Nem is értettem én sose, hogy az bánatba lehet, illetve miért kell ilyeneken hajbakapni, na mindegy 8-)
Te tudod, méghozzá tapasztalatból, hogy nem lesz a dundi anyatejes fickóból kövér gyerek (vagy ha mégis, akkor nem emiatt és sokkal később). Úgyhogy remélem röhöx a markodba :-)
A Big Ben már vagy 15 kiló, és a 104-es bodykat is növi kifele. Igaz hogy kábé annyit eszik mint én :-D De hogy a nővérénél többet, az tuti. És nemcsak zabagép, hanem szarógép is: naponta 4-5 kakás pelus biztos van, és többnyire "anyámborogass" jellegű érdemi mennyiség.
Viszont nem kövér a fickó, csak marha nagy.
Tudom, hogy még egy darabig cipelni kell időnként, ezért inkább el se kezdek panaszkodni, mert ha 3 évesen 22 kilót fog nyomni és emelgetni kell, akkor majd visszasírom majd a mostani 15-öt :-D
Chicco 0-2évig ha jól emlékszem.Akárhogy lehet hajlitani a szemüveget. Boltokban 5000 ft körül mozog. Mi a múltkori nagybörzén vettük a chicco standon.Ott kicsit olcsóbb volt. Én nem mertem venni se a babaszobáról,se egyébb helyekről. Ez tuti biztonságos.
gondolhatod, nekem is az. Csak míg Martinnal az ilyen elbizonytalanított és beparáztatott, addig most csak röhögök, mert tudom h marhaság. M. is leolvasztotta a babahájat magáról ahogy elkezdett mozogni, tök normális méretu kisfiú most, mégcsak nem is duci. Egyébként meg tényleg 20x meg kell gondolni, mit és hogyan ír le az ember kisbabás topikokban, mert tuti besértodik vki vagy magára veszi. Ja, a terhesben is :p bár azért azt nem gondoltam, h az 1 hós adatokból is téma lesz, de mint mondottam ugye, nincs új a nap alatt :)
Nem,ismerve Barnát neki az abszolute törhetetlent vettük. De ez igy pont jó a fejére. Tényleg jó lelassult Martin hízása,basszus Barna már több mint 13 kiló,néha lóg a belem mire hazacipelem a játszóról.
Sapi! Még annyi nekem ezt is elmagyarázták, hogy ezeket a számokat hasraütéssel mondják, nagyon szubjektív, és az sem mindegy,hogy meilyik részét nézik a lepénynek. Alaposabb orvosok nem is egy számot mondanak, hanem I/II-es II/III-os... stb. Ha izgulsz, érdemes egy hónap múlva egy jó 4D-sel ránézetni, és előre készülj fel, hogy akkor akár kisebb számot is mondhatnak majd és jól megnyugszol. Nekem ez a 35. hét körül volt, hogy nagyon paráztam a III-sal elmentem a mamutba és ott II-II/III-ot kaptam :)
Ha szedsz plusz kálciumot, kérdezz rá mindenképp, nekem egyértelműen az okozta ameszesedést, és ha jól emlékszem Mocinál is ez volt Jozsóval.
Sapi! Az Szt-ben is írtam már neked, nekem is II volt a 28-30.héttől. Ez nem gáz kicsit sem.
Nem szülesztenek III-sal sem, csak akkor ha CTG szerint meg a flow szerint nem jó a vérellátás. Azt mondták nekem 4D-n amikor ezen paráztam, hogy kébá ha az 1/3-a működőképes a lepánynek,a ddig nincs gáz..., ezt látják. Nekem kihúzta a 41. hét végéig a lepény, igaz akkorra már a tápanyagellátás kicsit romlott, de nem volt semmi gáz, csak már nem fejlődött olyan gyorsan az utolsó napokban. De még az sem indokolt szülésindítást.
A pihenés erre pont nem jó, minél jobb a vérellátás annál jobb a lepénynek. Nekem a kálciumbevitel csökkentését mondták rá (allergia miatt elég sok pezsgőtabletát szedtem), mert az meszesít, de ezt azért az orvososoddal beszéld meg.
