Üdv mindenkinek!Szeretnék egy kis segítséget kérni!Esetleg valaki nem tudja hogy hol tudnék e szerezni ilyen kábelköteget a B vectrámhoz?Amit tudni kell róla:1997 évjárat 2000 disel a motorkodja X20DTL!Elöre is köszönöm a segítséget!!
Üdv! 1.6 16v.motor. Hideg indításnál ami zúg, az a szekunder szivattyú vagy mi, az szét szedhető, lehet azt csapágyazni, vagy csak cserélni? Esetleg, ha kiiktatom, akkor mi van?
Üdv! Egy kis segítséget szeretnék én is kérni, 96-os 1.6 16v. digit klímás az autó. Szinte teljesen elment a fűtésem. Alig langyos a befújt levegő. Mi lehet a gond, fokozatok mennek, egy fura dolgot tapasztaltam, a 7. fokozaton szaggatottan működik, folyamatosan ki-be kapcsol, a többi jó, próbáltam az újra kalibrálást is, de semmi. Merre kezdjem a hibát keresni?
A hiba oka sajnos még nincs meg, de mostanában nem is jelentkezett. Most, hogy megjött az esős időszak, nagyon várom, hogy jelentkezik-e újra. Több tipp is van (14-es relé, féklámpa kapcsoló, stb), remélem valamelyik beválik. Azért nagyon várom, hogy jelentkezzen a hiba, mert idegesít!
Nem tudom, megvan-e már a hba, de a féklámpa kapcsoló szokott ilyet csinálni! Nem volt még ilyen gondom, de más fórumokon csomószor előjött már a kérdés, és mindig ez rá a javaslat. Tízből kilencszer be is jön.
Tud galibát csinálni a vízhőfok jeladó lehet hogy fals adatot küld pl: hideg a motor és túldúsít és ezért bolondul meg a moci. más tipusú aszem suzukinál találkoztam ilyennel, ott konkrétan mikor bemelegedett megállt. De legjobb lenne visszavinni a szerelőhöz hibakód kiolvasásra. Mert a jeladó hiba már fennállt ugye és nem produkált ilyet az autó. Tehát lehet más a gond.
Bekapcsolom a fűtést 87 fokos víz mellett. Tolja a meleget,aztán kis idő elteltével langyosra hül. A vízhőfok marad,mégis langyos lesz amit kifúj. Mi lehet a hibája? Orvoslási lehetőségek?
Az a autóban a check kontroll láma világít van hogy csak másodpercekre van hogy a megtett út teljes hossza alatt vilagít.
Elvittem hozzáértőhőz, kiolvasta a hibakódot. Egr szelep és az egyik vízhőfok jeladó. Az egr szelep 3 napja lett kipucolva, a tegnapi napig nem is volt vele baj nem jelzett semmi féle hibakódot és jó erőben is volt. Tegnap óta folyamatosan ég a check kontroll lámpa, az alapjárat ingadozik, a motor menetközben rángat, gázadásnál teljesítmény vesztés mintha valami lefolytaná. A vízhőfokjeladó még nem lett kicserélve de nem hinném hogy a jeladó kiatt rángat és ingadozik az alapjárat. Szeretnék tanácsot, segítseget kérni.
Hali! Kicserélték az egy szelepemet, és néha ugrál az alapjaratom.
Lehet az alapjarati motorral valami? Ha elindulok semmi, ha beállok lampahoz ekezd ugrálni. Valaki tudna segíteni nekem? Vectra b 1.8 i 16 v benzines 2000 évjáratú.
Érdeklődni szeretnék,mert nem ismerem ki magam a biztosítéktáblán. Néha égett-néha nem, aztán kiégett a bal hátsó lámpám. Pár napra rá a bal "parkoló"lámpám is bekrepált. Elszállt az izzó,de hiába cseréltem újra,nem működik. Ezért kérdezném,hogy biztitáblán külön van ezeknek a biztijük? A másik meg az lenne,hogy az x16xel motornak mi az üzemi vízhőfoka?