Keresés

Részletes keresés

qncogi Creative Commons License 2003.04.16 0 0 36
Semmit nem fejlődtél, sajnos olvasni se tanultál meg.:D Én a te ízlésedről beszéltem. Annak meg mind a kettő megfelelő, nem kell választanod.:P
Befejeztem veled. (Megint.:PPP)
Előzmény: csudálatos manó (26)
hét szűk esztendő Creative Commons License 2003.04.16 0 0 35
Medgyessy mindenesetre európainak mondható, a hatalom elvesztésébe belezakkant alcsúti kisfocistához képest. A kisfocista sértődöttsége meg rohadtul nem érdekel senkit, mi magyarok örülünk. Ő meg duzzogjon amennyit csak akar.
irapuato Creative Commons License 2003.04.16 0 0 34
Egy???? Tobbszaz!
Előzmény: csudálatos manó (33)
csudálatos manó Creative Commons License 2003.04.16 0 0 33
Szomorú. Szomorú, hogy egy komcsi ügynök vezeti meg ezt az országot.
Előzmény: irapuato (31)
csudálatos manó Creative Commons License 2003.04.16 0 0 32
Én azt mondottam nem szeretem,qncogi elvtárs még gondolkodik, hogy mit nyal fel szívesebben.:-)
Előzmény: sz (28)
irapuato Creative Commons License 2003.04.16 0 0 31
Ird meg be egy parszor. Jolesik olvasni. Beirni milyen?
Előzmény: csudálatos manó (23)
sz Creative Commons License 2003.04.16 0 0 30
a hátrányos csatlakozási fejezetek miatt is beszélhetünk róla :D
Előzmény: Amocsok (27)
csudálatos manó Creative Commons License 2003.04.16 0 0 29
Komcsi ügynökkel aláíratni egy történelmi dokumentumot, tényleg megalázó.:-(
Előzmény: sz (25)
sz Creative Commons License 2003.04.16 0 0 28
nem tudom, hogy a huszon van-e pisikakiszex topik, de ezt a párbeszédet ott kellene lefolytatnod qncogi olvtárssal :D
Előzmény: csudálatos manó (26)
Amocsok Creative Commons License 2003.04.16 0 0 27
Orbán Viktor volt miniszterelnök nem volt ott?
: )
Dejó! Megint lehet róla beszélni.
Bár az se lenne semmi, ha valami valódi teljesítménye miatt lehetne.
csudálatos manó Creative Commons License 2003.04.16 0 0 26
Így van. Legyen tiéd az utóbbi!
Előzmény: qncogi (24)
sz Creative Commons License 2003.04.16 0 0 25
ok, ez legalább egyenes beszéd.
ez hiányzott a fijjugból...
Előzmény: csudálatos manó (23)
qncogi Creative Commons License 2003.04.16 0 0 24
Ízlés(ed) dolga.:D
Előzmény: csudálatos manó (20)
csudálatos manó Creative Commons License 2003.04.16 0 0 23
Lényegtelen. Be kellett lépnünk, csak D209-essel megalázó.
Előzmény: sz (21)
csudálatos manó Creative Commons License 2003.04.16 0 0 22
Csak nem tartotta méltónak egy komcsi D209-essel egy levegőt szívni. Megértem.
Előzmény: pernahajder (16)
sz Creative Commons License 2003.04.16 0 0 21
és a feltételek hátrányosak vagy nem?
Előzmény: csudálatos manó (19)
csudálatos manó Creative Commons License 2003.04.16 0 0 20
A pisi még mindíg jobb a szarnál.
Előzmény: Ariel (17)
csudálatos manó Creative Commons License 2003.04.16 0 0 19
Az, hogy be kell lépnünk az EU-ba az nyilvánvaló már régóta, csak azt nem gondoltam, hogy ezt egy pártállammi volt komcsi D209-es ügynök írja alá.
Előzmény: sz (18)
sz Creative Commons License 2003.04.16 0 0 18
el kéne dönteni:

1. szar feltételek mellett lépünk az eu-ba, orbán szarul tárgyalt, fujjfujj medgyessy.
2. "orbán" tárgyalta a legtöbb fejezetet, erre a gonosz megyó írja alá. mivel orbán a nemzet sorsát fontosnak találta, ezért a lehető legjobb feltételek között csatlakozunk.

Előzmény: csudálatos manó (13)
Ariel Creative Commons License 2003.04.16 0 0 17
miert egy kisztitkar es ifjugardista jobb lett volna? :DD
Előzmény: csudálatos manó (14)
pernahajder Creative Commons License 2003.04.16 0 0 16
Ha állítólagos össznemzeti érdekről van szó (ezt Orbán sem vitatta), akkor hogy kerül elsődleges motiváló tényezőként előtérbe a személyes ellenszenv?

