Nehéz kijutni a pályaudvarról a csarnokhoz?mert ahogy néztem az utóbbi viszonylag a belvárosban van,szal ki lehet húzni az első vonatig vagy buszig az utat.
Neeeheem, ez az alsónemű nélküli _forró_drót. Na jó... ezek után ember legyen a talpán, akit érdekel a telefonszámom, de:
Az alábbi hirdetés továbbra is él, azzal a változással, hogy a koncertjegy elkelt. Aki tehát nem tudja még hogyan jut el Bécsbe, kisbuszunkban még van egy hely. Oda-vissza 7000 pénz, beszállás Pesten vagy Debrecenben. Tel. továbbra is (30)5454879.
Sziasztok, van egy kis gondom...hátha tudtok segíteni, nem tudom még, hogy hogyan jutok ki Bécsbe a koncertre, a mostani állás szerint volánnal, csak hát egyedül az nem olyan mókás, még ha biztosan tudnám, hogy tele lesz a busz tool koncertre igyekvőkkel, akkor ok... Szóval ha esetleg valaki rendelkezik autóval és ebben az autóban történetesen van még egy hely és vállalkozik az illető arra, hogy elviseljen egy 22 éves leányzót, aki még csöndben is tud maradni....ha nagyon muszáj...:) az szóljon!!!
voltam andrássyn a ticket exprex-nél ma délelött,de most sem működött a jegyigénylő rendszer...állítólag az osztrákoknál fagy le állandóan a rendszer..vagy nem.