És Kecskeméten mennyi ideig játszhattok vagy hány számot fogtok kb? És tudod-e, hogy kik lépnek fel rajtatok kívül, mert nem találtam részletes programot. Pontosabban semmilyen programot arról a napról...
Na várj, ez nem illene a Mi Autónkba. Túl snassz lenne. Egy Szuzukiba mesefigurás (esetleg tengerpartmintás) dukál, miközben a kesztyűtartóban méretes huncutság figyel... ;-)
Hát igen, ehhez kétség nem fér. Az a Bömös ma már nem menő. Főleg egy új Ignishez képest. Az én kis new wave-et árasztó retrográd büszkeségem is gagyi egy mai csilivili szuzuki mellett:
Június 29-én, pénteken este játszunk a Kecskeméti Művészeti Fesztivál nagyszínpadán, a főtéren. Gondoltam, felrakom a honlapra is, de elfelejtettem a jelszót... :)
Igen, Csabán lakom(ez a "környékem"), a Váciban tanítok. Remélem a többiek házatáján is szépen nőnek a virágok. Amúgy a zenekar most ihletet merít a tavasz csodáiból...asszem
17. ker? Király, laktam ott 82 és 2003 között uszkve. A Cinkotai-Pesti sarkán lévő suliba jártam, csak nem ott tanítasz éneket mostanában? (Asszem egyházi iskola lett közben).