:-(

qncogi Creative Commons License 2003.04.16 0 0 15
Téged nem is hívott volna senki. Egyébként O...V "csinálta meg" és "tárgyxalta le", akkor mit nyafognak a feltételek miatt?
csudálatos manó Creative Commons License 2003.04.16 0 0 14
A baj itt az, hogy egy hiteltelen komcsi ügynök írja alá a magyar csatlakozást, a másik komcsival.
Előzmény: Törölt nick (8)
csudálatos manó Creative Commons License 2003.04.16 0 0 13
Csak az a baj, hogy Orbán megcsinálja és letárgyalja és egy d209-es írja alá. Én sem mentem volna el erre a szégyenre!
pernahajder Creative Commons License 2003.04.16 0 0 12
Hm. Jogos a kétely. Persze önmagában ettől még nullává nem válik, de a politikai érzék iszonyú hiátusát jelzi, ha most nem el, az igaz. Kétsdégtelen: bizonyította már ez ellenkezőjét is. No de mégis: ez - ha tényéeg nem ment el - minden szempontból balfogás, üzenet-értéke valószínűleg évekig kihat, amellett évekig felhasználható ellene.
velőscsont2003 Creative Commons License 2003.04.16 0 0 11
Senkitől, legfeljebb idéz, de azt jól csinálja, nem úgy mint medgyesi, aki megruházza a papokat felruházás helyett.
Előzmény: kaanga (9)
turulkovics Creative Commons License 2003.04.16 0 0 10
Érdemes elolvasni az eredeti cikket az Indexen. Orbán nem volt ott az aláiráskor

Medgyessy Orbánnak ajándékozná a tollat

Tóth-Szenesi Attila
2003. április 16., szerda 20:09

A miniszterelnök várta a csatlakozási szerződés aláírására Orbán Viktort, de az exkormányfő inkább az Európai Néppárt egy tanácskozására ment el. A kormányfő az aláírás után tartott sajtótájékoztatón közölte: a magyar nemzet sok országban él, a csatlakozással esély nyílik hogy a világ számos pontján élő magyarok újra egymásra találjanak.

Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerõsének!
Nyomtatható változat a támogatásával

h i r d e t é s

"Még bízom benne, hogy megjön Orbán Viktor, és neki ajándékozhatom ezt a tollat" - emelte fel Medgyessy Péter miniszterelnök azt a tollat, amelyet egy magyar iparművész a csatlakozás aláírására készített. Igaz, a kormányfő a dokumentumot végül a miniszterelnöknek kikészített egyentollal írta alá.

"Úgy gondoltam, hogy örömömet megosztom azzal a miniszterelnökkel, aki a legtöbb csatlakozási fejezetet tárgyalta le" - mondta a kormányfő szerda este Divany Apollon Palace-ban tartott sajtótájékoztatóján.

Az Index információi szerint Orbán Viktor exkormányfő az Európai Néppárt egy tanácskozásán vett részt.

A miniszterelnök megköszönte minden polgár csatlakozásért tett munkáját, áldozatát. "Új korszak kezdődik, a nemzeti múlt egy fejezet lezárult. A kormányfő hangsúlyozta: a magyar nemzet sok országban él, a csatlakozással esély nyílik hogy a világ számos pontján élő magyarok újra egymásra találjanak.

"A magyar nemzet nagy, és nagy tettekre képes" - zárta beszédét a miniszterelnök, és megígérte: a tollat eljutatja Orbán Viktorhoz.

Előzmény: csudálatos manó (-)
kaanga Creative Commons License 2003.04.16 0 0 9
És a beszédeit kiktől szokta ellopni?

kaanga

Előzmény: velőscsont2003 (3)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.16 0 0 8
Ha ez a hir tényleg ugy igaz, hogy nem ment el Orbán az aláirásra -amit egyelőre nem tudok elhinni, szerintem inkább arról van szó, hogy tegnap még nem volt ott, hiszen irják: MP még bizik abban, hgy OV odaér a ceremóniára...- akkor Orbán töb mint egy nulla! És nem érdekel, hgy ki irja, hogy Orbán fóbiám van,mert ilyent nem lehet megcsinálni. Meghivják, kiharcolják, hogy legyen elég hely és utána szarik odamenni? De szerintem enm is erről van szó.

az még külön érdekessgé, hogy a cikkből csak annyi jöt le, hogy MP még igy is tenne egy gesztust Ov-nak...ami a topiknyitó szerint beteg emberre vall..

Előzmény: csudálatos manó (-)
Kajak Ibrahim Creative Commons License 2003.04.16 0 0 7
Széles jókedvemben felajánlok orbánnak egy 1978-as pártmunkás zsebnaptárt.

Kajak Ibrahim
joddoldali szuvenir.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!