Hat nem szappanozunk! Kulonben is utalom a dermedt szappanhabot. Majd azunk, ugyis lejon. Szerencsere egyikunk se szenet rakodott az ejjel...=O)
Gondoltam ra, hogy kene vizet forralni a konyhaban es kihordani a medencehez. De felek nem tudnank eleg gyorsan hordani.
Veled tartok.
Amint látom a fürdőbe nincs víz.
De a medencébe,hogy szappanozunk?
Még a végén össze szedünk valami fertőzést,pláne ha sokáig leszünk.Mert ez egy maratoni játék ha jól emlékszem.
Na én is elteszem magam holnapra!Még rácsörgök a mobilomon a Riskámra aztán bedülök az ágyba! Remélem holnap reggel finom reggeli vár az étteremben!!!
Jó éjt mindenkinek!
eszkija beszáll a liftbe az meg felrepiti az álmok országába!
Ó, jaj, de szép!!!!
Hát ez nem ilyen ahogy látom, de legalább a szobakulcsom itt van a kezembe. Most menjek fel és legyek egyedül a szobámban? Na gyorsan lepakolok, azt jövök vissza ide a társalgóba.
Jaj, képzeljétek el, kimentem a kertbe a medencéhezm hát mit látok? két csontváz egymásba gabalyodva...Ugy rohantam be a szyvem majd kiesett a helyéről. HAZA AKAROK MENNI, A RISKÁMAT AKAROM!!!!
na, mindegy, elfoglalom ezt itt, szóljon akinek nem tetszik, de csak halkan, mert már alszom is
héééééééééééééé, ez az én takaróm, ne rángassa kérem, meg maga egyáltalán kicsoda?
(valami gyanus alak mászkál itt, láttátotk? és cibálja a takarókat)
na, jó lesz vigyázni a cuccra is, hová kerültem????