Turbonegro 3 fesztivál ereiéig újralakul (svéd, Norveg, + Bizarre Festival Köln szóval lesz tvbe) mint a sex pistols, pénzért meg is mondtak :) Úgy jártak kb. minta a Refused feloszlanak azt sokkal népszerübbek mint valaha.
Jon Spencer: hallottam idaig a legpopposabbnak tünik.Most csalodas volt az a tvs koncert (we're fucked up now meg is mondta) Vettem multkoriba olcson 3 Pussy Galore cdt basszus élvezhetetlenül zajos és dallammentes, lehet akkor még nem tudott gitarozni :)
Azt nagyon bírom! Jöhetnének Bécsbe, azért a többi helyszín messze van; ha a Turbon. tényleg megint nyomja, azt is bírnám osztrákoknál. Új John Spencer-t hallotad már?
24 SAARBRUCKEN HELLMUT
25 MUENSTER TRYPTICHON
26 COPENHAGEN LOPPEN
27 HAMBURG MOLOTOV
28 BERLIN WILD AT HEART
29 MUNICH BACKSTAGE
30 OFF
May
1 CH TBC
2 LJUBLJANA ORTO CLUB
3 ZAGREB ROCK CLUB PAUT
4 MILANO RAINBOW
5 OFF
6 ZURICH BOGEN 13
7 LYON PEZ'NER
8 TOULOUSE TBC
9 BARCELONA GARAGE
10 MADRID EL SOL
11 IRUN (SAN SEBASTIAN) TUNK
12 ANGOULEME COMFORT MODERNE + Burnouts
13 PARIS GLAS'ART
14 ORLEANS ASTROLAB + Demolition Doll Rods
15 ROTTERDAM WATERFRONT
16 GRONINGEN VERA
17 EINDHOVEN EFFENAAR
18 GIERLE T'HOEKSKE - OR - AMSTERDAM MELKWEG
19 BRIGHTON PRESSURE POINT - OR - GIERLE T'HOEKSKE
20 NEWPORT TJ'S
21 LEICESTER THE CHARLOTTE TBC
22 GLASGOW KING TUTS
23 LEEDS COCKPIT
24 OXFORD ZODIAC TBC
25 LONDON GARAGE TBC w/The Dirtbombs
Már migint meggyült a bajom a törvénnyel rock'n roll outlaw vagyok :) ...szóval az úgy volt hogy nyomom a Gluecifert a nagy dugoban (rock'n roll ! yeah c'mon baby ! yeah !:) azt elegem lett a pilickázásbol, átmentem a zárovonalon. A villamossinen megtettem száz métert amikor rámszirénázott a yard, 10 ezer csekken :( Gluecifer miatt volt.
The White Stripes: White Blood Cells
Is their schtick already a little tired? Yes. Is the songwriting here stellar? Yes. Do most people only care about this band cos the girl has enormous melons? Yes. Even though these two kinda look like they came from parents who are brother and sister, they still rock.
mer a face egy divatmagazin, ezek pedig jólöltözöttek
valami menő ruhabolt kirakatába már láttam is tök olyan piros-fehér összeállításokat, mint amibe a white stripesék szoktak pompázni
Turbonegro at the Bizarre Festival!:
Finally it is confirmed. "The Apokalypse Dudes" are going to play one of their three reunion shows on sat aug 17th on the mainstage of this year's Bizarre Festival. The show in Weeze will be the only continental show of TBRNGR besides the two concerts in Sweden and Norway. Frontman Hank van Helvete says he was looking forward to these gigs. So we join him and we are looking forward as well to the traditionel, scandinavian eardrum massage from "Age of Pamparius" to "Princess of the Rodeo".
nem mondom, mekkora körülöttük a felhajtás, mer elmegy a kedved mindörökre, azonkívül egy fiú meg egy lány, állítólag testvérek, és csak és kizárólag piros-fehér(-fekete) ruhába járnak, de ezeket se mondom inkább, viszont a zene elég jó, és az se elhanyagolható szempont, ez a harmadik lemezük asszem, és a hotel yorba a leggyengébb szám rajta
állítólag a gap ajánlott valami irdatlan összeget egy reklámszerződésért, és bazeg nem hiszed el, visz sza u ta sí tot ták! mer punkok!!!!!! mondjuk lefogadom, hogy a következő lemez már multis lesz
chapel hill, hopkinsville, somerset és yazoo city után most detroit az új seattle
A white stripes nevűt ismeri valaki. Két klip alapján nagyon aranyos kis art&roll, főleg a második legos klip, az óriási. Érdemes beszerezni, akarom mondani letölteni?
A Few Updates
Regrets to our European friends/fans. The RNR circus tour (with Nashville Pussy and Andy G and The Roller Kings) has unfortunately been canceled. A few members from each of the bands had concerns about traveling and touring after 9/11. Our apologies. We'll be back soon, we promise.