Keresés

Részletes keresés

tzuiop Creative Commons License 2001.11.13 0 0 1356
BF!

Miket szeretsz?
:)
(Gondolom ez olyasmi lehet neked, mint nekem a zene, mert én sem vagyok az a közízlés ember.)

Előzmény: Bloodflower (1355)
Bloodflower Creative Commons License 2001.11.12 0 0 1355
jaj mirminc már el is felejtettem, hogy statisztálni szoktam..:) rég voltam.

tzuiop, nem vagyok morci, én TÉNYLEG nem szeretem az Oscar díjas filmeket. talán van 1-2 kivétel, de a Forrest Gump nem az.

tzuiop Creative Commons License 2001.11.12 0 0 1354
BF!

Azért ilyet ne mondj, mert van köztük jó film is!
(Én szeretem a Forrest Gumpot!)
Mi bajod?Morci vagy?
:(

Előzmény: Bloodflower (1352)
mirminc Creative Commons License 2001.11.12 0 0 1353
hát, a legjobb statisztának járó díjat azért megkaphatnád :)))
Előzmény: Bloodflower (1352)
Bloodflower Creative Commons License 2001.11.10 0 0 1352
oscar díjat?? én??? miééért?:)
utálom az oscar díjat, meg az oscar díjas filmeket is..:)
Előzmény: mirminc (1346)
tzuiop Creative Commons License 2001.11.09 0 0 1351
Ciki!
:((
Előzmény: KicsiHuszár (1350)
KicsiHuszár Creative Commons License 2001.11.09 0 0 1350
Ki bizony! Basszus! Államvizsgán!!!
Előzmény: tzuiop (1349)
tzuiop Creative Commons License 2001.11.09 0 0 1349
Kirúgták őket?
Előzmény: KicsiHuszár (1348)
KicsiHuszár Creative Commons License 2001.11.09 0 0 1348
Idegbeteg vagyok!!!! Hétfőn 16 emberből 13-at kicsűrtek! :(((((((((((
tzuiop Creative Commons License 2001.11.09 0 0 1347
A Dolgozó népért, a Hazáért előre!
RENDÜLETLENÜL!
;)))
mirminc Creative Commons License 2001.11.09 0 0 1346
'Reggelt Bikucik! Úgy néz ki nagyon kihalt lett a táj erre fele. Én be vagyok havaz, zoorka az új helyről nyomul(na, ha lehetne). Kicsi Huszár más tájakon vágtáz, tzuiop fan klubot szervez, Bf pedig készül az Oscar díj átvételére :))) így múlnak el topikunk dicsőseéges napjai, amikoris mi vezettük a toplistát :))))) na, de jön majd még borúra derű. ez a kis megingás is csak az álnok Skorpiók bomlasztó erejének köszönhető! :)))) De mi nem hagyjuk magunkat!
Fel! Támadunk! :))))))))))))))))))
Előzmény: tzuiop (1345)
tzuiop Creative Commons License 2001.11.06 0 0 1345
:))
Előzmény: mirminc (1344)
mirminc Creative Commons License 2001.11.06 0 0 1344
és perssze nem okoz majd gondot a topiktali megszervezése. már, amennyiben ráérsz majd találkozni magaddal... :)))))
Előzmény: tzuiop (1343)
tzuiop Creative Commons License 2001.11.06 0 0 1343
Bakker !

És a sok pénzből meg lóbálhatnám a lában Balin életem végéig!
;)))

Előzmény: mirminc (1342)
mirminc Creative Commons License 2001.11.06 0 0 1342
tökjó 5let! :)) sok kis tzuiop fan rohangálna szana-szerte a városban! :))) lenne: tzuiop póló, tzuiop edzőcipő, tzuiop csuka falmászóknak, tzuiop saláta a MákDénes-ben :)) aztán a Banderass fanok, meg a tzuiop fanok összecsapnának egymással :))))) íme a futurisztikus tzuiop-jövő! :)))))))
Előzmény: tzuiop (1340)
tzuiop Creative Commons License 2001.11.05 0 0 1341
Meg végre lenne egy hely, ahol egyedül lehetnék magammal! ;)))
Meditatív sarok.
Előzmény: tzuiop (1340)
tzuiop Creative Commons License 2001.11.05 0 0 1340
Ezen már én is gondolkodtam!
Egy Tzuiop Fan Clubbot kéne indítani és akkor megtudnámm kinek mi a véleménye rólam!
;))
Előzmény: mirminc (1339)
mirminc Creative Commons License 2001.11.05 0 0 1339
neeeeeeeeem. de itt szólásszabadság van! :)) bikák, egymás között :)))
persze, lehet, hogy még többezren olvassák, mit dumálunk egymás között :)) hmmm, asszem indítani fogok egy "magammal négyszemközt" topikot, biztos sokan olvasnák :))))) )
Előzmény: tzuiop (1338)
tzuiop Creative Commons License 2001.11.05 0 0 1338
Ez az alakformálás topic????
;)))))))))))))))))))

