OFFNa mindegy beirom ujra a hozzaszolasomat egyreszt mert mar en sem talalom meg;), masreszt mert nem valaszolt ra Mr Denim.
ON
De most komolyan felre teve, hogy szeretjuk-e MP-t vagy nem. Azert ez ettol nagyban fuggetlen, az, hogy "szeretem" a gyereket nem azt jelenti, hogy hagyom, hogy hazudjon, hanem ha rajtakapom akkor nem pofozom pozdorjava az arcat, hanem csak raverek a seggere;o)))
Korrekt eljaras, ha egy orszag vezetoje az orszeg lakossaganak velemenye ellenere (tok mindegy, hogy 90-80-70%), a parlament felhatalmazasa nelkul elkotelezi az orszagot egy haboru mellet, mikozben az EU, a NATO, az ENSZ nem tamogatja ezt a haborut?
Teljesen mindegy, hogy ez most MP, Tony Blair, vagy barki mas. Ne keverjuk bele a napi politikat, se pedig a pillanatnyi kufar erdekeket.
(De azert nezd meg Londonban miniszterek mondanak le es nem kis kaliberek, hogy kifejezzek a velemenyuket, es a vegso dontest a
parlament mondja ki pedig egy kudarc eseten nagyot buknak hisz tobbek kozott ok kezdtek az egeszet?!)
off
Amíg nem láttam a CNN-en egy közvetítést a kongresszus külügyi bizottságából, addig én is túlzásnak gondoltam a zsidók explicit belekeverését az amerikai külpolitikában. Aztán ott Abrahamtól Salamonig elég sok olyan keresztnevű volt, ami nem pont ír ősökre vall. Persze lehet, hogy csak nagyon divatosak voltak kb. 60 éve az ószövetségi nevek.
"Aki gyuloli MP-t az mar nem is latja a gyulolettol az igazsagot, ergo soh'sem lehet igaza."
Na ez már önmagában egy éktelen baromság... :-))
Nincs igazad. Én nem mindig gytűlöltem Medgessyt, és most sem elvakultan gyűlölöm. Csak a tények alapján vetem meg. (Ok, nem gyűlölöm, inkább megvetem.)
Működik a balos cenzúra az indexen.
Véletlenül sem hagyták volna meg az Orbán véleményét tükröző cikkről szóló topikot.
Sietve belegyömöszölték egy másikba.!
OFF
Azert ezek a moseratorok piszokul ertik a dolgukat egy mozdulattal kinyirtak ket topicot is, vagy legalabb is lefagyasztottak annyi idore amennyi ido alatt szepen elsulyed. UGYES;o))
Ez szép, de attól miért kell az Alkotmányt sértve, a Parlamentet megkerülve, az ország demokratikus berendezkedését láppal tiporva beléptetni hazánkat a nemzetközi közvélemény által is ellenzett ( a NATO által is, az EU által is, az ENSZ által is) háborúba?
A Orbán: A kormány a rossz oldalon áll (Politika) és Medgyessy gyáva, hazug és háborúba visz (Politika) topicokat összevontuk, mert tartalmuk szinte azonos volt.
Aki gyuloli MP-t az mar nem is latja a gyulolettol az igazsagot, ergo soh'sem lehet igaza.
VS.
Aki imadja MP annak meg mindig igaza van, mert o csak vedi azoktol akik gyulolik, marpedig valakit vedeni az minden korulmenyek kozott ildomos es kivanatos, is.
Asszem 10 év után ujra igazat kell adnom valamiben Orbán Viktornak. Csak bennem is van egy halvány kétség, hogy ezt inkább populista propagandából, mint meggyőződésből mondja. Meglátjuk.
Akkor hánnyál.
Megjegyzem, elég szar lesz neked. Orbán még fiatal, a következő harminc évben még szerepet fog játszani, akkor amikor Megyóék már rég kihalnak.
Szóval szar lesz neked a következő harminc évben, ha így fogod fel. De hát a te bajod. Max előbb belebetegszel, oszt vége(d).
"akik esetleg másik topicban nem is tagadják, hogy milyen Medgyessy gyűlölők "
Én nem tagadom, hogy gyűlölöm Medgessyt, de úgy látom mostmár mások is kezdik látni az okokat. Nekem már a D-209-nél kinyílt a szemem. Igaz, Fidesz-fan sem vagyok.....
"A volt miniszterelnök véleménye szerint "furcsa helyzet" az, hogy a kormány 2003-ban egy 1997-es ENSZ-határozatra hivatkozva átengedi a nyilvánvalóan háborúba induló csapatokat az országon. "Az ország jó helyen áll, hiszen az emberek 92 százaléka békepárti és elutasítja a háborút, a kormány azonban a rossz oldalon áll - véli a volt kormányfő, aki elhibázottnak tartja, hogy parlamenti vita nélkül engedtük át légterünket az amerikai hadseregnek. "Hivatkozni bármire lehet, szamárnak nézni az embereket azonban nem" - tette hozzá.
Orbán elmondása szerint a Fidesz csak abban az esetben tartja elfogadhatónak a csapatok átengedését, ha erről valamely nemzetközi szervezet döntést hozott. Amikor nincs döntés, nincs szövetségesi kötelezettség sem, véli a volt miniszterelnök. "
Igaza van Orbánnak, ez a gerinctelen medgyessi kormány egy olyan háborúba sodorja az országot, amihez semmi közünk.
Figya!
(nem az a gond, hogy állandóan személyeskecc & OFFolsz; hanem az hogy ezt "a Lendvay uccában mennyit fizetnek" poént még csak 1000x sütötted el)