Keresés

Részletes keresés

wizes Creative Commons License 2002.04.05 0 0 784
Mécárost állítólag utálják.
Felkészűlt abcolute tudó krapek.
Szerintem.
wizes.
szakerto_ Creative Commons License 2002.04.05 0 0 782
Kár lenne, ha a képviselők fizetése a minimálbérrel lenne egyenlő. Sőt, legyen még több. Legyenek megfizetve, de az összeférhetetlenségi szabályok legyenek még szigorúbbak. Ha túl kevés a pénzük, hajlamosabbak a korrupcióra. Szerintem ezt kellene kiküszöbölni, a fizetésük (pontosabban tiszteletdíjuk) legyen olyan, ami egy parlamenti képviselőhöz méltó
Előzmény: tölgy (761)
HoApO Creative Commons License 2002.04.05 0 0 781
Udvozletem! Orban ur! MALCSIKI KONYEC!
Medgyessy konkret kerdeseire vagy a viziokat szajkozta vagy a '92-98 kormany hibait emlegette fel. Nos az elobbi jobban illet volna egy KB, PB ulesre az elmult rendszerbol, az utobbiert megbunhodott az MSZP a '98-as valasztasokon.
Ami a tobbit illeti mindent bedobot, de Medgyessy mint profi vizsgaztato vissza-vissza terelgette a grimaszolo, szajat nyalogato, krakogo diakot.
Hat ez a kulonbseg. Bar megjegyzem az eppen hivatalban levonek mindeg nehezebb, mert neki kell elszamolni az elmult 4 evvel, mig a jeloltnek csak igeretei vannak. A FIDESZ legnegyobb banatara egy ciklus nem 10-20 ev, hanem csak 4. Most mit csinaljunk? Ilyen ez a qva demokracia.:~)))))))))))))))
Kilgore Trout2 Creative Commons License 2002.04.05 0 0 780
Az ddókedvezmányek kapcsán
1 gyerek 1 millió
2 gyerek 2 millió
3 gyerek 3 millió
!!! elvált szülök estén 0
Ha neked van 3 gyereked, de elkövedtedted azt súlyos hibát, hogy elváltál, akkor szégyeld magad, de adókedvezményt nem kapsz.
A megemelt, vagyis képzeletben megelemlt kiemelt családi adókedvezmmény különben is nem 8 ezer, hanem 14! ezer lesz (vö. M.P. példája: 250 000 Ft-os brutto fizetés esetén 81 000 Ft).
ÁMEN!
Előzmény: tölgy (761)
morczogó Creative Commons License 2002.04.05 0 0 779
én a magam részéről a Postabankot nem tettem volna abba a sorba

szvsz a fidesz csak lenyúlt 150 milliárdot - gondolom párt célokra és a haveri körnek

mindaddig, amíg kerülik a vizsgáló bizottságot ez ügyben, mint macska azt a bizonyos forró kását, véleményemet megalapozottnak tartom

hogy ehhez a jobboldali kör aszisztál, az őt minősíti

Előzmény: E-Lemér (741)
miközödhozzá Creative Commons License 2002.04.05 0 0 778
Ezen az oldalon is kétszer kell fizetni a forgatókönyvért.
Előzmény: Törölt nick (774)
apetyka Creative Commons License 2002.04.05 0 0 777
Méééééééé???
A Lungo Drom veled van, ezt ne feledd!:-)))
Akkor velük nincs gond, ugye?
Előzmény: vazzeg (749)
rez Creative Commons License 2002.04.05 0 0 776
Csak a jegyzokonyv kedveert:

Megertem, hogy Meggyesi megprobalt meg szavazatokat szerezni "minden mindegy" alapon es elment vitazni...

Azok szamara, akik neztek is a vitat, szerintem egyertelmu, Meggyesi hibazott hogy elment...

illetve azok hibaztak akik oda zavartak... ezt persze nem mindenki sajnalja...

