Keresés

Részletes keresés

gobbi Creative Commons License 2007.02.20 0 0 43
Sziasztok van nekem 1 kábeles netem. Kaptam 1 wifi kártyát, amit beraktam a szám. gépbe. Hogyan lehet összekötni a PDA-t vele hogy legyen rajta net? Egyáltalán lehet e? Meg tudom e osztani így a netet, hogy a szám .gépből osztanám el a wifi segítségével ?Nem tudom hogy jól írtam e vagy elég érthető e?
FeMá9893 Creative Commons License 2007.02.20 0 0 42
Hello!

Blaupunkt Travelpilot Lucca Mp3-hoz tud valaki friss(ebb) térképet, az enyém EasternEurope_v11.map file...de sajna ez elég buta kishazánkban. Németországból kaptam a gépet, magyarra beállítható a nyelve, de a Mo. térképet szeretnék jobbat ha lehet...Köszi a segítséget előre is!!!
GPSMindenkinek.hu Creative Commons License 2007.02.15 0 0 41
Miért akarsz hozzá pendriveot rakni? 5e Ft-ért vehetsz gigás kártyát.
Előzmény: Törölt nick (40)
mikro1980 Creative Commons License 2007.02.12 0 0 39

Sziasztok!

ActiveSyncel rátöltöttem egy rövidke mp3 at a PDA ra. Bemásoltam a Windows/rings könyvtárba és aztán a telefonbeállításoknál kiválasztottam a listából, szépenmegjelent. de mikor rányomok az OK ra visszaáll az elötte beállított csengőhangra.

köszi

Juszup Creative Commons License 2007.02.09 0 0 38
Sziasztok!

Legyetek kedvesek segíteni. Az sms inboxomat és sent itemseket jól mutatja a Qtek2020i-n, de a DRAFTS-t és a DELETED ITEMS-t nem tudja normálisan megjeleníteni. A feliratok (Drafts ill .Deleted Items) után zárójelben ott vannak a még meg nem nézett üzenetek száma, de amikor belépek ezekbe a mappákba nem látható semmi. A Windows-->Messaging folderben megtalálhatóak az üzenetek (mpb kiterjesztéssel), ha ezeket eltávolítom a kiírások az olvasatlan levelekről nem tűnnek el. Mi a megoldás ilyenkor? Köszönöm előre is
anegytech Creative Commons License 2007.02.07 0 0 37
Hello...szeretnék én is venni egy PDA-t 50-60 ezer forint körül..ha valaki tud segítsen..a lényeg h legyen bluetooth, irda, és wirelessre tudjak kapcsolódni...kössz előre is!
Ahmet Creative Commons License 2007.01.29 0 0 36
Segítséget szeretnék kérni.
Egy FuSi Pocket Loox N500-asom van, ami ha kikapcsol energiatakarákosságból, vagy én kapcsolom sleep módba, akkor egy idő után már nem kapcsolható vissza, csak resettel indul. Mi lehet az oka, vagy hogy lehetne megoldani?
juppe Creative Commons License 2006.12.29 0 0 35
Szia,

van egy eladó HP Ipaq Rx1950- es PDA -m. Erre a célra amit írtál tökéletesen alkalmas.
4 hónapos, garis. 45 E. Ft.
Ha érdekel írj.
Előzmény: földiboszorka (34)
földiboszorka Creative Commons License 2006.12.28 0 0 34

utazási netezéshez, fényképletöltéshez(USB) kéne vmi jobban látható képernyőjű palmtop, használt.

Tudnátok segíteni?

kösz!

naBlint Creative Commons License 2006.12.27 0 0 33
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni egy ienben hogy hoztam egy palmot külhonból, de Orange és itt nem sokat tudok vele kezdeni!Nem tudtok helyet ahol esetleg kifüggetlenítik vagy esteleg tippet hogy hol tudakolózzak??Segítségeteket előre is köszönöm!
gyurci69 Creative Commons License 2006.12.25 0 0 32
Sziasztok!

