Amire írtam is,hogy a bugyimba nyúlok?;)
Mert akkor keith sweat:nobody
maxwell:luxury cococure
lynden david hall:forgive me
d'angelo:untitled
remy shand:összes:)
Most ennyi:)
És amire a pasik indulnak?Tippek?
Majdnem elfelejtettem: van egy pasi,Jaheim és a dala,Fabulous,ami kissé árkellis,a klip is..Nektek tetszik? És Lynden David Hall,aki ugyen nem nagyon amerikai.Valamiért bírom a Forgive Me-t,persze ott a Sexy Cinderella is,ami híresebb.
Roots száma is érdekes a Break You Off.
Ááááh,és Olu.Na,őt ismeritek még?
2.Áserről(meg a többiről..)lejebb durván kifejtettem a frankót bocsi érte.Nem másolom ide:)
3.A take a messaget láttam klipen,az remek volt mondom.Hál'istennek nem volt benne az a feketéknél divatos öncélú nyekergős skálázás ami csak keveseknek áll jól(pl.ásernek,árkelinek,s kinglindának nem:).
És alatomosan kellemes szám volt.Na megyek töltök...
Előételnek három szám:Take a Message,Woman,Rocksteady:) De ha beírod a keresőbe(zeneibe,a nevét),mindent kiad róla! A full album is fent van,csak nekem nincs annyi memóriám a gépen,meg limites a netem. Ilyenkor kaparom a falat,hogy miket nem találok,dupla CD-k satöbbi és nem szedhetem le,mert gáz lesz.
Ja,amikor netrádión hallottam a Take a Message-et egy kis képet is láttam róla. Azon tök olyan,mint Eric Benét. A Rocksteady-ben a hangja sztem Prince-es.Magánvélemény.
Remynek csak az első számát,hallottam az király volt,bár elég furcsa volt ez az ír -szerű fazon dögös Rnb-t játszva.Mindenesetre okos volt amit hallottam,mondj még egy két jobb számot tőle,hadd töltögessek...