Udv!
Rez

eervin Creative Commons License 2002.04.05 0 0 775
kovács vitt kazettát.:)))plazma tv nincs már?
mi ez a visszafejlődés?
morczogó Creative Commons License 2002.04.05 0 0 773
ezt nevezem értékrend-válságnak

vizsgálat helyett visszamutogatás

ügyes zombi vagy

Előzmény: Bermuda Gatya (737)
Timberland Creative Commons License 2002.04.05 0 0 772
Én nagyon hiányoltam M.-nél mikor Orbán feszegette a jó meg a rossz szerződéseket az autópályás dolognál erre bedobhatta volna a 300 5 évre "bebetonozott" köztisztviselőt akik nem kell hogy mondjam kinek a "popsiját nyalják" 300 millióért ez nekem olyan mintha kiválasztottak volna 300 olyan embert akik közül biztos vannak jó szakemberek de ők már előre megkapták a fizetésüket úgy hogy semmilyen munkát nem végeztek ez szomorú szerintem és ha valami ez sem jó "szerződés".
ZR Creative Commons License 2002.04.05 0 0 771
Szinte...de utánna teljes...a lengyelek még 5 évig röhögnek a markukba...hogy ki volt az előrelátóbb, az csak 12 év múlva derül ki, Orbán pedig megelőlegezi ezt, ami minden csak nem biztos...prófétának nem jó...
Előzmény: minimal (759)
wizes Creative Commons License 2002.04.05 0 0 770
ATV-n folyt.köv.
hamariberkenye Creative Commons License 2002.04.05 0 0 769
Furcsa vita volt ez.. Az előzetes vélekedések alapján a többség egyértelmű Orbán-fölényt várt. És Medgyessy nyilván nem főállású szónok, ez is tény - illetve ez is kiderült. Ennek ellenére Orbán Viktor nem tudta kihasználni a szónoki tehetségét. Legalább annyira zavart volt, mint Medgyessy. Nem nagyon tudott azzal a stratégiával élni, amelyre feltehetőleg készült. Kénytelen volt arra várni, hogy Medgyessy jóvátehetetlenül felsül valamilyen kérdésben, de ilyen vitapont végülis nem volt. Medgyessy elmondott olyan problémákat is, amire tegnap nem volt lehetősége Kovács Lászlónak. Anélkül, hogy eközben Orbán számára komoly támadásra adott volna lehetőséget.
Akit éppen az agrárpolitika érdekelt (a Fidesz a vidék és a falusi lakosság körében szerezte eddig a legnagyobb előnyét) volt lehetősége hallani ezt-azt.

Más értelmét nem láttam ennek a vitának. Meglepő volt, hogy a rejtett poénok mindkét oldalon gyakran maradtak érdemi reakció nélkül. Többször előfordult, hogy Orbán nagyon egyértelműen a közönségnek/saját szimpatizánsainak tett kiszólásait, gesztusait is síri csend fogadta.

Az előző vita sokkal perdöntőbb volt, a jelenlegi miatt kár volt ennyit veszekedni. Megnézni sem volt nagyon érdemes. Szerintem sokan döntöttek ma úgy, hogy biztosan nem mennek el szavazni.

Előzmény: eervin (-)
wizes Creative Commons License 2002.04.05 0 0 768
Vitxka hányszúr nézett balra fel?
komunikáció?
Emlékezés?

Och!
Tsapda!
wizes.

Előzmény: Hollywood (754)
miközödhozzá Creative Commons License 2002.04.05 0 0 767
A sorszámozóm még nem az igazi.
Előzmény: miközödhozzá (763)
Lassú Víz Creative Commons License 2002.04.05 0 0 766
Nagyon remélem, hogy nem ezen a vitán fog eldőlni a két vasárnap... Ha igen, az több szempontból is baj.
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.04.05 0 0 765
Csak ez volt. Osszátok be:-)
Előzmény: ceasar (539)
touareg Creative Commons License 2002.04.05 0 0 764
Szerinted OVI, szerintem MP. Ezt nem tudjuk eldönteni mi ketten azt hiszem. Talán vasárnap este már okosabbak leszünk.
Előzmény: Hollywood (754)
miközödhozzá Creative Commons License 2002.04.05 0 0 763
1. Meggyőződtek.
2. Meggyőzték őket.
2. Nem jól tudták kinek kell tapsolni.
3. Az MSZP több zsebpénzt adott.
4. Megijedtek attól mit Farkas Flórián mondott nekik: Ha nyer a Fidesz, tanulni és dolgozni kell.
Előzmény: mash (719)
rez Creative Commons License 2002.04.05 0 0 762
Hat jojjenek a valasztasok... aztan ujra elohuzzuk ezt az erdekes topicot...