Hogyan kell Palm515-ön hard reset-et elkövetni? Eltünt a palmom. Kaptam egyet kölcsön, mert a kollégám nem használja a sajátját. Feltöltöttem az új gépre az adatokat. Most viszont szinte mindegyik gombnyomásra vagy tap-re "fatal alert -> fatal exception -> reset" a válasza.
Nydqist Creative Commons License 2006.12.12 0 0 31
Cipőt a cipőboltból. Hol vetted a PDA-t?
Előzmény: zf (29)
aslo2 Creative Commons License 2006.12.07 0 0 30
koszonom a sok eszt :)
remelem, lesz belole faalavalo:))
Előzmény: krivics (28)
zf Creative Commons License 2006.12.05 0 0 29
Sziasztok!

Mitac Mio A201 magyar manual letöltési lehetőséget nem tud-e véletlen valaki?

Köszi!
krivics Creative Commons License 2006.12.05 0 0 28
Az USB-s eszközök csak azokkal a PDA-kal tudnak működni, amik ismerik az un. "USB host" üzemmódot is.(pl. FS 500, 520, 560)
De itt döntöen tárolóeszközöket, billentyűzetet képzeltek el a fejlesztők, driver nélkül meg nem fog menni a WiFi dongle.
Előzmény: aslo2 (27)
aslo2 Creative Commons License 2006.12.04 0 0 27
ok, de lehetseges usb wifit csatlakoztatni
van altalaban hozza usb-mini usb ??
vajon felismeri majd a rendszer??
Előzmény: krivics (26)
krivics Creative Commons License 2006.12.04 0 0 26
Ha az eszközben nincs Wifi, a memóriakártya helyére tehetsz egy kártyát, és lesz.

Van emulátor windows alá, amivel kipróbálhatod egy PDA, vagy egy Windowsos "okostelefon" kezelését, funkcióit.
Előzmény: aslo2 (23)
aslo2 Creative Commons License 2006.11.30 0 0 25
koszi az infot
akkor korulnezek elobb es megprobalok felkeszulni a kerdeseimbol:)))
de tenyleg kosz.

de most, h leirtam mi kell, tulajdonkeppen nekem eleg lenne egy wifis telo????

mi a pda elonye igazabol mondjuk p525 tel szemben??
Előzmény: sajtmedve (24)
sajtmedve Creative Commons License 2006.11.30 0 0 24
így már egy kicsit tisztul a kép.
gsm, wifi, gps (navigáció,), gprs, tud mp3-at, (sztereo megoldható, de inkább BT-os fülessel) beépített IE böngészni, de van netfront és még egy csomó progi, email (pop3, smtp), kamera (olyan amilyen, de benne van)
erre alkalmas pl. egy mitac mio a 701, vagy egy HP 6915 is.
a mitacot használtan (sérülés nélkül, gyakorlatilag nem használtan, garanciával most láttam 115khuf-ért) elfogadható áron.
laptopon nem fog működni, (én még nem láttam ilyen emulátort).
Én használtam hp 2210, 2110, 6340, mio701, hp 6515, 6915-t is. Ha ilyen jellegű konkrét kérdésed an, segítek szívesen.
Múlt héten Media Marktban voltam és ott volt egy csomó készülék MŰKÖDÉS KÖZBEN is megnézhető állapotban. Érdemes egy fél órára beszabadulni.
SM.
Előzmény: aslo2 (23)
aslo2 Creative Commons License 2006.11.29 0 0 23
szia,
koszi a valaszt

ne gondolj semmi bonyolultra

meg nem dontottem a keszulekrol, csak a kovetkezoket tudom:

-mp3-at szeretnek hallgatni /sztereo jack
-wifizni szeretnek
-ehhez szukseg van egy -ket program telepitesere
-mindenkeppen mobilos kell h legyen

plusz:
-jo lenne kamera, de nem fontos

a hordozhatosag miatt lenne ra szuksegem
tehet inkabb csak internetes elerhetoseg html letoltesek...

a linux egyszeruen szimpi meg alakithato, de nyitott vagyok (ablak) fele is:)

a wifit ugy kepzeltem, h ha nincs az eszkozon (pl: olcsobban sikerult szerezni wifi nelkul)
lehetseges-e az usb wifi adaptert kabelen csatlakoztatni , driver forditas plusz program es mukodik????
egyaltalan ugy kell elkepzelni a pda-t, mint egy mormal oprendszer??
meg lehet nezni (teszt) laptopon???

