Room Service srácok játszák a Back to you-t. A többit nem , amit írtál, de talán a "The only thing that looks good on me"-t is. Ezt szombaton csekkolom!:-)
És a múltkori listámból kimaradt a Cloud Number 9!!!
Igen,stúdiófelvételek vannak a Kapcsolat koncert CD-n és egy élö felvétel.Nagyon sok sikert a beszerzéséhez.Marha nehéz lesz.Szinte már lehetetlen.Még tavaly jelent meg a Kapcsolat koncert előtt és a T mobile üzletebken adták ajándékba,ha egy bizonyos telcsit vettél.
A borító majdnem ugyanaz mint a 11 CD-é.A fotó ugyanaz,és mivel az volt a 11. kapcsolat koncert,így az is rajta van.Nagyon jól mutat:))Azért nagyon szorítok,hogy sikerüljön
Más
Jól írtam be a linket,de az oldalt már én se tudom megnyitni.Nem tudom mi történt.Olvastátok,hogy nov.10 az új DVD és a feljavított CD megjelenési napja kicsiny hazánkban?Hol keressük?Media Markt?
Egyforma lesz,vagy ismét lesznek országokra kitalált verziók?
Ismét más
Tetszene,ha a Room service srácok játszanák még a back to you,house Arrest,the only thing that looks good in me is you és a friday night in London dalokat.
Nem jók a linkek. Uaz mindkettő és nem mutatnak sehová. :)
A Kapcsolat CD-n az eredeti stúdiófelvételek találhatóak, amelyek az albumokon is szerepelnek?
Próbáltam több fronton is próbáltam megszerezni, de sajnos nem jött össze.
Ha valaki esetleg tudna segíteni a beszerzésében, akkor mérhetetlenül hálás lennék érte. :))
A Let Me Take You Dancing eddig még nem jelent meg digitális formában, csak vinylen. Pár perc alatt tuti találsz párat valahol a neten. Az eil.com-on pl gyakran van belőle.. Pl most is, csak nem olcsó.
nagyon sajnálom, hogy egyelőre nem tudod őket megnézni! Megérné egyszer feljönnöd, addig is, amíg ők nem mennek arrafelé:-)
Remélem egyszer tényleg eljutnak azért oda is, már csak a debreceni hagyomány miatt is (ha Adams is járt ott:-))
Azt hiszem a következő számokat tutira játszák, de úgyis folyamatosan bővítik!:
There’ll never be another tonight
Cuts like a knife
Run to you (? ebben nem vagyok biztos)
Somebody
Heaven
Straight from the heart
Here I am
Everyting I do
Summer of 69
Can’t stop this thing we started
When’re gone
18 till I die
All for one
Room service
Open road
Not Romeo not Juliet
TI MIT HALLGATNÁTOK TŐLÜK?
Szombaton (okt. 25-én) a GitárPont Cafe-ban lépnek fel (Budapest, XX., Nagy Győri István u. 4-6.=CSILI) Aki tud, jöjjön!!!!KÖTELEZŐ!!!
Ami Nekem kincs:Kapcsolat koncert CD,Sweeney Todd CD,Back to you promo CD,Bryan Adams Heaven CD(csak a címe Heaven.Ez egy válogatás CD)
Szerintem még bizti van egy rakat olyan cd aminek a létezéséről se tudunk.Olyan reklám célból kiadott cd-re gondolok,mint a kapcsolat koncertes.Nektek van valami hasonló?
Nagyon szeretném beszerezni a Let me take you dancing CD-t,LP-t mindegy.Az eredeti borítóval,tudjátok,amelyiken Bryan úgy néz ki mint Károly herceg felesége:))
remélem egyszer eljutnak a Room Service srácok Szegedre is.
De mivel tudom milyen rajongónak lenni, és biztos szeretnéd látni őket mostanság (hamarabbb, mint a szegedi fellépés megvalósuljon), én egy szállást felajánlok neked Pesten, ha meg tudod oldani magát a felutazást (nem lakom tól messze a Nuygatitól!
Bár nem vagyok eleresztve anyagilag,de ha lehet én minden Bryan maxit,CD-t megveszek.Lehet kincseket is találni.Mindenkinek megvan a dilije,ez az enyém.Azért a Bryan Adams feliratú bugyit nem venném meg:)))Akit érdekel,megtalálja az ebay-en:)))
Bár semmi csodát nem várok a 11 DVD-töl ,meg fogom venni,az újra kiadott CD-vel együtt.
A Room service srácok nem jönnek Szeged felé?Megnézném őket.
A ROOM SERVICE-Bryan Adams tribute zenekar minden érdeklődőt szeretettel vár okt. 17-én a Fészek Klubban tartandó koncertjére! Kezdés: 20 óra. Cím: VII.ker. Kertész u. 36.
A ROOM SERVICE-Bryan Adams tribute zenekar minden érdeklődőt szeretettel vár okt. 04-én a Szilvupléban tartandó koncertjére! Kezdés: 20 óra. Cím: VI.ker. Ó u.33. http://roomservice.mystic.hu
Gyertek el minél többen! Én láttak őket, és valóban jók!
Én azt anthologyt meg sem vettem. Én sem értem ezt a sok best of..ot... A maxikat meg nem veszem meg, mivel nem fogok 1 cd-t berakni, és azt az 1-2 számot meghallgatni.. Erről a 11-es lemez+DVD-ről nem is hallottam. Sajnos ez is divat lett, hogy kijön a lemez, meg mégegyszer ugyanaz DVD-vel..
hat ilyenkor vesz az ember maxit. ha szerencseje van olcson.
mondjuk en azt sem szeretem hoagy a 11-bol van tobb kiadas (US, UK, es most az uj a DVD-vel....), vagy minek ennyi best of album (so far so good, best of me, anthology). De persze igyekeszem minden beszerezni....;)
Nekem CD ritkaságok nem kellenek, egyre haragszom csak, hogy az 18 til I die-t kiadták lila borítóval, amin a kedvenc Barbra Streisandos duettem van. Na ugye nem fogom megvenni még egyszer ugyanazt a CD-t, + 1 számmal...Gondolom valami okos menedzser találta ki... vagy miért nem rakták a Best of-ra?
Minden részletesen le van írva az oldalon a Segítség menüpontban. Regisztrálj egy accountot, majd ha akarsz vásárolni, illetve eladni, kell, hogy legyen egy sima , mezei bankszámlád, aminek a számát meg kell adnod, majd át kell arról utalnod 100Ft-ot a Vaterának - ez is le van írva miként és hogyan. Amint ez megtörtént és visszaigazolják (2-3 nap) bármire licitálhatsz, vagy ha villámáras, le is ütheted.
És ha a tiéd lett egy termék, azonnal megkapod az eladó elérhetőségeit.
Sajnos túl közel lenne, nem terveztem hogy megyek, már nem tudnám megszervezni.
Azért ha itthon vagy (nem tudom), akkor nézd meg a Room Service Tribute zenekart, érdemes! Én egyelőre velük vigasztalódom. Az érzést jól visszaadják:-)!