Jogászainak? Aláírtuk a szerződést, a Freestart-ról az eddigiek alapján nem az a benyomásom, hogy csak úgy kedvezményeket adjon az ügyfeleinek, persze jó lenne, ha tévednék... Még telefonos ügyfélszolgálatuk sincs. Vagyis papíron van, mert nyilván jogszabály kötelezi őket ilyesmire, és talán olyan is van, akinek már sikerült felhívnia őket, de biztos, hogy nincsenek sokan.
Úgy tudom, más ISP-nél is történt árcsökkenés/sávszél upgrade, de nem tiszta, hogy milyen feltételekkel. Mivel én is érintett lennék a dologban, kíváncsian várom mi lesz a freestart jogászainak hozzáállása.
Nekem is ez volt a gondom, es ugyan hasznalt nevtelen nulla tanacsa, azert kivancsi lennek hwsw-n mit irtak errol.
Megadnad a topic pontos cimet ha megkerlek?
már nem emlékszem.:(( de lehet hogy az internet beállításoknál babráltam valamit. Talán azt, hogy a ppoe protokoll telepítése után nem hoz létre a vindóz internetkapcsolatot, azt utólag állítottam be. jobbgomb az exploreren, tulajdonságok, kapcsolatok -> itt beállítottam alapértelmezett kapcsolatot és kipipáltam, hogy mindig az alapértelmezettet tárcsázza.
próba cseresznye... ha eddig is ez lett volna, akkor magától javult meg a kapcsolódás...
Én is ezt kaptam. Kíváncsi leszek a fejleményekre! Jó lenne, ha ők is alkalmaznák azt a remek ötletet, hogy a jelenlegi előfizetők sávszelét feldobják 512re. persze ez itt nem a kívánságműsor, de azért télleg jó lenne....
En ilyen valaszt kaptam uj tarifak utani kerdesemre :
" A vezetoség a mai napon jelezte felénk, hogy nálunk is lehetoség lesz az
újabb megrendeléseknél a szélesebb sávú internet elofizetésére, illetve
plusz díj ellenében a korábban elofieztett csomagról át lehet majd térni az
új csomagokra. Az új csomagokról mindenképpen lesz a weboldalon leírás, és
valószínu, hogy hírlevelet is fogunk küldeni. Az áttéréshez a kiegészíto
szerzodést még most írja jogászunk, ezért pontos áttérési árat nem tudok
Önnek mondani, kérem ezügyben 1-2 hét múlva érdeklodjön újra. Köszönöm. "
Küldtem nekik 5-n e-mail-t de még nem válaszoltak. Előtte beszéltem telefonon az üfsz-l és azt mondták, hogy most tárgyalnak ez ügyben. Jó lenne ha lenne...
Amint feltelepítem a windóz alá ezt a ppoe protokollt, a gépem induláskor lassabban bútol be. W2k-nál a háttér szép színes lett de a mappák nem jelentek meg csak kb. 5-6 mp után, xp-nél bejönnek a mappák, de hiába kattintok a csatlakozásra, az szintén nem indul el 5-6 mp-ig. Nálatok is így van ez? Először a régebbi hálókártyámra gyanakodtam, de azt most az xp installnál cseréltem és ugyanúgy lassú minden. Ez a adsl sajátossága lenne?
koppkopp (lekopogom) úgy tűnik helyrejött. Amikor először tűnt úgy, akkor megint megdöglött, a legközelebbi router 3000 ms felett volt pingelhető, minthacsak műholdas nettel kísérleteznék, de most megint megy a 49k , hurrá :)
Köszi, inkább felhívtam őket, de sajna azt mondta az ügyfszolgos hogy a matáv 128/64et garantál és ha náluk lenne a hiba azt a kollégák hamarosan úgyis észreveszik.
Biztos túl van terhelve ahonnan letöltök, meg a users.freestart.hu is, amit szintén próbáltam.
Szóval semmi :-/
Írjál az ügyfélszolinak! Nekem is csinálta ez régebben, utánanéztek és kiderült, hogy a fatáv hálózat hibája miatt volt a sebesség visszaesés. (legalábbis ezt mondták, aztán 1 nap múlva jó lett minden)