Keresés

Részletes keresés

bedooo Creative Commons License 2002.03.20 0 0 418
Igen Schizoid, már beugrott, . Mi már játszottunk az Ő cuccukon, de semmivel sem szoltunk jobban, az egésznek lényege az ha van időd akkor lehet csak jót csinálni, ez bármire érvényes, még szarabb cuccal is lehet faszán megszólalni.

Ez a fesztivál nem fesztivál, csak egy koncert, igaz lenne vagy 4-5 fellépő, de csak a turné után tudjuk leszervezni. Majd irok.

BreZol Creative Commons License 2002.03.19 0 0 417
Honnan lenne? VA mestertől kaptam. :)
Előzmény: bedooo (415)
Kanoc Creative Commons License 2002.03.19 0 0 416
:)))
Schizoid a zenekar neve ahol mellesleg én basszusgitározom!:)
Hááát nem is a Tankcsapda cuccára értettem a lekicsinylő jelzőt..:) Apám ha egyszer egy ilyen cuccon játszhatnánk amit azok arra a kis szinpadra felzsúfoltak...hogy megszólalna egy Tommy The Cat /Primus/egy olyan motyón!Apropó a buli után valamelyikőtök egy meghivást helyezett kilátásba valami fesztiválra amit ti szerveznétek itt jelzem ,hogy örömmel vennénk ha gondolnátok ránk ez ügyben!Bármi konkrét van csak jelezz az e-mail-ben vagy akár itt a fórumon keresztül.

Barátsággal Kanóc

ui:Primus suxxx!!

bedooo Creative Commons License 2002.03.19 0 0 415
hohoho brezol neked az honnan van? nekem is kell!:))
Előzmény: BreZol (414)
BreZol Creative Commons License 2002.03.19 0 0 414
Csak a Here to stay-t hallottam róla, az végül is nem olyan rossz, bár inkább az új Superbutt demó megy nálam mostanság...
Előzmény: bedooo (413)
bedooo Creative Commons License 2002.03.19 0 0 413
Az uj Korn megvan? Meglepő! Sőt szar:(
bedooo Creative Commons License 2002.03.19 0 0 412
Kanoc:

Tényleg nagyon állat volt a buli és az elöttünk lévő banda is nagyon jó volt, sajnos nem ugrik be a nevük, ha tudod ird meg.
A "Tankcsapda gagyiságon" mit értesz, zenéjüket vagy mit?

bedooo

Előzmény: Kanoc (408)
MCSing Creative Commons License 2002.03.19 0 0 411
Miért, nem vagyunk azok???:))))
Előzmény: Balthazar (410)
Balthazar Creative Commons License 2002.03.19 0 0 410
Csinos ifjú hölgyek??!
:-)))
Előzmény: MCSing (405)
Kanoc Creative Commons License 2002.03.18 0 0 409
Ja!Majd el felejtettem.
Primus Suxxx!!:)))
Kanoc Creative Commons License 2002.03.18 0 0 408
Hello Srácok!
Hallottalak titeket Hatvanba játszani állat volt!
Jó volt a hangzás jó volt a hangulat minden...
Ti hogy éreztétek magatokat?Hogy tetszett a helyi előzenekar?Hogy birjátok ki ezt a Tankcsapda nevű gagyiságot?..:)))
Üdv!
bedooo Creative Commons License 2002.03.13 0 0 407
Sajnálattal közlöm, hogy jelenleg a www.mindcontrolmusic.com nem elérhető, nem tudom meddig, addig itt található az oldal.
http://www.dvm.hu/bende/mc/

gyak: lehet hogy igazad van, majd kiderül Ők mit akarnak.
MCsing: erre számítunk:))

