Keresés

Részletes keresés

Rolcs Creative Commons License 2007.08.27 0 0 939

Sziasztok!

Nem tudja valaki véletlenül, hogy az mitől lehet, hogy nem tudok bemenni a belvárosba? Az éjszakák fel van telepítve.

Pachet Creative Commons License 2007.08.27 0 0 938
Sziasztok! van valakinek vmi ötlete, h eredeti sims2 cd nélkül hogy tudom a kiegeket feltelepíteni? Van vmi patch vagy iylesmi hozzá amivel meg lehet oldani?
csudi Creative Commons License 2007.08.27 0 0 937
a downloads konyvtarba
Előzmény: szifoka (935)
szifoka Creative Commons License 2007.08.27 0 0 936

http://www.11dots.com/

hogyan csinálnátok??? állat cuccok vannak....

szifoka Creative Commons License 2007.08.26 0 0 935
Ha letöltök beendezési tárgyakat, stb netről, hová kell bemásolnom hogy megjelenjen?
Aragorn83 Creative Commons License 2007.08.24 0 0 934
Hát ezek a cuccok ezért kerülnek "csak" 3000 FT-ba. Szerintem nem éri meg egyetlen stuff pack sem az árát. A kiegek mindjárt mások. :)
Előzmény: szifoka (933)
szifoka Creative Commons License 2007.08.24 0 0 933

Ahan rájöttem. Ismerem a játékot mi?

minden esetre elég karcsú........... :(

szifoka Creative Commons License 2007.08.24 0 0 932

Halihó.....

Sikerült telepítenem a H&M et is. Elolvastam a tippeket is meg elindítottam a játékot is, de nemjöttem még mindíg rá hogy mi az új benne????????

Tudja valaki?

kkdia Creative Commons License 2007.08.24 0 0 931
Köszi a segítséget, Tényleg crack kellett az évszakokhoz. már működik.
Packolombo Creative Commons License 2007.08.24 0 0 930
sőt találtam olyan multit is ami valóban 15 nyelven volt csak épp magyar nem volt közte :D
Packolombo Creative Commons License 2007.08.24 0 0 929
sziasztok!

Többször jártam úgy, hogy megtaláltam a multi kiegészítőt, csak épp a crack nem volt hozzá :((
Eddig csak az állatosat sikerült ahhoz volt crack is :)
Mészi22-Isti92 Creative Commons License 2007.08.24 0 0 928
Sikerült!!! Letöltöttem egy olyan patch-ot az alaphoz ami nem telepíti magát hanem kézileg bekell másolgatni a file-kat az adott helyre. Ezek után már frissített volt az alap simán felmentek a kiegészítők. Igaz még csak ezeket szedtem le: éjszakák, pets, évszakok de mosrt is töltök. Még az lenne a gondom, hogy van kocsibeálló, vásároltam kocsit de semmit nem tudok vele csinálni. Rákattintok de semmi.
Day for Day Creative Commons License 2007.08.23 0 0 927
Igazából csak a saját eljárásomat tudom mondani:
Az alapjátékot és valamennyi kiegészítőt a 915-ös hozzászólásban leírt torrent oldalról letöltöttem + a gyári patch-eket.
Valamennyit telepítettem megjelenési sorrendben.
Itt három megjegyzésem lenne:
- az egyes részek telepítése után mindig ráengedtem az adott rész patch-ét (nem mindegyik települt, de ez később nem okozott gondot).
- valami oknál fogva nekem az alap után nem ment fel az Egyetem, holott időben az következne. Így aztán egy kósza ötlettől vezérelve az alap után előbb az Éjszakákat, aztán az Egyetemet raktam fel, majd a többit sorban. És működött.
- ha egymás után telepítem a részeket, akkor csak az utoljára telepített epizódot kell crack-elni, hisz úgyis azzal indítom a játékot.
Nekem így minden telepítéskor működik.
Előzmény: Mészi22-Isti92 (925)
szifoka Creative Commons License 2007.08.23 0 0 926

Megoldottam!

921-hozzászólás - ezúton is köszi!

Fel sikerült tennem a sims2-t s rá az évszakokat, következő képpen: sims 2 est feltelepítem és a hivatalos oldalról a patch-el frissítem, csak ezután kezdem el telepíteni az évaszakokat. mikor fent van, az ő patch-ét is letöltöm amit ugye autómatikusan helyére teszi a gép, de nekem ezután a DVD crack könyvtárából még felül kellett még írnom a feltelepített exe-t. Ezután a sims2 DVD vel indítva az évszakok ikont, elindult a játék! Hozzáteszem nem telepítettem még a 2 bővítést nem is merem :)...

Szerintetek lehet valami trükkje annak is, vagy elég ha simán telepítem a diatos cuccokat stb.???

Mészi22-Isti92 Creative Commons License 2007.08.23 0 0 925
Le is jött a multi-s verzió. Már csak 1 a problem. A frissítés. Hiába töltök le külön patch-at akkor is ki írja a hibát: "hiba merült fel a frissítés telepítése közben". :( erre nagyon kellene a válasz! Help!
Mészi22-Isti92 Creative Commons License 2007.08.23 0 0 924
Köszi a segítséget! Torrentel töltöttem azt is, de jó tudni, hogy a MULTI mit is jelent :) ;) A másik gondomra ha vki rájönne mi a problem, vagy Szifoka megtudtad oldani közöljétek légyszives. Minden jó csak annál a fránya frissítésnél az a hiba aztán mindent leszed... :'(
Előzmény: Day for Day (915)
Day for Day Creative Commons License 2007.08.22 0 0 923
Ha CD-s változat a Sims 2-öd, akkor a CD-s patch kell...
a másik verziót gondolom, kitalálod. :-)
Előzmény: szifoka (922)
szifoka Creative Commons License 2007.08.22 0 0 922
Mi az hogy cd-vagy dvd patch? Melyik kell nekem? Nem olvastam el ott,-ez kell felülírnom?
Előzmény: Day for Day (921)
Day for Day Creative Commons License 2007.08.22 0 0 921
Vista-Sims tapasztalatom sajnos nincs...
talán a patch-ek telepítése... a gyártó oldaláról letölthetőek: thesims2.ea.com
A "Help"-en belül megtalálod az elérhető javításokat.
Előzmény: szifoka (920)
szifoka Creative Commons License 2007.08.22 0 0 920