Udv!
Rez

tölgy Creative Commons License 2002.04.05 0 0 761
adókedvezmény: egy gyerek után (gyerek adó szempontból középiskoláig az! azaz aki után csal.pótlékot vagy kieg.csal.pótlékot kap a szülő!
ez utóbbira az jogosult akinek a családjában az egyfőre jutó 20.100/hó!!! havi 4200 ft/gyerek!
(ja ezt emlegeti önkormányzati feladatnak Ovi és emeli majd a duplájára 2006-ra! akkor már 8400 lesz!jól hangzik a duplája szó! értéke ???

felsőbb nappalis eltartott után nem vonhat le semmi, nincs kedvezmény!!!!!!(tapasztalom a fizulapomon két főiskolás gyerekem van)megszünt minden eddig adott!! és kapható-levonási lehetőségem!!!

akkor ki is mond kérdez igazat???
ki mossa össze a két dolgot?
dobálózás a milliókkal, hangzatosan? és semmi, de a magas jövedelemnél ténylegesen kapnak majd fél milkót! ez le volt vezetve!

Thürmer szólt olyat,(anyum hallotta tegnap tv-ben) hogy a képviselők fizetése legyen minimálbér! (nyugodtan bevezethetnék, ugyis van ezer más forrásuk a küldötteknek!és a fazék közelségével alapozhatja mind a jövőjét!
nem sok közöskasszábanmaradó lenne, de gesztusértékü az tuti!

wizes Creative Commons License 2002.04.05 0 0 760
Apóca!
Kanáriaimnak tübb eszük van mint nekednek.
w.
Előzmény: vazzeg (749)
minimal Creative Commons License 2002.04.05 0 0 759
Tényleg nem mindegy, hogy 7 év szinte teljes tiltás, mint 12 év enyhe.

Bukni fog az "ancien régime".

Előzmény: ZR (748)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.05 0 0 758
Medgyessy és csapata most elemzi, hogy mi több 12 mogyoró vagy 7 dinnye.
theow Creative Commons License 2002.04.05 0 0 757
Most mi NEM?

NEM zárják be a polfórumot a kampánycsend idejére?

Vagy NEM lesz polfórum a kampánycsend idején?

(pl. origó fórum nem lesz kampánycsend idején)

Előzmény: wizes (750)
hicskok Creative Commons License 2002.04.05 0 0 756
Mert nem akart hasonlítani a tahó Horn Gyulához, aki négy éve végig képviselőurazott, és jól bele is bukott a nyegleségébe.
Előzmény: vazzeg (726)
almaewoe Creative Commons License 2002.04.05 0 0 755
"amikor egy feltett kérdésre Orbán megadta a választ..."
Látom, nem érted, így neked is elmagyarázom:
Ha én a szomszéd gyerekének adok támogatást, neked pedig nem, akkor büntetlek ezzel, vagy sem?
/i>

Hát ezzel aztán abszolúte nem büntetsz. De nem is ez volt a lényeg. Valószínüleg te is abba a kis csoportba tarozhatsz aki a harmadszorra feltett kérdés után harmadszorra adott (ugyanolyan érthető) válasz alapján sem értették meg miről van szó.

Az amivel itt Medgyessy próbálkozott a za Gizike és Gőzeke keverésének tipikus este. Az egyik egy adókedvezmény ami persze hogy akkor nagyobb, ha nagyobb a kereseted és így több adót is fizetsz. A másik egy segély ami független a keresettől.

Nagyon nem szép a Gizikét a gőzekével keverni. (mert Gizike teljesen jogosan berághat erre :)

Előzmény: noanswer (730)
Hollywood Creative Commons License 2002.04.05 0 0 754
Touareg

Miről beszélsz ember? Megyessy úgy elveszítette ezt a vitát mint a huzat. Aki a zárszó alatt (ami nyilvánvalóan a közönségnek és nem OV-nek szól) végig a vitapartner szemébe néz az nincsen tisztában az alapvető kommunikációs normákkal.

Megyessy szimptaikusan ugyan, de veszített.

Előzmény: touareg (731)
touareg Creative Commons License 2002.04.05 0 0 753
Nyugodtan menj aludni, szükséged van a pihenésre, de előtte még elkövetheted, amit nekem tulajdonítottál. Barátom én nem élek vele, szopizzál nyugodtan.
Előzmény: ChrisRea (739)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!