Elég egy olyan karakter, ami túlmegy az ABC-n, akár alsó vonal vagy bármi. Ékezetet szerintem ne tegyél bele, ha tervezel még netes közeget, ott probléma lehet.
pl: _AA-AA-123.JPG. Ha után bármi csoportos átnevezést akarsz csinálni rajtuk pl. Total Comm-al, akkor az alsó vonal már kiindulópont.
Háttértárak mappázásaiban sehogy se lehet jól megoldani.
Flickr tud kézi rendezést, ott ha van új a végére tudom rendezgetni. De Országos Volánbusznál, travelnál ezt tuti nem pöcsölöm végig, csinálok egy új albumot ott is rá. Ha már úgyis többszáz új rendszámos kép lesz egyszer, akkor jól fog kinézni, addig meg fura.
Akkor jöjjön a kérdés: ki- hogy rendszerezi az új rendszámokat a gyűjteményében?
Aki mappákba rakja a képeket rendszámonként, ott esetleg élhető.
Nálam úgy vannak a mappák, hogy:
- volán korszak -> benne a volánokkal
- KK korszak -> benne a KK társaságokkal és VB 2019.10.01-ig
- Volánbusz országos
Na most ez utóbbiba, ha beteszem az AA-CM-es fehérvári villanybuszt, akkor a sor legelejére kerül és elüldözi azt a hatást, hogy a sor kezdődik a legöregebb buszokkal és a vége a legújabbak felé tart.
Gondolkodtam azon, hogy kettédobom a mappát és új rendszámok / régi rendszámok és kettémegy, bár ez nekem nem az igazi.
Én most azt találtam ki, hogy fájlnév új_aa-cm-xxx és a sor végére dobja.
Bár, majd idővel sztem bebizonyosodik, hogy nem a legjobb ötlet.
Bocs az agymenésért, lehet, hogy csak én pörgöm túl :D
Na jó b...meg. Azon már besírtam, amikor a JJR-849 jön Baján a 86-os buszon. Az Ik C56-ról ami elől laminált-GYEM-es, hátul befagyott EMKE-s nem is beszélve. Még egy ilyen c*g*nytelepet (c*g*ny nélkül), mint ezt.
Zöld már van, pl az AA-AQ. S gondolom a lassúak is kapnak vmi kombót. Az YY-xx egy életre elég nekik. De most van külön rendvédelmis, mentős, stb rendszám is.