Megjött az Aliexpress-es csomag, dobozban küldték, a bliszterek nem sérültek, az egyiken van csak egy gyűrődés, de ezért nem fogok reklamálni.
Kézbe fogva sokkal meggyőzőbbek ezek a platina-szürke-ezüst modellek, mint a fotókon, a lényeg, nekem nagyon tetszenek, nem csalódtam bennük. Az aranyszínű tűzoltó lesz (illetve már van) 70. évfordulós platina-szürke kiadásban is, de ez a verzió is tetszik, aránylag elfogadható áron is volt, meg bizonytalan, hogy meg tudom-e majd venni.
Szépek így együtt díszdobozban, kár, hogy a 8-ból 7 már vagy megvan vagy úton van.
Ha lesz ennél kicsit olcsóbban, lehet mégis megveszem, egyelőre ezen kívül csak az ebay-en találtam meg, de csak Ausztráliából és a szállítással együtt elég drága lenne.
Az Alfával és a falkenes Mustanggal még nem találkoztam. Pedig az Alfa nagyon kéne! De gondolom az is olyan lesz, mint a "varázs Merci" (azaz mindenhonnan eltűnik szempillantás alatt 😂 )
A Barbie-s Corvettet én a Tediből hoztam el, a többivel instersparokban találkoztam, de ezek közül csak a London Bust meg a Land Cruisert vettem meg.
De a sparban volt még a 73-as Civic narancsszínben, a mainline-ként most debütáló dragster Chevette meg lila tűzmadár, és még sok egyéb újdonság.