először is ott kezem hogy az alapjáték telepítése után kiírja hogy a windows ezen (vista) típusa nem támogatja a simst és el sem indul magában. Délelőtt már sikerült egyszer valahogyan telepítenem a sims2 alapot, rá az évszakokat és mikor arra tettem volna 2 bővítőt még, megmakkant, így az egészet ledúrtam azóta áll fent ez a szitu hogy hiba a telepítés közben , nekem is a frissítésnél van gáz. Az északokat felteszi 95% ig ekkor kéri a sims alapot, beteszem hogy frissítsen ekkor error, és leszedi magátol azt a 95% ot is.

(Megjegyzem gondolom a sims2 nem sztem futnia kellene vistán, mert néhány kiegészítője fut ajta, amit meg cak az alapjátékra lehet feltenni)

Előzmény: Day for Day (919)
Day for Day Creative Commons License 2007.08.22 0 0 919
Szia!
Mi minden van feltelepítve a Sims 2-ből?
Pontosan mit ír ki hibaként?
Előzmény: szifoka (917)
Day for Day Creative Commons License 2007.08.22 0 0 918
Szia!
Ha van lehetőséged a letöltésre, akkor járj el a 915-os hozzászólásomban leírtak szerint. Ha nem is telepíted újra az Évszakokat, de a crack állományt kiveheted belőle. A letöltött képfájban a crack állomány kb. 16-17 MB-os.
Előzmény: kkdia (912)
szifoka Creative Commons License 2007.08.22 0 0 917

Szia!

nekem crac-elt változatom van, kóddal mindennel, felülírtam a telepített exe-t mégis kiírja hogy (hiba)

Előzmény: Day for Day (915)
szifoka Creative Commons License 2007.08.22 0 0 916

Frankó.

Ugyan ez a problémám int neked!!! Gőzöm nincs mit csináljak,  szor telepítettem ujra, mindent kipróbáltam ami eszembe jutott, de nem vált be semmi.

Előzmény: Mészi22-Isti92 (911)
Day for Day Creative Commons License 2007.08.22 0 0 915
Szia!
www.torrentspy.com
"Search" mezőbe: The Sims 2
Ahogy néztem, a 9. bejegyzés: The Sims 2 - Seasons [multi], ahol a multi a többnyelvű változatra utal. Telepítéskor a magyar nyelv választható.
A letöltéshez ajánlom a BitComet-et: www.filehippo.com
A telepítéshez virtuális meghajtóként ajánlom a DAEMON Tools-ot: www.filehippo.com
Ha szériaszám nincs benne, akkor javaslom: serials.ws
A crack állományt a képfáljban megtalálható, valószínűleg egy CRACK mappában, amit a játékmappán belüli TSBIN mappába kell másolni és jóváhagyni a régebbi dátumú eredeti állomány felülírását.
Előzmény: Mészi22-Isti92 (910)
szifoka Creative Commons License 2007.08.22 0 0 914

Sziasztok!

Nagyon szeretném ha tudna jelentkezni valaki a  szifo7@freemail.hu címen aki a Sims, Vistára való telepítésében kicsit is otthon van!!!

köszi...

Lunaris Creative Commons License 2007.08.22 0 0 913
Sziasztok!

Egy kis jótanácsra van szükségem, remélem tudtok segíteni.

Hogyan lehet elérni, hogy amikor a simsek hullafáradtak a földre essenek aludni? Az enyimek mindig állva alszanak el :( Maga a jelenség néhány vicces kép megkomponálásához kéne, de hiába fárasztom le őket (Insimenatorral leviszem az energyjüket 0-ra), mindig állva alsszanak el, és sosem dőlnek össze :(

Előre is köszi a segítséget!

L.
kkdia Creative Commons License 2007.08.22 0 0 912
Kösz! Megpróbáltam letölteni de egyből kiírta hogy vírusos úgyhogy meg is szakítottam a kapcsolatot. Ha esetleg eszedbe jut másik oldal akkor írd meg légyszi.
Előzmény: Day for Day (909)
Mészi22-Isti92 Creative Commons License 2007.08.22 0 0 911
Még 1 dologban kéne segíteni. Én már régen letöltöttem az évszakok kieg.-et és tom akkor is voltak problémák de valah. sikerül megoldani, de azóta már elfelejtettem. A kieg. telepítésután a frissítésnél nem megy tovább "hiba a frissítés közben" vagy vmi iesmi. Külön letöltöttem patch-ot hozzá de ugyan ez..... mit tegyek?
Mészi22-Isti92 Creative Commons License 2007.08.22 0 0 910
Sziasztok! István vok. Kérlek segítsetek, letőltöttem az évszakok kiegészítőt de angol. Hol tudnám letőlteni a magyarosítást? Vagy ha vkinek megvan kérem küldje el az m.i.a.2292@vipmail.hu email címre. Előre is kössz. By

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!