Én is ,én is én is szeretnék egy kisbuszt:))) Ja,hogy nekem csak a számjár? Érdekes, akár miniszterelnök, akár parlamenti képviselő mindíg kap valamilyen autót, amit persze az alattvalók gazdálkodnak ki neki. Még a lúzer Lázár is természetesnek vette a luxus autót a hátsója alatt.
Szerinted. Eddig meg a pógármesterek (Fidesz-Kdnp) akik parlamenti képviselők is voltak dupla pénzt vettek fel. Hülyítették a közvéleményt, hogy nem vették észre. Na ezt a Luc Gizinek meséljék.
Ha ezeket a teteleket rendbe teszik, annak orulni fogok, oszinten.
A kieso penzeket meg beszedik jovore a sporttamogatason szazszorosan, azt elhiheted!
A parlamentben ezen a héten fogadták el 2/3 os sarkalatos törvényt ahol rögzitették a KE jogállásáról és juttatásáról szoló törvényt, ahonann kivették azt a passzust, ami a ME nyugdíjbavonulásakori javadalmazását eddig a mindenkori ME honoráriumával volt egyenlő. Aki eddig elérte ezt ott nincs változás, de a jövőben, így Orbán saját zsebéből is kivette 65 éves kora utáni javadalmazást. Nem hiszem, hogy mások is megtették volna, szintén a többi korlátozóval együtt amiért támadják, csak azt felejtik el, hogy ez a jelenlegi kormányra is vonatkozik 2012.től. Így Orbán a saját és kormánya kezét is megkötötte, hogy költekezést Ő sem tehet az alaptörvény értelmébe.
Valahogy mégis mintha az országot akarná rendbetenni és a visszáságokat megszüntettni. Gondolom, hogy sok esetben a saját táborában is néhányan nagy szemekkel néznek. Most van a képviselők javadalmazása is napirenden, melyet Lázár nyujtott be, ami ott is rendet vág, s a kapucskák megszünnek a költségtéritéseknél és külön juttatásoknál. Mivel szabályozzák, hogy polgimester nem lehet parlamenti képvíselő, így egy másik rákfenéjét veszik ki a Horni szabályozásnak.
Egyet ne felejtsünk el, hogy ezek mind 2/3 osak és csak most tudják megtenni, mivel eddig mindenki beszélt róla, de tenni nem tettek. A fidesz-kdnp él a felhatalmazásával, ami szerintem korrekt.
Persze az államkassza meg amit még lenyúlt a zemberektől. ( pl. magánnyugdíjpénztár, 16%-os adó, és még sok minden, amit nem tudok). Ha még tudsz valamit szólj:)) Biztos van
Nem vagyok biztos, csak gondolom. (Meg talán a hír is erre utalt.)
Szted nem az állam vette?
Netán a top 100 milliárdosaitól összekalapozta a MINISZTERELNÖK úr a vételárat? Vagy S. L. megválasztásában közreműködő fityiszes és akkori madöfös képvselők összedobták? Esetleg lenyúlták az iszapkatasztrófa áldozatainak összegyűjtött pénzből, vagy az einstandolt manyup-pénzekből?
(Csak úgy felmerült bennem a gondolat: Vajon a leköszönő elnök mekkora értékű kéglit kapna az usákoknál, ha a lakás nagysága ugyanolyan arányos lenne a a költségvetésük nagyságához, mint nálunk?)
Na ma majdnem hátast dobtam a piacon. 2 vén p....csa azt taglalta,hogy szegény OV nem tud csodát csinálni ilyen gyorsan. Sajnálták kétkapura. Gyorsan elmentem, mert ha beszólok annak biztos csúnya vége lett volna. Biztos megemlítettem volna mérgemben, hogy szavazáskor rossz urnát választottak.