Megújult a zenekat myspace oldala: http://www.myspace.com/kortarsak Nézegessétek, olvasgassátok! És egy archív relikvia: nézzétek/hallgassátok a Káoszon át c. számot!
S örömmel tudatjuk, hogy elkészült az új klipp is. Klippbemutató valószínűleg novemberben lesz, egyenlőre még szervezés alatt.
Na most már engem is megöl a kiváncsiság!!! De hogy mondjak én is vmit, tegnap Gafnak épp ihlete volt, olyan lesz aúj weboldal, hogy sírni fogtok a gyönyörtől. :-))))
Ok! Türelemmel várom :) Egyébként találtam én is régi videókazettát, a Tükör és maszk teljes, valamint a Gyilkol a nyár 75 %-ban meglévő klippjeivel. Sajnos a digitalizálás itt nem járt sikerrel, nagyon rossz lett a hangminőség :(
ugyanis arra volt felhatalmazásom, hogy bedigiztessük.... Suttyomban persze nézegetem:)) Gondolom az egész zkr-nak lemásoljuk majd...
Vígasztaljon benneteket, hogy eddig még ki sem adtam a kezeim közül..
A setlistet írom hozzá... Ilyen számokkal a szülinapi koncerten, hogy: Álom az álomban, Tűztánc, Kaméleon. Rajta van a Tükör és maszk, Szimultán szerelem klipp, egy 88-as Aorta fesztivál 2 dala (az egyik a Bizonytalan)...
Biztos, mert Árpi mondta (énekes). Mi is gondolkodtunk rajta, hogy kezdünk a ZP-ben (gondolom az hamarabb kezdődik) és utána menni a Filterbe. Kb beleférne az időbe.