A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Én nem értem ezt az egész IRL fenyegetőzős mókát itt. Régen is irgalmatlan viták voltak, meg letiltottuk egymást fészen, de idáig sosem fajult el. Miért fenyegeti a királyt? Ki ez a fickó? Nem ért semmit a topik működéséből, az nyilvánvaló. Asszem, le is jelentem a maceratúrának.
Kommentem pontosan annyira volt alpári, amennyire gagyi Szilvi zenéje.
Valahogy egálba kell hozni a dolgokat, ha már a pátosz nem segít. Nincs igény igazi minőségre, valaha Máté Péter volt, aki minőségi zenét írt, Isten hamar ki is vette a regiszterből.
Mivel semmi gondolatod nincsen ehhez, hanem csak vagdalkozol, így kérlek menj el a jó kurva világegyetembe, és ott legyél ennyire nagy intellektus, te töppedt pöcs.,