Remélem is, hogy nem szünetelünk újabb hosszú időre :-)
Akkoriban azért nem gondolom, hogy annyira szembe ment volna a divattal a Művésznő. Nem tudom van-e esély rá, hogy olvas bennünket, de facebook-on fent van.
Biztosan változó, hogy egy filmben saját lábbelit hordanak, jelmezestől kapják vagy éppen szponzortól. Gondolom a film költségvetése is meghatározó és hát a szerepkör is, amihez passzolnia kell.
Nyilvan mindenki gondolom elfoglalt,de orulok a kerdesednek!Az pozitiv ha akar lancszeruen (eppen aki raer) eletben tartjuk a forumot!
Amugy Kútvölgyi Erzsèbet nem vèletlen hordhatta a scholl magasitott fapapucsot -itt a forumon többször emlitett- a Fagylalt tölcsèr nèlkül c. film jeleneteiben.(Kep is ki lett vagva ide a forumba)..Merthogy veletlen a kezembe akadt egy nemregi nok lapja amiben ezt nyilatkozza az interjuban : "...legyünk szabadabbak! Amikor a mini volt a divat, èn maxit hordtam, amikor hosszú szoknyàt illett viselni, szuperminit vettem fel..ne akarjunk mindig megfelelni, ès öltözködjünk a sajàt örömünkre!"
Szóval a művèsznő idèzete mi fapapucs ès klumpa rajongók "hitvallàsa" is lehetne!Legalàbb is amikor èpp nincs divatban vagy kevès hölgyön làtjuk emiatt egy darabig.
Illetve ezek alapjàn az is lehet,hogy nem jelmezes adta neki a fapapucsot,hanem sajàt darab volt!Könnyen lehet..
Művèsznő!Ha olvassa a forumot kèrjük tisztelettel vàlaszoljon!:)
Igen, amikor most megnéztem a képet, nekem is feltűnt, hogy nagy rá a klumpa. Lehet, hogy kellék. Nem, ez nem Scholl. Ha tippelnem kellene, akkor Farmaflex:
Huu dz komoly darab!!Meg nem lattam..csattoghat kemenyen ez is..alig foghatja a labfejet igy biztos hatarozottan csattan a talp benne!!Koszi a kepet!Illetve a BK-t is majd ha be tudod rakni!!
Es kivancsi lennek erre a ritka fapapucs fajtara,hogy mi vez??
Láttatok már ilyet? Nincs bőrpánt, nincs felsőrész csak egy kiálló fa gomb és abba kell kapaszkodni a lábujjakkal? Vagy nekem indult csak meg a fantáziám és ez alami félkész darab? :-)
Nem tudom, hogy volt-e már ez a rész, sajnos nem tudtam követni a Barátok közt sorozatot. A jelenetet mindenesetre rögzítettem, így ha eljutok addig akkor csinálok róla képeket.
Az utcán játszódik a jelenet, kabátban van és találkozik egy pasival, akivel átölelik egymást. Gondolom az lehet a történés, hogy kiszalad valamiért és összefut ezzel az ismerőssel. A fehér klumpa az stimmel, lyukacsos felsőrészes, fatalpú bioklumpa. Azt hiszem zokni nincs rajta, de majd meglátjuk :-)
Amugy volt mar a Pataki Szilvias klumpas resz a BK-ban?Amugy amikor orvost/novert jatszik akkor lesz valamikor a jelenet?Es feher klumpa feher zoknival jol sejtem?
Igen a 90es evekben rengeteg volt.Eleg volt az utcara kimenni.De a nyar orok baratunk nekunk rajongoknak.Kimehet a divatbol barmennyire a meleg idoben a nagy szamok torvenye alapjan mindig latni majd ez tuti!Es ilyenkor meg nagyobb esemeny latni egyet-egyet!Meg ugyis mindig visszajon a divatba.
Tavaly nyaron is sokat lattam.A peggy szerubol sokat ill. a klumpakbol is.Margitszigeten setalokon pl illetve postahivatalokban mindig van fa klumpa erdekes.A postas irodista nok imadjak valamiert..valoszinu azert is mert nemcsak ulnek hanem valamennyit jarni is kell bent es jobban tartja a bokat stb..eladok detto..
Sziasztok!Legyen úgy!!!Jöjjön vissza a divatba!!!!Pesten még évekkel ezelőtt,ott voltam,klasszik svéd klumpásokat láttam néhányat,vegyesen,férfit,nőt,fehérben,feketében,meg két barnát.Ez 2007-ben volt.Majd jön a jobb idő,reménykedjünk!Ja és a strandi szezon...!!!90-esben napi,de min.heti szinten lehetett látni,most meg egész szezonban volt 4-5 kb.Van egy jó foto egy norvég csajról!Népviseletben ül,fekete svéd klumpa!!The best of clogs photos asszem!Vagy:a smiling norwegian girl.Meg Kim Basinger fehér svédben!!!A the best of-ban ,ha jól emlékszem.Súlyra mennyi lehet a fatalp a papucsnál,klumpánál??Feltöri a lábat eleinte?
