Jézus!!!!!!!!!! Kiséretet látok!!!! GabiS8 írt a Tatra fórumra!!!!!!!!!!! Úgy eltüntél,mint Petőfi a ködben!! Millió hívás,ezer mail,de semmi reakció........ Merre vagy,mi van Veled?
sajnálatos esemény történt feltehetöen még a jo idö folyamán, amikor az terasz néha nyitva volt.
Nemrég vettem észre, hogy valaki(k) megdézsmálták a billencs-gyüjteményem. Nem értem a miértjét.
Egy, 1988-ban vett, használatlan Roman Diesel billencsemnek ellopták az okkersárga fülkéjét, a piros diszrácsát, a fülkén megvoltak természetesen a szintén piros tükrök és irányjelzök is.
Egy-az-egyben eltünt egy 1980-ban kapott világoskék (törött) alvázas Roman Diesel, narancs billenccsel, piros diszráccsal, tükrökkel, kompletten. Ha van, akinek ilyesmije elfekvöben volna (fülke, rács) kérem szóljon. A 148-as malacomat nem vitték el (szerencsére). Ezenkivül eltünt még egy cseh nyelvü Tatra-s könyv (lila az eleje), illetve pár dolog (parfüm, egyebek).
keepit még 19.000 DM-ért vette, úgy 2001-2002 körül. És már akkor is nagy kincs volt. Utoljára 100.000 EUR-ért láttam egyet hirdetve, most meg ez 140.000 GBP-ért... hát ez üt.