á, Martin is "csak" 6 hónapos koráig volt szumos, aztán onnantól leállt a hízással. Tavaly szeptemberben mikor taliztunk, szerintem már nem lógott ki. Vagy igen? :) Most meg 20 hónapos lassan és 12 és fél kiló, nemár h az kövér legyen :)
(ééés már meg is kaptam a babás topikon, h dagadt felnott lesz belole, oh well, nem változnak az idok, nem fúj új szél, ugyanaz a nóta, hogyénmennyireunom ááááá)
Nunya! Az első egy ficus féle a második dracenea. A ficusnak ha letörnél egy levelét,akkor fehér tej jellegű folyadék jönne. Ez valóban mérgező lehet,de nem gondolom,hogy a gyerek megzabálná az egész fikuszt. A növény csak úgy nem nedvedzik,ha hozzáér az sem mérgező. ;) A dracenea-val semmi problema nincsen.
hát ez az, én is emiatt röhögtem, sztem a pasim jobban élvezte mint M :D Lego: nálunk is, meg van egy új játéka Martinnak, flexi-trax, állat jó, ezzel én is elvagyok :)))) Érdemes venni, ha otthon is lehet kapni.
Fém, hát reméljuk hogy Beno hamar túllesz ezen. Ilyenkor bölcsi nuku, mi? Féltékenység, hihi :) Állítólag ebben a korban van egy újraközeledés (hogy ne mondjam h szepiszori :D) lehet emiatt ilyen most Ben. Nagylány hogy viseli? Tavasz: itt van, VÉGRE! Polo-pulcsiban vittem Domit ma védonohöz (másfél kilot magára rántott a gyeremek 1 hónap alatt, ööö...) sut a nap ezerrel, alvásido után nyomulunk a szabadba. Pocsolyák vannak, naná, de korrekt vízálló kezeslábast kap a fiatalember és gumicsizmát, vizezhet amennyit akar :)
Sapi, Borcsa :)) majd kell hogy mindig legyen mellette egy biztonságot adó férfi. Például Martinom :p
Látom, azért a férjed sem éppen kirángatni próbálja a pocsolyából Martint, hanem boldog mosollyal átgázol rajta ő is :o)
Az én férjemen most kijött a Lego-mánia, ha vacsorához hívom őket, NEM Simonnak kell 2x szólni, mert ő rögtön jön, hanem a férjemnek kell rágni a fülét. :o)))
Ha nálatok elkezd olvadni, akkor aztán van pocsolya rendesen. Tavaszodik már?
Domival voltatok már sétálni?
Nem is ismerem ezt az új oltást... emiatt nem gondolkodtam rajta. Pedig a jelexerint megérné. Bár bízom benne, hogy ha végre (elvileg hamarosan) vége lesz ennek a betegségszezonnak, akkor tárgytalanná is válik a dolog.
Testvérféltékenység: képzeljétek, nálunk is felütötte a fejét (!!!). De nem ám a nagyobbik féltékeny a kisebbre, hanem fordítva. Ilyet se hallottam még.
Ha a kiscsaj anyás, bújós kedvében van és az ölembe ül, akkor Ben rögtön botrányt rendez. Odarombol és némi ordítás kíséretében kirángatja a nővérét a karomból.
Nem nem mintha ő akarna az ölembe bújni... csak simán irigy. Eszem megáll!
(ha egy szép napon beállítanék egy kisbabával, el se merem képzelni, micsinálna)
Biztos megint begyűjtöttünk egy rohadék vírust, a csajszi is panaszkodott a hétvégén, hogy fáj a hasa, de ővele ennyiben maradtunk. Egyébként nyilván ő hozta haza az iskolából.
Mostmár a búrám televan mellesleg ezekkel a fosós vírusokkal, ez már a harmadik ebben a szezonban :-/
Bonak is van ilyen napszemüvege (persze nem rózsaszín :) ). Bár ő nem rajongott érte ennyire, de majd talán most rákap, ha meglát bennünket is szemüvegben. Kis majom mostanában. :)