Gyak Creative Commons License 2002.03.13 0 0 406
hát ha rám hallgatsz, ne szóljatok bele a klip készítésébe, bízzátok rá a kiválasztott rendezőre. nem sül ki jó abból sem anyagilag, sem az eredményt tekintve, ha egy zenekar beleszól élete első klipjébe...mondjuk az előkészítésbe esetleg, de meg fogod látni, a rendező nem szereti annyira az ilyet, és rosszul sülhet el.
Előzmény: bedooo (402)
MCSing Creative Commons License 2002.03.13 0 0 405
Csak szólj, ha kellenek csinos ifjú hölgyek az előtérbe, Balthazarral, serial killerrel és Zizikével biztos bevállaljuk, ugye lányok? :))))
Előzmény: bedooo (404)
bedooo Creative Commons License 2002.03.13 0 0 404
ja, lehet hogy kéne ilyen nagy ugrálos rész:))
Előzmény: MCSing (403)
MCSing Creative Commons License 2002.03.13 0 0 403
Ha kellenek statiszták a kliphez, csak szólj!!! ;)
Előzmény: bedooo (402)
bedooo Creative Commons License 2002.03.13 0 0 402
Az már igaz, hogy nagyobb gáz ha irunk egy elborult magyar szöveget akkor még inkább nem adják le. Attól nem kell félni hogy tipikus videoklipp lesz. Van egy két eszement technikai 5letem, már csak azon múllik hogy meg lehet e valósítani.
Gyak Creative Commons License 2002.03.12 0 0 401
legyen angol. ezen a stíluson nem változtat sikerileg, rossz magyar szöveggel viszont árnyékra lehet vetődni: Aki az ilyen zene iránt érdeklődik, úgyis inkább az angolra szavaz, maygar csak nagyonn jól megírt és ütős szöveg esetén érdemes. Én inkább a helyetekben azzal foglalkoznék,, hogy ebből a lehetőségből valami meglepő, nem típusmetál klipet hozzak ki, amire a frappánssága miatt felfigyelnek többen is. Rádióba úgyse kerültök be, akkor meg a klipnéll inkább a látvány számít mint a nyelv.
Hajráf:)
Előzmény: bedooo (399)
MCSing Creative Commons License 2002.03.12 0 0 400
Na, akkor Neurotrendileg egyetértünk! :)))
Előzmény: bedooo (399)
bedooo Creative Commons License 2002.03.12 0 0 399
Na igen, szerintem az lesz, hogy felvesszük mindkét nyelven és csinálunk egy szavazást hogy melyik tetszik jobban, szerintem igy korrekt. Bár még én sem tudom elképzelni ezt a zenét magyar szöveggel. A neurotrend szövegek nekem nagyon bejönnek.
MCSing Creative Commons License 2002.03.12 0 0 398
Hát, jó kis kérdés...Tulajdonképp szomorú vagy sem, és nyugodtan kövezzetek meg érte, de angolul ált. frappánsabb dolgokat lehet megfogalmazni. Egy csomó mindent ki lehet fejezni angolul, amit magyarul nem tudok. Persze valamilyen szinten ez fordítva is így van. Lehet azért gondolkodom így, mert egész kislány korom óta foglalkozom angollal, és elég sok oldalát láttam már. De ha továbbra is vadászod a külföldi fórumokat stb. akkor mindenképp angolul éri meg. Bár hallottam már rohadt jó magyar szöveget is (Neurotrend), de ahhoz valaki ügyeset kéne találnotok...
Előzmény: bedooo (397)
bedooo Creative Commons License 2002.03.11 0 0 397
MCSing, Gyak: Thx!!
A továbbiak? Hát meg kell irni egy dalt még ebben a hónapban, amit mint "sláger" tudunk nyomatni, ki kéne találni, hogy be merjünk e vállalni egy magyar nyelvű verziót is.
Tényleg, ki mire szavazik? Magyar vagy Angol nyelv? (persze a magyar csakis igényes szöveg esetén)
Előzmény: Gyak (396)
Gyak Creative Commons License 2002.03.11 0 0 396
gratula. továbbiak?
Előzmény: bedooo (394)
MCSing Creative Commons License 2002.03.11 0 0 395
GRATULÁLOK! Nem tűntem ám el, csak mostanában sokat dolgozom és csak olvasni tudtam a fórumot, írni nem sikerült bele. Úgyis csak barátságtalan dolgokat tudtam volna írni...:/ Utálom az anyázást...
Előzmény: bedooo (394)
bedooo Creative Commons License 2002.03.11 0 0 394
NYERTÜNK!!
Előzmény: bedooo (393)
bedooo Creative Commons License 2002.03.11 0 0 393
Lezárult a szavazás a hangasz.hu oldalon, kiváncsi vagyok mi lesz? elvileg nyertünk:))
tenfold Creative Commons License 2002.03.10 0 0 392
Akkor azt hiszem, hogy a zenekar nevében ki is jelenthetem: a 1G-vel kapcsolatos kérdésekkel és találgatásokkal a továbbiakban nem kívánunk foglalkozni. A mi hivatalos álláspontunk bemutatásra került, nagyjából ennyi, amit elmondhatunk erről, és reméljük, egy pár hónap múlva az egész csupán egy jó sztori lesz.
Gyak Creative Commons License 2002.03.08 0 0 391
De hogy korrekt legyek, többet nem talállak meg titeket, maximum lemezrecenzióban. Részemről befejeztem, nem bántom szegény Pravda zenekart, hiszen megdolgozott a lemezszerződésért. Ámen.
Előzmény: Pravdazene (389)
Gyak Creative Commons License 2002.03.08 0 0 390
tisztelt pravdazenekar! mit keresel a topicxban, hacsak nem a beépített 1G remindcontrol indexfigyelő, gyalázkodó ügynök szólt?
Egyébként magadra vess, a vándzsi bérenc hozakodott elő veletek és mivel vagy kiadói haverként, vagy a haverjaitok sok klikkje által nyertetek(igazából ezzel nincs baj, minden tehetségkutató, főleg ha online erről szól, de ezt tudja mindenki), mert a ti esetetekben sem a tehetség és eredetiség játszik, gondoltam,megemlítem, nehogy már a fair play és az értékelt tehetség grállovagjaiként kerüljetek be a köztudatba a mocsok csaló metálzenészek ellenében...ezt nem venné be a gyomrom.
Egyébként semmi probléma veletek, csak kár volt az illusztis uszító parancsszavára ide beirkálnod neked is. Sőt regisztrálnod egyáltalán. Bocs hogy geci vagyok.
Peace! És fuck 1G

bedoo: elég sok volt és jelenlegi 1g szerződöttet ismertek, tőlük azért tájékozódhattatok volna.

Már várom ahogy valaki 1G nincknévvel szintén bejelentkezik, engem leanyáz, titeket meg lehazugoz.

Előzmény: Pravdazene (389)
Pravdazene Creative Commons License 2002.03.08 0 0 389
Tisztelt Gyak!
Nem egészen értem, hogy miért találsz meg olyanokat akinek semmi köze az egész acsarkodáshoz.

Üdv.:
Németh István
Pravda

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!