En is nagyon sajnalom ami a Hofival tortent:(((((((((((
Most hallgatom egyebkent egyik kabarejat:
"Pénzért mindent, ez van, hát én is pénzér,
szopok nyalok gombot varrok" :))))) Csak azert mert pont ezt hallottam most.
Gyerekek
Azt hiszem Geza bacsi megerdemel annyit, hogy ne MP3azzuk el az orokseget... Nem?
Mindannyiunk oroksege, tessek bemenni a boltba es megvenni a lemezet.
A legnagyobb humorista volt. Kb masfel evvel ezelott lattam a musorat a szinhazban, fergeteges. Azt hiszem erre mondjak, hogy profizmus.
Sajnalom, hogy tobbet nem nezhetjuk meg "eloben"... de hat altalaban akkor erezzuk valaki hianyat amikor elveszitjuk.
most tudtam meg alig egy oraja mi tortent az ittakai hofeliaval :(.
Van most igy kapasbol 1-2 felvetelem az oregtol mp3-ba, sztm megprobalom feltoltogetni oket, nagyjabol 70 mega, ebbol ket anyag a 60. szuletesnapjan keszult felvetelek az evgyuruk radiomusorbol.
(hazankban)
"A statisztika szerint az 1 fore eso bunko ket fo!" :)
Huzz az anyadba te sotet Fideszes...
Hogy lehet ilyet irni,
Mit szolnal ahhoz ha ismerosod mondana anyadrol hogy nem hianyzik neki ha megdoglik, mert o Fideszes...stb.
Agyadra ment a sok politika meg a kormany elvakito demagogiaja
Én szerencsésnek mondhatom magam, mert nemrég láttam szinpadon. A valaha élt legjobb humoristát vesztettük el azt hiszem. Humorjain nöttünk fel és a mai napig nincs még egy olyan humorista mint Ö volt. Eddig nevettem Rajta, de most megsirattam tiszta szivemböl.
Soha nem felejtem el.
Isten nyugosztaljon Géza bácsi!!!!!!
"Felmegyek hozzád, vasárnap délben
Megnézem anyád, mit főz ebédre,
Legyen egykis rántott csirke, arról álmodozom,
A napokat máris úgy tervezgetem
nameg számolgatom"
Hofi Mester az "haditrabis" műsorában ejtette el a következő mondatot:
"Kétféle parancsnok létezik a seregben - az egyik azt mondja utánam, a másik azt előre"
Úgy 4-5 éves lehettem, mikor szerencsém volt őt élőben látni. Akkor - rosszgyerekhez híven - az egész előadás alatt a kólásüvegen lógtam.Ki is szúrt magának és így szólt:
"igyad fiam, igyad, csak utána fejbe ne vágj vele...."
Fejethetetlen...
Egyébként a Hungaroton, most újra kiadta, a Hús-Mentesáru című lemezét.
A rendőrnő-poén tovább:
"-És megsérült valaki?
-Csak a rendőrnő. Becsípte a nyelvét a cipzár..."
"És akkor bemondják a tévében, hogy "a rendőrség lefektette a Viszkist"... Hát tudod, én ilyen vizuális típus vagyok. Már vártam a folytatást, hogy négyszáz gramott szopott, büfizett, aztán aludt reggelig..."
Most kitaláltam, hogy megpróbálok minél több HOFI előadást összegyűjteni. Már jó sok órányi anyagom van...
Lenne egy kérdésem, kinek van meg a Krumplivirágos? Sajnos nem tudom ,hogy ez e a címe, de a katonai sorozásáról van szó, meg egy emberkéről, aki vele együtt ment Kőbányáról, aki folyamatosan szájidegrángással kommunikál: )
Csak a fele van meg... valakinek megvan a másik?
Adok érte akármit, ami megvan : )