Azt hiszem még nem találkoztam vele, de nem gondolom hogy ezért fegyvert rántanék. Mondjuk ha a sörömről lenne szó, azért más lenne a helyzet. Amúgy meg értem én a viccet ! (De nem szeretem:-)))) Amúgy meg jó vicc volt! Felírom magamnak! Hogy is híják az illetőt?......:-)))))
A nívó jff honlapcímét ezekszerint ismeritek? De tudjátok-e hogy 23-ig 20% engedménnyel árulnak mindent! A tavaly előtti ruházatot 30%-al. Nem vagyok beépített emberük! Az NZI cross bukó is jó áron érhető el, meg a Thor páncél figyelmet érdemel a jobbik modell, nagyon jó a párnázása!
Írtam tegnap e-mailt a nivo&jff-nek és a Rielnek. A Riel egyenlőre nem írt ellenben a nivo&jff válaszolt. Annyit kérdeztem röviden hogy kapható-e náluk a mic féle táska.
Azt mondták még nem, de megrendelhető. Az ára: 21.240 Ft.
Ezt úgy bírom, nem tudom miért nem képesek EGYSZER felrakni a kapható árukat az internetre. Főleg hogy a webshopuk is már évek óta "hamarosan indul". Én nem mérgelődöm túlzottan mert csak Budaörsről kell bemenjek, de pl two stroke (supermoto topic) Szombathelyről jön fel többek közt a Procrossba is. Na mindegy. Köszi szépen megnézem talán már a jövő héten valamikor.
Erről szívesen beszélgetnék bővebben, mert bár nem végeztem edzői iskolát, de foglalkoztam a célzás részleteivel! Ami egyrészt a technikai-fiziológiás tevékenységet illeti, meg ami a mentális koncentráció-intuíciót illeti. Remélem hamarosan összefutunk!!!!
2,5 literes viztartállyal, és két kisebb külön rekesszel ellátott gyöngyvászon zsák. A menet közbeni ivást a hosszú szívószál teszi lehetõvé. Anyaga: 100% poliészter Méret(ek): 17x45x4 cm Színválaszték: zöld, fekete, terep
en is a kilukadt nadragom helyett most tok olcson kapnek egy ujat, meg talan egy mez (fogyoeszkoz :))
szal lehet eloszlana olyan 20 korul fejenkent ami meg mindig 4 rugo, ezert mondtam h tobb mindent kell 1xre lerendelni mert igy eri meg elore gondolkodva
Vagy veszel táska nélküli Camelbak-et és beteszed a hátiszákodba. Persze ehhez kell egy normális hátizsák is, mert a kettő együtt már drágább, mintha megrendelnél egy ilyet.
Az egyetlen visszatrató erő a 18 ezres ár amit számoltam. 14+ 12ezer szállítás/3 (hárman lennénk?) Ez majdnem 2 havi főiskolai ösztöndíj :))) (ördög és pokol) alszom rá :)
Nyilván ezzel kezdtem csak az a baj, hogy olyan táskáim vannak itthon amik még iskolából valók, bengák, + a két vállszíjjat nem lehet összekapcsolni és mindig le-le csúszkál a vállamról (ráadásul csak páncél nélkül tudom felvenni mert nem erre tervezték, nem tágítható annyira a vállszíjj.)
Asszem 17 vagy 18. De csak ketten rendeltünk Mekivel. Ha jól emlékszem a szállítás 60 dolcsi. Ha többen vagytok ez oszlik. Nem akkor rendeltél Te is valamit?
Még annyit, hogy csinálhatod aztz is, hogy először veszel egy sz@rt, majd utána veszed meg a jót, vagy egyből a tutit veszed. Szerinted melyik az olcsóbb? :)
Nem jön ki annyira. A szállítás annyi fele oszlik, ahányan rendeltek. Egyébként, ha van hátizsákod, akkor lehet tartályt is kapni külön. A csövet meg kivezeted valahol. A Visegrádi utcában van egy kerékpáros bolt, ott egy csomó ilyen hátitatyó van. De tény, hogy mind nagyobb ennél. Ezért vettem meg én is. Van a KTM-nek övtáska, aminek kulacstartója is van. De szerszámokkal már nehéz lehet, plussz ha sokat kell állva menni, lecsuszhat rólad.
Ja kössz megtaláltam. ez az: http://www.mxsouth.com/thor/tho46hydran.htm . 14ezer a táska. Ennyit önmagában még rááldoznék talán!!! de amcsiból áthozni rázós pénz lehet. Dani mondta hegymászó boltban lehet ilyesmit kapni. A tengerszemben 19ezer. Na ennyit azért nem ér a dolog. Akkor inkább táska kulacs :)))
USA-ból van. Egyébként itthon is lehet kapni, csak rendelésre van. Ennek 3 literes a tartálya. Elég sokat lehet mellé pakolni. Kulcskészlet, pumpa, defektjavító spray, láncszét- és összerakó van nálam általában.