És?
Ha kakaó, akkor zacskós, kétdecispoharas, vagy félliteresdobozos, másmilyen, esetleg otthon házilagkervert? Milyen tejb?l és milyen kakaóból?
Én a zacskósakat szeretem nagyon ár/érték viszonylatban ezek a legkirályabbak.
Két kedvenc márkám van a zacskósból, az egyik a Bakonytejt?l, a másik pedig a Tolle féle zacskós.
Ezek kurvajók.
Ez a gyerekrabszolgaság-téma elég lehangoló, de attól tartok, ez nem csak a kakaóra vonatkozik, hanem ami trópusi növényt még azon a környéken termesztenek. Ha egyszer ott akkora a szegénység...
Köszi, nekem már csak az Afrika derengett földrajzóráról, bár ezek szerint nem véletlenül, ha egyszer oda helyeződött át a kakaótermesztés túlnyomó részben.
Vajon mivel itták a kakaót tej nélkül? Vízzel? brrrrrr
nem!mindenki csinalja ugy a melexendvics ahogy en!
es akkoris,en nem eroltetem ra az akaratom masokra de azvan amit en mondok:)))
melegszedno rullla:)
kakaoval...aztan egykis puding,nyaaaammmmmyyyy
ez...ez ez az en szovegem.-.most miert...nem hittem volna hogy valaki vagja..a fenebe ...ez az en dummmmaaaaaaaaaaammm:(((((((((((((((
de azert megettem a somloit hahaha:))))
es kiraj somloi volt,es tegnap melegszendot ettem kakaoval es ma is aztat fogok...mert imadom ahogy csinaloma megelszendvicset,ugy csinalom ahogy nekem a legjobb:))))))))))))))))))))))
azt hiszem eleg elenyeszo mennyisegu csokin lehet rajta.
a sracok most kampanyolnak, hogy az M&M MArs vezesse be, lehet jol faxot irni az erdeklodoknek kerve, hogy de mar.....
a M&M egyebkent azt hiszem, ugy 2006-ig tervezi, hogy a gyerekrabszolgasagot kiiktassa..