ha ma nem nyer a Pistons, akkor ez nagy zakó lesz a végére. ha meg 10-nél többel kap ki, akkor meg még óriásit is csalódtam bennük. tényleg kezd felértékelődni a Suns szereplése. nem is az 1 megnyert, hanem a viszonylag szorosabb meccsek miatt. ez a döntő eddig csalódás, remélem ma jobb lesz.
Hát ahogy Ginobílit otthagyták tök üresen egy csomószor a hármasnál...
Ez nem az a védekezés amire gondoltam...
A következő három meccs lesz Detroitban, és azt gondolom minimum egyet onnan elvisz a Spurs. Szóval Azt hiszem lassan gratulálhatok nekik, és azoknak is akik rájuk tippeltek.
u.i: Azt hiszem nem használt a Detroitnak, a Brown körül keringő mendemondák, és az is lehet fejben (is) már fáradt a csapat. Az ilyesmi mindíg a csapat kárára megy, márpedíg a DET csak csapatként tud(ott) elérni valamit. Ők a kemény precíz iparosok csapata, mert olyan fenenagy egyéniség nincs köztük. Ami pedíg a csapat egységet rontja az nagyon könnyen meglátszik a teljesítményükön.
áhh ez a Ginobili fickó tud vmit, példaképe Maradonna is irigyelheti :) . Eddig ő az MVP, na hajrá, éljenek az argentinok!!! Lassan én is átveszem az Obi-Wan Ginobili nevet :)
Az elsö 2 meccs alapján óriási grat jár a Spursnek és Ginobilinek,nem hittem volna,hogy ennyivel jobbak lesznek a Pistonsnál.Azért teljesen még nincs lefutva dolog,de ha a kövi 2 meccsböl 1-et sikerül a SAS-nak,akkor már nem fog tudni visszakapaszkodni a Detroit.Viszont ha 2-szer nyernek Billupsék,akkor még izgalmas lehet a vége...
és már a harmadik csapatban szerezhet gyűrűt,mégpedig nem egy mellékszereplőként(mint Robinson).Igazán nagy alakja az NBA-nak pedig nem sztárjátékos.Valamiért mégis kedvelik az edzők:))
Lehet hogy gyenge volt a Detroit de azért talán még nem kell leírnunk teljesen.
engem azért ez meglepne Horry a legtutibb csere a Spursben, ha jól láttam tnap érte utol MJ-t a 3PT FGs made in finals kategóriában, egyet dob még és beelőzte meg a playoffos kategóriában is már második
azért az előző meccseken többet játszott. de Pop mindig variál. mindig más csere játszik többet. és mindig van a padról olyan, aki sokat hozzá tud tenni a játékhoz. nem lennék meglepve, hogy ha a következő meccsen Robinson többet játszana, mint Horry.
szerintem egy cseppet sem lett volna több esélye. nem tudom, hogy hány meccset fog szerezni a Detroit, de hogy a Miami még annyit sem szerzett volna, az biztos.