SZia!!
1000 bocsi,hogy nem mentem!Csak az a baj,hogy van egy új számítógépem,és ezen nincs meg az oldalad címe.A pontos címe.Légyszi,írd már meg!!:)Nem tudtam sehol megkeresni!Köszi!
Igen,már lassan 2 hete hazajöttem.Pedig legszívesebben kinn maradtam volna!!!!!Nagyon szép hely!!:)
Minden a nevem miatt elszörnyedt fórumossal szeretném közölni,hogy ÚJRA REGELTEM!!!!A következő nevembe nem ér belekötni!Amúgy a monogrammom lesz!!!Mindenhol ez a nevem,szóval ENNYI!!!Nem vagyok hajlandó többet regisztráltatni!!!!:)
AZ indexre,csak az Isten vagy Norbi!nevezetű topic miatt jöttem.AMúgy eszembe sem jut másik topicba itt beleírni!!
Más fórumokon persze van állandó nevem,de hát itt e miatt az egy fórum miatt lett Norbival kapcsolatos nevem.Amúgy nem vagyok fantáziátlan!:)
Sajnalom, hogy a szombati, nemetek elleni meccsen (Unicum Kupa) nem voltam kint, mert parades volt. Kulonosen, amikor Norbi labdat kapott Tibitol........."Isten vagy, Norbi!" :o) (Na jo, csak "fel-Isten", nehogy elszallj magadtol. Bizom benne, hogy nem fogsz.)
Lehet, hogy mar kozhely, de gratulalok Norbinak a tavaly vb cimhez (ott figyeltem fel ra), Vilagliga gyozelemhez, Unicum Kupahoz, a sikeres allamvizsgajahoz, es az OLIMPIAI kerettagsaghoz! (Van vmi, amit 1 ev alatt nem sikerult elernie? :o))
IRANY ATHEN! Remelem, Norbi nyakaban is olyan ARANYosan fog csillogni az erem, mint Gerieknek 4 evvel ezelott. "Kez- es labtorest" helyett, inkabb 1 kalappal!
A topicrol rosszat irni nem tudok, valszeg a gey_za miatt. :o)