Előzmény: sajtmedve (22)
sajtmedve Creative Commons License 2006.11.29 0 0 22
ajajajajaj.
konkrétan melyiket nézted ki magadnak? (elég sok symbiam-os készülék van, a psiontól egészen a nokia csúcsmodellekig)
És mire szeretnéd használni?
wines alatt a windows valamelyik oprendszerét érted, akkor a válasz, nem.
akkor sem ha mobilként működik.
a pda-ra usb-s wifit raksz.... ezt hogy érted? Ha pl. egy SD foglalatos wlan kártyát teszel bele, drivert telepíted, akkor tudod használni (sok pda már alapból tudja a wifit)
Nem lehet mindent hozzáinstallálni, mint nagyban, de nagyon sok pc-s programnak van pda (oprendszertől jelentősen függő!) változata is.
Ha vannak konkrét kérdéseid, akkor azokra egyszerűbb lesz válaszolni.
Üdv, SM.
Előzmény: aslo2 (21)
aslo2 Creative Commons License 2006.11.28 0 0 21
pda-t szeretnek vasarolni symbianost.

wines-t lehet formazni linuxosra?
akkor is, ha mobilkent is mukodik?
lehet gepen tesztelni a symbiant?
ha rakotok a pda-ra usb-s wifit, akkor mukodni fog a wireless?
hozza lehet instalalni altalaban mindent, mint Nagyban?

koszonom
juppe Creative Commons License 2006.11.28 0 0 20
köszi a választ.

Egyébként a HP Rx 1950 -esem eladó. 4 hónapos, tökéletes állapotban van.
Előzmény: sajtmedve (19)
sajtmedve Creative Commons License 2006.11.27 0 0 19
gyakorlatilag a két gép között nincs különbség. Tök azonos proce, egyikben BT, másikban irda van. Meg az agyik 5mm-el nagyobb.
Ez gyakorlatilag mindegy. Talán a mitacnak a neve jobb egy kicsit, de ezek közül azt vedd meg a ami tetszik.
Előzmény: juppe (18)
juppe Creative Commons License 2006.11.23 0 0 18
Sziasztok,

jelenlegi HP Ipaq Rx1950 -esemet szeretném lecserélni GPS tudású készülékre. Egy újjabb vásárlása beépített GPS -el jobban megérné, mint a jelenlegihez GPS -t venni (26 E Ft. lenne hozzá, de ha eladom és hozzárakok 20 e Ft. -t akkor egy jobb gépet is tudok venni). Amit nézegettem így az árkategória szerint az a: Mitac Mio P350 és az Airis T620 volt. Melyik érné meg jobban a pénzét, ill. tudna -e valaki árban hasonló jó tudású gépet mondani.
Válaszokat előre is köszönöm.
sajtmedve Creative Commons License 2006.11.16 0 0 17
mailt küldtem.
sm.
Előzmény: ceruza_elemér (16)
ceruza_elemér Creative Commons License 2006.11.16 0 0 16
Mailben megbeszélhetnénk.
Előzmény: sajtmedve (15)
sajtmedve Creative Commons License 2006.11.15 0 0 15
igo és tomtom esetében igen. Az aeromap eredeti :-)
sm.
Előzmény: ceruza_elemér (14)
ceruza_elemér Creative Commons License 2006.11.14 0 0 14

Pl: amikor azt hallod, hogy fordulj jobbra? :-)

Köszönöm az infót.

Előzmény: sajtmedve (13)
sajtmedve Creative Commons License 2006.11.14 0 0 13
mindegyik másolható, a kérdés az hogy el fog-e indulni :-)
szinten minden navi programból létezik tört változat és hallomásból tudom, hogy működnek is.
:-)
SM.
Előzmény: ceruza_elemér (12)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!