Sziasztok! van valakinek vmi ötlete, h eredeti sims2 cd nélkül hogy tudom a kiegeket feltelepíteni? Van vmi patch vagy iylesmi hozzá amivel meg lehet oldani?
Sikerült!!! Letöltöttem egy olyan patch-ot az alaphoz ami nem telepíti magát hanem kézileg bekell másolgatni a file-kat az adott helyre. Ezek után már frissített volt az alap simán felmentek a kiegészítők. Igaz még csak ezeket szedtem le: éjszakák, pets, évszakok de mosrt is töltök. Még az lenne a gondom, hogy van kocsibeálló, vásároltam kocsit de semmit nem tudok vele csinálni. Rákattintok de semmi.
Igazából csak a saját eljárásomat tudom mondani: Az alapjátékot és valamennyi kiegészítőt a 915-ös hozzászólásban leírt torrent oldalról letöltöttem + a gyári patch-eket. Valamennyit telepítettem megjelenési sorrendben. Itt három megjegyzésem lenne: - az egyes részek telepítése után mindig ráengedtem az adott rész patch-ét (nem mindegyik települt, de ez később nem okozott gondot). - valami oknál fogva nekem az alap után nem ment fel az Egyetem, holott időben az következne. Így aztán egy kósza ötlettől vezérelve az alap után előbb az Éjszakákat, aztán az Egyetemet raktam fel, majd a többit sorban. És működött. - ha egymás után telepítem a részeket, akkor csak az utoljára telepített epizódot kell crack-elni, hisz úgyis azzal indítom a játékot. Nekem így minden telepítéskor működik.
Fel sikerült tennem a sims2-t s rá az évszakokat, következő képpen: sims 2 est feltelepítem és a hivatalos oldalról a patch-el frissítem, csak ezután kezdem el telepíteni az évaszakokat. mikor fent van, az ő patch-ét is letöltöm amit ugye autómatikusan helyére teszi a gép, de nekem ezután a DVD crack könyvtárából még felül kellett még írnom a feltelepített exe-t. Ezután a sims2 DVD vel indítva az évszakok ikont, elindult a játék! Hozzáteszem nem telepítettem még a 2 bővítést nem is merem :)...
Szerintetek lehet valami trükkje annak is, vagy elég ha simán telepítem a diatos cuccokat stb.???
Le is jött a multi-s verzió. Már csak 1 a problem. A frissítés. Hiába töltök le külön patch-at akkor is ki írja a hibát: "hiba merült fel a frissítés telepítése közben". :( erre nagyon kellene a válasz! Help!
Köszi a segítséget! Torrentel töltöttem azt is, de jó tudni, hogy a MULTI mit is jelent :) ;) A másik gondomra ha vki rájönne mi a problem, vagy Szifoka megtudtad oldani közöljétek légyszives. Minden jó csak annál a fránya frissítésnél az a hiba aztán mindent leszed... :'(
Vista-Sims tapasztalatom sajnos nincs... talán a patch-ek telepítése... a gyártó oldaláról letölthetőek: thesims2.ea.com A "Help"-en belül megtalálod az elérhető javításokat.
először is ott kezem hogy az alapjáték telepítése után kiírja hogy a windows ezen (vista) típusa nem támogatja a simst és el sem indul magában. Délelőtt már sikerült egyszer valahogyan telepítenem a sims2 alapot, rá az évszakokat és mikor arra tettem volna 2 bővítőt még, megmakkant, így az egészet ledúrtam azóta áll fent ez a szitu hogy hiba a telepítés közben , nekem is a frissítésnél van gáz. Az északokat felteszi 95% ig ekkor kéri a sims alapot, beteszem hogy frissítsen ekkor error, és leszedi magátol azt a 95% ot is.
(Megjegyzem gondolom a sims2 nem sztem futnia kellene vistán, mert néhány kiegészítője fut ajta, amit meg cak az alapjátékra lehet feltenni)
Szia! Ha van lehetőséged a letöltésre, akkor járj el a 915-os hozzászólásomban leírtak szerint. Ha nem is telepíted újra az Évszakokat, de a crack állományt kiveheted belőle. A letöltött képfájban a crack állomány kb. 16-17 MB-os.
Szia! www.torrentspy.com "Search" mezőbe: The Sims 2 Ahogy néztem, a 9. bejegyzés: The Sims 2 - Seasons [multi], ahol a multi a többnyelvű változatra utal. Telepítéskor a magyar nyelv választható. A letöltéshez ajánlom a BitComet-et: www.filehippo.com A telepítéshez virtuális meghajtóként ajánlom a DAEMON Tools-ot: www.filehippo.com Ha szériaszám nincs benne, akkor javaslom: serials.ws A crack állományt a képfáljban megtalálható, valószínűleg egy CRACK mappában, amit a játékmappán belüli TSBIN mappába kell másolni és jóváhagyni a régebbi dátumú eredeti állomány felülírását.
Egy kis jótanácsra van szükségem, remélem tudtok segíteni.
Hogyan lehet elérni, hogy amikor a simsek hullafáradtak a földre essenek aludni? Az enyimek mindig állva alszanak el :( Maga a jelenség néhány vicces kép megkomponálásához kéne, de hiába fárasztom le őket (Insimenatorral leviszem az energyjüket 0-ra), mindig állva alsszanak el, és sosem dőlnek össze :(
Kösz! Megpróbáltam letölteni de egyből kiírta hogy vírusos úgyhogy meg is szakítottam a kapcsolatot. Ha esetleg eszedbe jut másik oldal akkor írd meg légyszi.
Még 1 dologban kéne segíteni. Én már régen letöltöttem az évszakok kieg.-et és tom akkor is voltak problémák de valah. sikerül megoldani, de azóta már elfelejtettem. A kieg. telepítésután a frissítésnél nem megy tovább "hiba a frissítés közben" vagy vmi iesmi. Külön letöltöttem patch-ot hozzá de ugyan ez..... mit tegyek?
Sziasztok! István vok. Kérlek segítsetek, letőltöttem az évszakok kiegészítőt de angol. Hol tudnám letőlteni a magyarosítást? Vagy ha vkinek megvan kérem küldje el az m.i.a.2292@vipmail.hu email címre. Előre is kössz. By