GRATUL a!
:DD

mirminc Creative Commons License 2001.11.05 0 0 1337
szia tzuiop! :))
mi újság? hogy telt a 7vége? :))
képzeld el, nagyon büszke vagyok magamra, mert tegnap sikeresen megdöntöttem a szobabringa-rekordomat: 1 óra 36 perc alatt tekertem le 50 kilómétert! Szuper jó volt :))
Előzmény: tzuiop (1336)
tzuiop Creative Commons License 2001.11.05 0 0 1336
Megkésve bár, de törve nem
:))))
KicsiHuszár Creative Commons License 2001.11.01 0 0 1335
KUKUCCCSSS!!

Van itt valaki! :-)))

mirminc Creative Commons License 2001.10.31 0 0 1334
Szegény... :((( sajni sajni sajni :)))
Gondolkozzunk pozitívan: végülis holnap jön a sz.. időjárás, úgysem lehetne semmi jót csinálni. Én pl. tanulni fogok 4 napig. Hajaj, szomorú egyetemista lét! :))))))
Előzmény: Herbie_ (1331)
KicsiHuszár Creative Commons License 2001.10.31 0 0 1333
állatvizsga=államvizsga :((((

Jogász másoddiplomás levelező.
A maradék idő nem elég semmire sem. Végem. :((

Azé' még Te maracc a legszebb Virág! :-))

Előzmény: Bloodflower (1329)
tzuiop Creative Commons License 2001.10.30 0 0 1332
Szegény kicsi kocsi!
Előzmény: Herbie_ (1331)
Herbie_ Creative Commons License 2001.10.30 0 0 1331
Szia!

Milyen jó, hogy én 1-én és 2-án is dolgozom. Szóval nekem csak 2 nap lesz a pihi. Tessék sajnálni!!!:)))

Előzmény: mirminc (1330)
mirminc Creative Commons License 2001.10.30 0 0 1330
Sziasztok Bikák! :))

Remélem, mindenki jól van és gőzerővel készül a négynapos nyugira :)))

Akkor most nézzük, mi is várható:

30-án, kedden a Hold a Kos jegyébe lép. A kötöttségeket nehezen tűrjük, saját akaratunkat szeretnénk érvényesíteni minden áron. Nem biztos, hogy megéri! (Figyeld a jeleket, ott vannak körülötted, s ha észleled, tudnak segíteni!) Az érintett testrész - mi lenne más - a fej. S ami rajta van: a szem, a fül, az agy, a fogak, az arcüreg. Gondozzuk, ápoljuk őket, de ha lehet, ne menjünk fogorvoshoz e napokban, várjuk meg inkább a Hold Ikrekbe való érkezését vele. Étrendben a fehérjék kapcsolódnak a Kos jegyéhez. A teljes értékű fehérjéknek rendkívül sokrétű a feladata a szervezetünkben. Bármely étrend szerint is táplálkozunk, erről ne feledkezzünk meg.

31-én, szerdán a Hold még mindig a Kosban jár, megfigyelhető, hogy ezeken a napokon sokkal több ember szenved erős fejfájástól. Gyakran magunk is hozzájárulunk a Kos napok előtti viselkedésünkkel a fejfájás kialakulásához. Talán röviddel a Kos-napok előtt fontos dolgokat, házimunkákat s határidőket szalasztunk el, míg végül ezeken a napokon szakad ránk minden. Figyeljünk magunkra, és próbáljuk meg a Kos-napokat olyan távol tartani a stressztől és a nyomástól, amennyire csak lehet.

1-én, csütörtökön a Hold a Bika jegybe lép, ami a nyakra, a pajzsmirigyre, a tarkóra, a mandulára és a fülre is érzékeny hatást gyakorol. Ha lehetőségünk van rá, ezeken a napokon kerüljük el az ezekre a területekre vonatkozó műtéteket vagy a fogászati beavatkozásokat.

Ma Telihold lesz a Bika jegyében. Ilyenkor sokan vagyunk érthetetlen okból idegesek és nyugtalanok, mások rosszul alszanak, egész éjjel föl-alá járkálnak. Teliholdas napokon feltűnően megnő a születések száma, de sajnos a baleseteké is.

Testünknek, szépségünknek akkor teszünk jót, ha teliholdkor a pihenést és az egyensúlyt keressük. Ebben segíthetnek a különböző gyógyfürdők, különösen azért, mert a gyógynövények éppen teliholdkor fejtik legerőteljesebben hatásukat.

2-án, pénteken a Bika Hold jellegzetességei érvényesülnek. A birtoklás, a nyakasság, a makacsság feltörhet bennünk, de a pozitív oldala is felmerül: a kitartás, a megfontoltság is érvényre juthat. A nyakra, a pajzsmirigyre és a tarkóra ható energiák áramlanak. A szervezetbe só épül be, vannak a konyhasón kívül ún. szöveti sók, amelyek a teljes értékű gabonákban találhatók.

