Ami viszont fontos, és elfelejtettem: Köszönöm szépen, hogy szóltál. Erről a meghallgatásról nem tudtam.
Abban az esetben, ha a jövőben is lesz hasonló, akkor jó lenne, ha korábban küldenél információt (már persze, ha Te is kapsz), mivel azért érdekes lett volna elmenni. Ezt nem szemrehányásnak mondtam, mivel - én abból indulok ki - hogy Te is csak ma szereztél róla tudomást. Ez csak egy segítség kérés a részemről.
Bocs a duplázásért, azért tolom be ide, hogy nyoma maradjon, hátha lesz reakció:
KÖzmeghallgatás ma az óbudai önkormányzatnál:
Dec. 16., du. 4 óra Óbudai Műv.Központ (San Marco u. 81.) téma: Auchan és M0.
Aki esetleg el tud menni, és ismeri az Auchan körüli helyzetet, feltehetne kérdéseket meg javaslatokat.
OK. Lehet, hogy nem volt egyértelmű, de rákérdeztél, és elmondtam, hogy számomra teljesen korrekt. Nincs ebben semmi probléma sem. Legalább is szerintem.
Máskor is lehet, hogy valamit nem mondok el (neked) teljesen egyértelműen, akkor rákérdezel és pontosítok. Ez számomra alapvető rendszer.
Talán azért furcsa ez neked, mert még nem ismersz.
Pedig teljesen egyértelműen dolgozom. Abban az esetben, ha valami nem tetszik, akkor azt kimondom, szóvá teszem, és ha tudok, mondok más megoldást. Ez nem tetszett Panther-nek sem a HBSE-ben...
Amikor viszont nem tudok jobbat, akkor nem írok körmondatot, Egyszerűen csak elismerem, hogy az úgy jó, ahogy le van írva.
Természetesen igen. Abban az esetben, ha - szerintem - nem lett volna jó, akkor megírom a javító javaslatomat is. Így viszont nem volt mit hozzáfűzni. :-)
Sajnos a DINPI minden felfestést lefestett, mivel engedélye szerint csak május 1-től lehet majd tekerni. Csak abba nem gondoltak bele, hogy ezzel maguk állítják vissza a törvényen kívüliség státusát...
Szomorú ezt tudva tekerni a lefestett jelzések mellett. Még szomorúbb azt ismerni, hogy a jelzéseket most kéne átadni ahhoz, hogy kifizessék azok munkáját, akik ezt csinálták.
"Elnézést, ha feltartom, de örülök, hogy talált parkolóhelyet. Viszont legközelebb ne a járdát, vagy a KERÉKPÁRUTAT foglalja el! Köszönöm."
Okés ez a szöveg?
Nyugodtan javasolhattok mást, ha jobb ötletetek van. Kb. ennyi fér ki oda. De nem is akarok hosszabb szöveget, úgyis felesleges lenne.
-Henger- Nekem jó pár lapnyi etikettem van, nem nagyon használom, 107 x 36 mm-es méretben. Ha csinálsz ekkora képet+szöveget és elküldöd, nyomtatok neked egy adagot.(persze fekete-fehér lézeren).
Valaki tudna arra magyarázatot adni, hogy a HHH-ra vezető (de lehet, hogy másutt is) kék kerékpáros út jelzéseket miért szűntették meg? Ez mit jelent, megszűnt a legális bringázás lehetősége, vagy más útvonal lett helyette kijelölve.
Tájékoztatjuk, hogy az imént új szavazás került fel a portálunkra, mely így szól:
Kategória: politika és társadalom
Témakör: közlekedés
Apropó: A kerékpárosok ki vannak tiltva az erdőből
Az érvényes erdőtörvény szerint, a kerékpárosok ki vannak tiltva az erdőből. Egy kalap alá vannak véve a lovasokkal, a motorosokkal és az autós (terepjárós) környezet szennyezőkkel.
Kérdés: Egyet ért-e azzal, hogy a kerékpárosok ki vannak tiltva az erdőkből?
Tisztelettel:
Internetes Szavazók Klubja
www.szavazz.hu
Én Európából csak az alábbi helyeken nem voltam:
- Írország
- Portugália
- Svédország
- Norvégia
- Dánia
- Bulgária
Mindenhol másutt voltam. Mindenhol - kivéve a keleti részeket - jó volt. Még Angliában is, ahol pedig keményen sikerült az első 2-3 napban szemben hajtanom a forgalommal... :-)
Itthon és wad-Keleten viszont félek. Méghozzá megalapozottan! Legalább is a statisztikákat figyelve, valamint a saját élettapasztalatomból kiindulva.
"a közlekedési kultúrán kellene változtatni"
Először teremtsük meg, mert jelenleg, mint olyan, nem létezik.
Tisztelem, és becsülöm azokat, akik még mindig bírják cérnával.
A zsúfoltságra megoldás: bicikli, esetleg robogó. Negyedannyi helyet foglal egy segédmotor, és autó mellett nem kell külön vizsgázni rá.
Szal ha mindenki, aki eddig "csak úgy" autóval járt, váltana, meglepő javulást lehetne elérni.
Én még nem jártam sok helyen, ellenben a németeknél normálisnak tűnt a dolog, az osztrákoknál is, a franciáknál sem vészes, ellenben az olasz temperamentum már megmutatkozik a vezetésben, no meg a spanyolokat sem kell félteni. :-)
Mi meg maradunk így, ni.
Tudod, mikor elmész Európába, akkor látod, hogy nagyon sok kocsi van ott. Több, mint nálunk. Aztán látod, hogy mégis közlekednek, rendben, nyugodtan. Nem hajtanak be a csomópontba, a zipzár módszer szerint is beengedik egymást. A parkolóból kihajtók elnegedik a kerékpárost... stb.
Érdekes, hogy Európában nyugodtan béreltem autót. Nem kellett idegeskednem azért, hogy összetörik alattam, vagy ellopják.
Itthon meg letettem az autózásról, keróval is félek egyes helyeken. Nem ok nélkül...