Nem.Csak a lab (talp) vedelme erdekeben!A hangossagra nem gondoltak illetve kimondatlanul is benne volt "figyelem felkeltes" ami termeszetes dolog akar a sminkeles vagy riszalas..de ugye nyaron mezitlab elsetalo csattogva,kopogva setalo fapapucsos/klumpas holgyekre az eppen nem oda nezo ffiak is felfigyeltek:)De ez igy jo!!:)Jojjon is vissza a divatba!!
Szivesen!Egy videki noe volt.Amugy a legtavolabb all tolem a videk leszolasa sot dicsernek ilyenforman: videken meg latni par retro fapapucsot,mert a divat kesobb fut ki illetve kevesebben tartjak fontosnak a divatozast igy a mai napig (nagyobb)esely van klasszik klumpat vagy fapapucsot latni videkenAmugy ezt a magyar valtozatot szinte biztos,hogy a nemet fapapucsokrol mintazhattak..ugye akkoriban nehezebb volt kulfoldi dolgokhoz hozzajutni es ezert sok termeknek megcsinaltak az itthoni verziojat..
Huhu, hogy én régen mennyire szerettem a klumpát.. pedig nem volt egy könnyű viselet, elég nehéz volt, plusz 2 kg a lábon, de attól függetlenül imádtam.. :)
Sziasztok!Kösszép Klumpafan a képet!Akkor a fatalpnak,akár a klumpáknál,akár a fapapucsoknál bőrvédőt azért tettek,hogy a lábfejet védjék,és nem csak azért,hogy ne klaffogjon olyan hangosan?!!Akkor a Ladás kép gondolom magyar lehet.Tényleg pazar!!!Kösszép ezt is!CSak olvasom,mennyire értetek számítógépes dolgokhoz!Tényleg sajnálom,egyenlőre igyekszem beletanulni!Valami élmény?Vagy régebbi!!??
Hát ez igen, tényleg komoly darab, igazi ritkaság, és valóban a régi német Peggyhez vagy Heidihez hasonló konstrukció. Azt nem tudom eldönteni, hogy Kútvölgyi ilyet hordott e, mert nagyon szemcsés a film, de most látok ilyet először, köszi a megosztást!
Nem piros mint a filmben..ezt akartam irni:)Es massziv fa csak a tetejere raktak bor vedot a talpnak mint a klumpaknal.Szoval ez ne tevesszen meg senkit.De kellett is ez a vedo,mert mezitlab tenyleg kemenyen odavagta csattogva a talpakat,mert az elol levo pant lazan fogta csak a labfejet..latszik a kepeken is ,hogy tag a pantresz (is) igen szeles papucstalp belsovel
Plusz meg kep a "Kutvolgyis" klasszik magyar fapapucsrol!Ez nem piros mint a kepen ill,bevagasok vannak oldalt rajta de ugyanaz a Kutvolgyis szeria!Ha ezt tudna a szineszno milyen kordokumentumot hordott!:)l :
Kfetisiszta:igen jo hasonlat.A klumpa vastagabb fatalpa volt a fapapucson,igy a viseloje talpa jobban ki van emelve illetve a holgy talpanak szele is kulon fokuszt kap oldalrol,plusz hangosan csattogva mindezaltal es hangosan kopog a fatalp is a masszivabb,nagyobb anyag miatt.Ezek sulyra is nehezebb fapapucsok voltak mint a mai modern schollok peldaul.A labfej illetve foleg a talpak pedig beleolvadtak a papucsba.At is vettek a talp,lab finom illatat!!De ez utobbi illetve a talpkiemeles,hangos szexis csattogas a Kutvolgyis papucsra is igaz amirol megosztok itt kepet!Ritka erotikus latvanyok ezek az egyedi kisiparos fapapucsok...
Es akkor a kutvolgyis klasszik magyar haziasszonyos,irodista,stb fapapucs!Ha jol tudom a 80as evek elejetol kezdtek el gyartani (80as evekben egyik legelterjedtebb fazon volt) es meg a 2000es evekben is lehetett parat elcsipni boltosokon,posta hivatalokban,utcan.. :
Kfetisiszta:igen jo hasonlat.A klumpa vastagabb fatalpa volt a fapapucson,igy a viseloje talpa jobban ki van emelve illetve a holgy talpanak szele is kulon fokuszt kap oldalrol,plusz hangosan csattogva mindezaltal es hangosan kopog a fatalp is a masszivabb,nagyobb anyag miatt.Ezek sulyra is nehezebb fapapucsok voltak mint a mai modern schollok peldaul.A labfej illetve foleg a talpak pedig beleolvadtak a papucsba.At is vettek a talp,lab finom illatat!!De ez utobbi illetve a talpkiemeles,hangos szexis csattogas a Kutvolgyis papucsra is igaz amirol megosztok itt kepet!Ritka erotikus latvanyok ezek az egyedi kisiparos fapapucsok...
Es akkor a kutvolgyis klasszik magyar haziasszonyos,irodista,stb fapapucs!Ha jol tudom a 80as evek elejetol kezdtek el gyartani (80as evekben egyik legelterjedtebb fazon volt) es meg a 2000es evekben is lehetett parat elcsipni boltosokon,posta hivatalokban,utcan.. :