Megkezdődik a fogyó Hold körülbelül tizenhárom napos fázisa, most minden, a szervezet kitisztítására és méregtelenítésére szolgáló tevékenység sikeres lehet. A fogyókúrát most érdemes elkezdeni, még aki valamivel többet eszik is, mint máskor, az sem hízik olyan gyorsan.

3-án, szombaton a Hold belép az Ikrekbe, ami egészségügyi vonatkozásaiban a vállakat, a karokat, kezeket, a tüdőt érinti. Étrendben a zsír és az olajok a hangsúlyozottabbak. A ligetszépe olaj, mint táplálék kiegészítő, csökkenti a vér koleszterinszintjét, enyhíti a menstruáció előtti fájdalmakat, segít a hiperaktív gyerekeken.

Az éjszakai Mars trigon Hold hatására fellépésünk rendkívül határozott, energikus, erőteljes és bátor; kedvünk támad, hogy nekilássunk feladatainknak, de később már nem biztos, hogy be is akarjuk fejezni a munkát. Így is alkalmas azonban ez a nap vezető szerepre vagy mások befolyásolására, mert jól és ésszerűen tudjuk előadni magunkat. Energiaszintünk a magasba lendül, célszerű olyasmit csinálnunk, amivel ezt levezethetjük. Kedvező pillanat költözködésre, vagy a ház körüli munkák elvégzésére. Energikusak vagyunk, annyi szent, és összhangban a világgal.

4-én, vasárnap a délelőtt folyamán a Hold trigonba kerül az Uránusszal, aminek hatására kedvünk támad új célkitűzések és irányvonalak keresztülvitelére, és megpróbáljuk a többieket is rábeszélni erre. Ehhez azonban át kell vennünk a vezető szerepét. Győződjünk meg róla, hogy van-e elegendő tartalék energiánk, mert ez a tranzit rövid ideig tart. Váratlan meglepetések boríthatják fel a mára betervezett programjainkat, de valószínűleg jól fogunk tudni alkalmazkodni hozzájuk.

Új arcokat, másfajta embereket keresünk, új izgalmakra, szokatlan élményekre, környezetre vágyunk, és ezt minden bizonnyal el is érjük. Élére állhatunk egy csoportnak, hogy keresztül tudjuk vinni az új célkitűzéseket és ötleteket. Változásokat hajthatunk végre otthoni életünkben, amivel - jóllehet - meglepjük barátainkat vagy családtagjainkat, de hamarosan egy új rendszer kerekedhet ki belőlük.

5-én, hétfőn a Hold még mindig az Ikrekben tartózkodik, a legjobb időszak arra, hogy a vállövet valami jó dologban részesítsük. A célirányos torna csodaszerként hathat - ünnep a vállnak. Igaz, az izomláztól azért még nem menekülünk meg feltétlenül. Egyébként nem rossz jel, mert a test azt közli vele, hogy a méregtelenítéssel van elfoglalva.

Ajánlott most a vállak, karok, kezek alapos átmasszírozására, ápolására sok időt fordítani. Most például héjában főtt burgonya meleg főző vizében áztathatjuk a kezünket 10-15 percig, de hasonlóan jó hatású, ha meleg növényi olajjal kenjük be a kezünket.

Az Ikrek Hold hatására a szellem élénkké és sokoldalúvá válik, minden mozgásba lendül. Jelentéktelennek tűnő dolgok is kimozdíthatnak helyzetünkből. Az erők mindenfelé mozognak. Ez a változékonyság jellemző lehet az időjárásra is.

Bloodflower Creative Commons License 2001.10.30 0 0 1329
ó akkor köszi!:-)
és valóban jó nekem, bár ezt már mintha mondtam volna...

állatvizsgák??? ez mit takar?

Előzmény: KicsiHuszár (1328)
KicsiHuszár Creative Commons License 2001.10.29 0 0 1328
Természetesen Te vagy a Legszebb Virágszál! Ugyan, ki is lehetne más (slurp-slurp)? :-))

Elutazol? De jó Neked! Én készülök azokra a píííííí-ott állatvizsgákra. :(((
Nagyon reszketek!!! :((((((((((((

Előzmény: Bloodflower (1327)
Bloodflower Creative Commons License 2001.10.27 0 0 1327
legszebb virágszál? ez én vagyok?:-)

ma 12 órát dolgoztam, holnap meg még 6ot, hétfőtől meg megint ezer dolgom lesz, próbálok egy fellépésre, suliba kéne járni, megszerezni a fizumat, meglátogatni 2 barátnőmet, sörözni barátokkal, és vasárnap reggel meg indulok Hamburgba.
szóval hozom a formám!:-)

de lélekben ám veletek vagyok!:-))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!