Sajnos ez egyre kilátástalanabb. Persze, van még 9 meccs, de mégis ki a f*szt fogunk megverni, amikor a Kecsó meg a Paks is nyernek idegenben, mi meg a szezonban századszorra lőjük lábon magunkat 17 eladott labdával.
Szerdán Pakson nyerni kell, ha nem akkor nagyjából tényleg vége a dalnak.
Holnap akkor belevágunk az alsóházi darálóba, nem túl sok pozitív előjellel. Feltételezem az elmúlt két hétben nem vett ez a csapat 180 fokos fordulatot, főleg úgy, hogy megint csak a sérülésekről, betegségekről hallani.
Sűrű menetrend, három naponta meccsek, elég hamar ki fog derülni, hogy bármiben még bízhatunk -e vagy végig nézhetjük, ahogy csont nélkül kiesik a klub az nb1-ből.
Egyáltalán nem mindegy, hogy kivel mikor játszunk, és hol. Nekünk minden meccs fontos, de pl. OSE nyer 2-3 meccset, és kb semmi esélyük a kiesésre. Innentől fogva küldik el majd a légiósokat, hogy ne kelljen nekik fizetni. Nem hiszem, hogy bármelyik csapat játékosai beleszarnának a play-out-ba, legalábbis az elején biztos nem.
Ase erős? Hát nem tudom, szerintem van náluk erősebb is az alsóházba. Ose oké, kérdés hogy az 5 légiós mennyire fog beleszarni az alsóházba. Magyar magjuk nulla kB.
Lehetett volna jobb a menetrend, de tudjuk, hogy ebben a szakaszban már az is fontos tényező, hogy szabad-e a csarnok, jegypénztáros Marika éppen ráér-e vagy a buszos Józsi el tudja-e vinni a csapatot.
Teljesen mindegy, hogy mikor ki az ellenfél, mindenki ellen nyomni kell ami a csövön kifér legyen az hazai vagy idegenbeli meccs. Nincsenek pozitív előjelek, mély bugyrokban jár a csapat, de hátha sikerül felfelé megindulni.
Márkó biztosan távozva, sztem B csoport nála nem opció, hiába van élő szerződése és nem ő lenne az egyetlen távozó abban is biztos vagyok, a maradók nehezebb kérdés, még belegondolni is borzasztó. Kiesésben semmi jó nincs és nem is lenne sajna, pláne ha, ahogy több Klub kiesésük után, B-ben vannak évek óta, pl. Dombesz megszűnés, majd most NB2...
Szomorú, rendkívül csalódáskeltő, hogy 20 éves Jubileum ünneplése helyett, imádkozni, Húsvét utáni feltámadásban, csoda várásban kell hinni, bízni az A csoportban maradásért..
Kár értünk, kár OSE-ért is az egyetlen szimpatikus Klub lett volna számomra 8-ban..