Komolyam mondom, Ti megbuknátok az érettségin, annyira nem tudtok szöveget elemezni. Én nem azt mondtam, hogy Phelps nem ismeri el Laci teljesítményét, hanem hogy a magyar újságrók folyamatosan Phelpssel foglalkoznak, amikor Laciról írnak.
Phelps: "Kiváló versenyt vívtunk, nagyon kellett figyelnem rá, ahhoz, hogy én legyek a világbajnok. Biztos vagyok benne, hogy László lesz a legnagyobb ellenfelem..."
Kérdés: "Mikor fog győzni Michael Phelps ellen?" Válasz: "Remélem hamarosan, erre tettem fel az életem" - a teremben egy pillanatra csend, az amerikai újságírók felszisszennek.
1. Már megint Phelps. 2. Az amerikaiak nem félelmükben szisszentek fel, nekik már belefér, ha csak 5 aranyat nyer Phelps, mert Laci megveri. Szerintem inkább a nevetést akarták elnyomni. Egy sportoló ne arra tegye fel az életét, hogy egy másikat legyőzzön.
Ne nekem mondd, az újságíróknak. Figyeld majd meg, holnap nyer 400 vegyesen, két év múlva pedig, ha Phelps is indul, ezt fogják írni a magyar sajtóban: a címvédő Cseh Laci, de mint tudjuk, az előző VB-n Phelps kihagyta ezt a számot.
Én sem rajongok Phelpsért, sőt. És Laci az egyik nagy kedvencem.
De mindenkinek meg van a joga ahhoz, hogy annak drukkoljon akit kedvel. Nekem nem jön be Phelps stílusa, nem is rajongok érte, de nem kellene itt ezen veszekedni, hogy ki kinek szurkolhat.
Mindenki annak szurkol akit kedvel. Mindenki a saját értékei szerint ítél.
És el kell fogadni hogy más másnak drukkol, még ha akár másik nemzetből is való. Nem védeni akarom smartdriveot, de pont az hiányzik a mai társadalomból, hogy elfogadja a másikat olyannak, amilyen.
Én nem szimpatizálok smartdrive-al, de annak drukkol akinek akar.
Kis megértést emberek.
Arról nem is szólva, hogy Phelpset úgis elveri Laci 1-2 év múlva :DDDD