t 7. És igen, ha ezek nem lettek volna, akkor jött a fumble. Erről beszéltem, hogy ha egy KC meg akarsz verni, ezek így együtt nem férnek bele.
Szerinted a színvonalat csak pontozásos sportágakban lehet megállapítani? Szoktál te focit nézni? Meg tudod állapítani hogy magas a színvonal vagy alacsony? Ehhez pontozni kell? Ne viccelj már!
Írtam már neked, hogy nézzél pontozásos sportokat, tornát, műkorcsolyát? A színvonalat mi alapján akarod megállapítani? Tornában, műkorcsolyában meg tudod tenni.
Te engem ne utasítgass. Mint emlitettem, 1984 óta nézek amerikai futballt és 1992 és 2000 között játszottam is a német bajnokságban. Veszem magamnak a jogot, hogy kritizáljak gyenge színvonalú meccseket, mert értek ennyire hozzá, ettől még minden csütörtök és hétfő éjjeli meccsre felkelek és szezonban megnézek heti minimum 10-12 meccset, tulajdonképpen erről szól az életem.
A QB rating alapján nézve inkább "csak" átlagos volt idén. És ugye a kérdés az, hogy jövőre milyen lesz. Anno Payton Manning két év alatt "elfogyott", 2013-ban még rekordokat döntött, 2015-ben már padoztatták - attól tartok, Brady is most került ide: 2021-ben még ligaelit, 2022-ben átlagos, 2023 kérdéses...
Innentől már bohóckodás lenne, ha nem akasztaná szögre a cipőt, (demostmáraztántényleg) kiöregedett az NFL-ből, nincs már benne egy újrakezdésre való kraft más csapattal. Főleg hogy pénzügyileg sincs rászorulva a focizásra, a Foxsports évi 37 millát szánna rá kommentátorként. Igazából a két évvel ezelőtti Super Bowl győzelem tökéletes alkalom lett volna a visszavonulásra, mint korábban P. Manning is tette. És akkor talán Gisele se rágott volna be, bár az is lehet hogy már elunta...
Azt nyilatkozta az edző, hogy nem volt tisztában azzal, hogy megadták-e az első kísérletet vagy sem. Behívott egy játékot 1&10-re, miközben 4&1 (vagy valami hasonló) volt. Mondjuk az gáz, hogy 28 edzőjük van, mégsem tudnak egy ilyet...
Milyen média hype-ot emlegetsz te velem kapcsolatban, mikor Dolphins szurkoló vagyok már majd 40 éve? Sem a pontok számától, sem a csapatok nevétöl nem függ, hogy milyen nek itélem meg a színvonalat.
Tornában, műkorcsolyában pontozás van, az érdemleges sportokban nincs, és a jobb győz. Lehet siránkozni, hogy a médiahájp által nyomott csapatok sehol sincsenek, de ilyen az élet.